Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ptica2
    19. Ožujak 2016. 22:14

Selmice savjetujem ti da se zaista pricuvas i ja sam radila u trgovini i teško dizala nisam se čuvala a kad sam imala spontani bilo je kasno. Još su me odmah poslije spontanog rekli da se nadaju da se odmah vracam na posao. Bila sam razočarana i shvatila da moram odrediti prioritete. Odradila sam jos koliko je trebalo da nađu novu radnicu i dala otkaz. 
    Nemoj me pogrešno shvatiti neznam kako je u Austriji ali u Bosni vlada totalno nepoštivanje radnika.

LuKi5
    20. Ožujak 2016. 10:29

Majo, mljac, onda ja tebi posaljem kolac od kave I cokolade u zamjenu za tortu hihi :P Nisam mogla odoliti jucer, morala sam ga napraviti. To je kriva tvoja torta od cokolade hahaha 

Selmice, cuvaj se I nemoj dizat nista tesko. Ako mozes kako otici na bolovanje, ne znam kako je u Austriji to uredeno ali da odes kod ginekologa ranije, makar samo da ti otvori bolovanje?

14.06.2014. L ♥

ella31
    20. Ožujak 2016. 10:44

Ljepotice moje....Muž mi je bio na pretragama i presretna sam jer je sve u redu.... e sad ja sam bila u ginekologa u 11mj,papa test je bio super...sad što mi savjetujete koje bi pretrage možda trebala još obavit ????????

ek

Moni_Ka
    20. Ožujak 2016. 10:48

Ja imam srecu sto sam se napokon skrasila za divnog covjeka.Ono kad shvatis da s tom osobom zelis dijete i da te cijeni i postuje,sve prije njega je bila patnja.Toliko mi je pomogao i bio uz mene kad je bilo najteze i najgore i zato sam mu zahvalna do neba.I htjeli smo toliko bebu,obradovali smo se kad smo vidjeli plus,tako da ono...nekad treba vremena da se poslozi sve.Zato sam rekla da nekad trebas proci mnogo losih stvari da bi poslije cijenio pravu.No,sve je to zivot,malo uspona,malo padova.Kad sagledas bolje,proleti sve u cas.Tako da treba uzivati u svakom danu,sve ce doci bas onda kad treba.

Selmica24
    20. Ožujak 2016. 13:26

Hvala Vam drage moje na savjetu...kod nas je ovdje tako da su trudnice zasticene od svega i stvarno imaju dobar tako kod nas ima naprimjer extra krevet gdje trudnicama pruza mogucnost odmora u svakom trenutku na poslu I to je obaveza taj krevet.....I zato mi nema nigdje logike ako znam da Sam trudna da moram da sutim po onom starinskom do 3 mjeseca ama ja do tad mogu crknuti.... imam ja mogucnost ici na bolovanje al kako kad nesmjem reci da Sam trudna a vidjet cu kako Ce mi biti sutra jer je taki Plan radim od ponedjeljak do subote jos jucer morala radit a trebala imati slobodno so ein scheiß echt.... sto se mene tice dovoljno me izhandrila rado bi da sutra mogu da ostanem kod kuce i da se cuvam jer haj sto je tesko dizat toliko Streß i Druck prave da to nije normalno...vidjet cu ili da idem kod kucnog doktora ili nazovem vidjet cu jer raditi po njihovim uvjetima rada nemogu a na kassu nedaju.....to je ovdje da izvinite na kasi rade gospodje svabice a mi smo iza ko robovi i ko kod nas dole u bosni kad se uhvate fotelje i vlasti nepustaju tako i one.....ma gade mi se nemaju osjecaja. ...pa i ja kad Sam operisala maternicu isto nama nakon sedmicu dana na poso otisla et koliko imaju postovanja ma Sve mi se gadi......sta ces pukli hirmoni izvinite......

Mallla
    20. Ožujak 2016. 20:15

Halooo, evo da se danas i ja javim. Luki moze razmjena, jako volim kolace s kavom....poseban uzitak!
    Ella drago mi je da je sve ok, mi sutra idemo! Nemogu se sjetit ako si napisala koliko se trudite, ali kako ti je Luki napisala, hormonalni status, stitnjaca, uzv nalaz jajnika,  brisevi i krajnja tocka prohodnost jajnika...ako je to sve u redu onda samo akcija i cekanje.

Ja sam se danas nahodala, hodali smo kroz brdo starim rimskim putevima jedno 14 km, malo sam pocrvenila, nabila zuljeve al sam se nadisala svjezeg zraka i opustila mozdane vijuge!

Nocas sam imala blesav san...sanjala sam da smo muz i ja u bolnici i da je puno zena rodilo i mi trebamo te bebe podjelit mamama, ja sam uzela jednu bebicu, curicu koja se ususkala glavicom meni ispod glave doslovno o vrat i ja sam je tako nosila a ona pajkila i trazili joj mamu, a nigdi mame, na kraju se ja i muz dogovorimo kako cemo trazit mamu i izvan bolnice a da cemo zamolit da do tad bude s nama...o  ju je pokusavao malo uzet ali ona bi se jos vise ususkala kod mene. Bas je bio lijep san.... :)

url=https://lilypie.com]

ella31
    20. Ožujak 2016. 20:36

Ne znam kako da to napišem,ali opustili smo se i poželjeli da imamo bebu i krenuli s tom idejom u 11 mj,znaci ovo je sad 4mj da smo u akciji.S tim da on ima 36 ja 31 godinu...i on je napravio test,nisu mu nađene nikakve animalije ni bilo što loše.Ja sa bila u ginekologa u 10 mj prošle god izvađen mi je papa test i rekla sam ginekologu da radimo na bebi a on mi je reko ako ne bude za godinu dana ili ako vec ne radimo godinu dana da mi on nema što gledat.E sad ko je tu lud??? i što bi vi napravile? drđi li njegova teorija vodu?

ek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.