Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmica24
    19. Ožujak 2016. 14:29

Evo sad Sam stigla s posla.....iskreno da ti kazem non stop mi je u glavi Jel stvarno to to hehe i Samo razmisljam o prvom pregledu i kako Ce to izgledat....prestala da pusim i da se sto vise zdravije hranim. ....I na poslu uvjek mislim da se cuvam da nedizem tesko jer kod nas je tako (Austrija) na poslu sef i ti saznaju kad dobijes potvrdu a nesmje nista govorit mada mi nema logike. .....I posto Sam svi 8 sati na nogama radim u trgovini stvari slazem i PiCe i to osjetim ponekad tako jaku bol ko da mi sve ispada al opet cudna bol ja Odem do wc sjedim 5-10 min i odma bolje hehe moram se snalazit........ al grudi su Mi toliko potamnile sa strane od Mali vena.... a ostalo nista Malo mi ponekad dodje gorcina u grlo i to je to....... zamisljam kako cu biti i izgledati sa stomakom i jedva cekam da se pocne sta vidjet da se stvarno osjecam trudna hehe. ....
    Moni_ka jesi ti vec bila na pravom pregledu i kako je bilo Jel Sve uredu kad haman nista neosjecas ko ni ja....... 

Moni_Ka
    19. Ožujak 2016. 15:21

Selmica24

Evo sad Sam stigla s posla…..iskreno da ti kazem non stop mi je u glavi Jel stvarno to to hehe i Samo razmisljam o prvom pregledu i kako Ce to izgledat….prestala da pusim i da se sto vise zdravije hranim. ….I na poslu uvjek mislim da se cuvam da nedizem tesko jer kod nas je tako (Austrija) na poslu sef i ti saznaju kad dobijes potvrdu a nesmje nista govorit mada mi nema logike. …..I posto Sam svi 8 sati na nogama radim u trgovini stvari slazem i PiCe i to osjetim ponekad tako jaku bol ko da mi sve ispada al opet cudna bol ja Odem do wc sjedim 5-10 min i odma bolje hehe moram se snalazit…….. al grudi su Mi toliko potamnile sa strane od Mali vena…. a ostalo nista Malo mi ponekad dodje gorcina u grlo i to je to……. zamisljam kako cu biti i izgledati sa stomakom i jedva cekam da se pocne sta vidjet da se stvarno osjecam trudna hehe. ….
    Moni_ka jesi ti vec bila na pravom pregledu i kako je bilo Jel Sve uredu kad haman nista neosjecas ko ni ja……. 

U ponedjeljak idem.
    A ja sam odbila sezonski posao sad kako sam saznala da sam trudna...opet to puno kemikalija i sve,vise nije sala,tako da...polako,biti ce prilike za raditi.Sreca pa ni ja ni zarucnik nismo nesto rastrosni,tako da sam mogla odbiti posao,on ima i dobru placu na srecu,inace ne znam kako bih.Ti se isto pazi,svejedno,kazu da se prvo tromjesjecje trebas najvise paziti.I zelim da ti sve prodje dobro.

Mallla
    19. Ožujak 2016. 18:26

Bas je lijepo citat vase trudnicke pricice iako ni same niste jos 100% svijesne da je to to :)
    Selmice ti muzici stvarno nekad znaju bit pravo cudo :)

Selmica24
    19. Ožujak 2016. 20:00

MajaSocka

Bas je lijepo citat vase trudnicke pricice iako ni same niste jos 100% svijesne da je to to :)
    Selmice ti muzici stvarno nekad znaju bit pravo cudo :)

Heh meni je sa ovim pisanjem ciljeve da vama Koje cekate kao i mi sto smo cekali do juce da vam Bude Samo jos jaci poticaj bez predaje ja vam mogu biti ovdje primjer jer su rekli da mi nemogu garantovat da mogu imati bebu.......al to je tako Samo pozitivno i glavu gore i bit Ce ako Bog da..... joj vjeruj ja se smijem svome muzu puzu kad kaze da Ce tek biti uvjeren kad dodnesem Prvu sliku...al to je tako uvjek razocarenja i odjenom kad Sam i njemu rekla i ovaj mjesec smo fulali svejedno. ..
    Al nekad su stvarno cudni al pozitivno mene je to naprimjer odusevilo to je kad se pogleda nista al to meni znaci.... dao Bog da za mjesec dana Sve napustite ovu temu i da i vama sreca kao meni dodje na vrata 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    19. Ožujak 2016. 21:33

Selmice neka je sreca dosla na tvoja vrata, sad cemo to slavit, a i mi druge cemo doc na red. Price kao tvoja uvijek uljevaju nadu! Sitnice zapravo puno znace....velike stvari su stvari koje mi zovemo sitnicama! 
    Puuno razocarenja i onda dodje sreca...bas lijepo!

url=https://lilypie.com]

• Ptica2
    19. Ožujak 2016. 22:14

Selmice savjetujem ti da se zaista pricuvas i ja sam radila u trgovini i teško dizala nisam se čuvala a kad sam imala spontani bilo je kasno. Još su me odmah poslije spontanog rekli da se nadaju da se odmah vracam na posao. Bila sam razočarana i shvatila da moram odrediti prioritete. Odradila sam jos koliko je trebalo da nađu novu radnicu i dala otkaz. 
    Nemoj me pogrešno shvatiti neznam kako je u Austriji ali u Bosni vlada totalno nepoštivanje radnika.

LuKi5
    20. Ožujak 2016. 10:29

Majo, mljac, onda ja tebi posaljem kolac od kave I cokolade u zamjenu za tortu hihi :P Nisam mogla odoliti jucer, morala sam ga napraviti. To je kriva tvoja torta od cokolade hahaha 

Selmice, cuvaj se I nemoj dizat nista tesko. Ako mozes kako otici na bolovanje, ne znam kako je u Austriji to uredeno ali da odes kod ginekologa ranije, makar samo da ti otvori bolovanje?

14.06.2014. L ♥

ella31
    20. Ožujak 2016. 10:44

Ljepotice moje....Muž mi je bio na pretragama i presretna sam jer je sve u redu.... e sad ja sam bila u ginekologa u 11mj,papa test je bio super...sad što mi savjetujete koje bi pretrage možda trebala još obavit ????????

LuKi5
    20. Ožujak 2016. 11:00

ella31

Ljepotice moje….Muž mi je bio na pretragama i presretna sam jer je sve u redu…. e sad ja sam bila u ginekologa u 11mj,papa test je bio super…sad što mi savjetujete koje bi pretrage možda trebala još obavit ????????

Je li ti raden UZV da se vidi stanje s jajnicima? Trebala bi napraviti hormonski status I krajnje prohodnost jajovoda? Obicno rade provjeru hormona ako postoji neki problem tipa PCO ili PCOS ili ako duza od godine dana ne dode do trudnoce. Dobro je I provjeriti kako stitnjaca radi jer I ona moze kociti zacece. Briseve ti nije radio ginekolog?

14.06.2014. L ♥

ek

Moni_Ka
    20. Ožujak 2016. 10:48

Ja imam srecu sto sam se napokon skrasila za divnog covjeka.Ono kad shvatis da s tom osobom zelis dijete i da te cijeni i postuje,sve prije njega je bila patnja.Toliko mi je pomogao i bio uz mene kad je bilo najteze i najgore i zato sam mu zahvalna do neba.I htjeli smo toliko bebu,obradovali smo se kad smo vidjeli plus,tako da ono...nekad treba vremena da se poslozi sve.Zato sam rekla da nekad trebas proci mnogo losih stvari da bi poslije cijenio pravu.No,sve je to zivot,malo uspona,malo padova.Kad sagledas bolje,proleti sve u cas.Tako da treba uzivati u svakom danu,sve ce doci bas onda kad treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI