Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Meow
    18. Ožujak 2016. 07:46

I želim dodati da su cure ovdje stvarno divne, u svemu su mi pomogle! Na ovoj temi ne vrijedi ona izjava da je žena ženi najveći neprijatelj:*

malo-sunce
    18. Ožujak 2016. 08:23

Jutro curke moje!
    Čitam vaše postove podrške i tako sam sretna što postoje žene/cure poput vas. Mi se tu uopće ne poznajemo nego virtualno, ali imam osjećaj da se nađemo na kavi da bi pričale kao da se znamo 100 godina. Moram priznati da i mene oraspoložite svojim savjetima i podrškom. Teško je nekad ne misliti o dijetetu, trudnoći, iščekivanju plusa, ali slažem se s tim da trebamo naći neku zanimaciju da si misli odagnamo malo. Proljeće konačno stiže i definitvno nam svima savjetujem da više vremena provedemo u prirodi, bolje ćemo se osjećati.
    Želim nam svima od srca puno sreće i da ugledamo svoje plusiće!

sarajka
    18. Ožujak 2016. 09:38

LuKi, ti si nevjerovatno hrabra zena! Svaki put me iznova iznenadis svojom pricom, stavom i nacinom kojim se nosis sa problemima, i uvijek izadjes kao pobjednica! Zaista si primjer svima nama koji ocajavamo zbog mnogo manjih problema! Uz tebe i ja sam hrabrija! Hvala ti. 
    Bingo nemoj biti tuzna, pitanje je dana ili mjeseca kad cemo i mi ugledati plus. Samo jednostavno treba da dodje pravo vrijeme. Ja vjerujem da se sve desava sa razlogom, tako da vjerovatno postoji razlog zasto mi moramo malo pricekati. To sto te stomak boli kao pred menstruaciju moze biti znak trudnoce.  Moja rodica je isto imala bolove poput menstrualnih, kao i kolegica, obje su mi govorile da ce sigurno dobiti a ja sam tvrdila da ne mora biti tako. I bila sam u pravu! Obje su trudne.  A za muza trebas da budes stretna jer je takav. Moj na isti nacin reaguje, cak me i naruzi kad pretjeram sa depresijom. Zamisli da nas jos i oni pritiscu! Nego, opusteno! I uzivajte jedno u drugom!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Mallla
    18. Ožujak 2016. 10:57

Jutro drage moje!
    Najprije Luki Čestitam ti mužu od srca na dobivenom poslu ito na neodređeno. Lijepo je ovo proljeće počelo...jos jedan primjer da nadu ne treba gubiti. Možda će bit malo teze tebi sa svim obavezama i njemu sa odvojenosti ali bit cete sigurni financijski i moc disat normalno!

Bingo svima nam dođu tuzni dani ali iza kise uvijek stize sunce! 
    Kod mene je sad suncano lijepo, uvik nadjem neku zanimaciju tako da skoro cijeli dan ne budem na internetu...budem ovako ujutro i eventualno navecer! 
    Obozavam proljece, cvijece...jako me opusta...cak toliko da manje mislim o trudnoci i svemu vezanom uz nju!

Doc ce i nase vrijeme samo jos nismo dosle na red :)

Cure divne ste, pune podrske :*

url=https://lilypie.com]

slonchica
    18. Ožujak 2016. 11:04

Krajem veljače počeli smo raditi na bebi. Inače imam užasno neredovite menstruacije, ciklus mi traje između 40 i 60 dana, stoga mi je ginekologinja preporučila čaj od vrkute i tinkturu od konopljike koje uzimam redovito od početka siječnja. Situacija je sljedeća: unazad osam dana grudi me strašno bole- mastopatija je redovna pojava unutar mog PMSa, ali pošto mi je zadnja mestruacija bila 17.2 a s obzirom na moje duge cikluse, prerano mi se čini da mi menga stiže- ali opet, možda su u pitanju vrkuta i konopljika. Meni vrag nije dao mira, pa sam napravila test koji je bio negativan- istina, napravila sam ga početkom 4. tjedna od početka zadnje menge, u pol bijela dana a ne ujutro. Uvjerena da će zbog mojih čudnovato dugih i nepravilnih ciklusa "rad na bebi" biti dugotrajna radnja, rekla sam si da me bole grudi jer mi sigurno dolazi menga. 4 dana poslije, menge još uvijek nema, štoviše imam čisto  bjelkasti iscjedak i nenormalno me probadaju jajnici. Osim toga jače osjetim ranu na trtici od operacije ciste koju sam imala početkom prosinca (ne znam dali to imam kakve veze i sa čime). Jel je možda ipak moguće da sam trudna?? Kad bi bilo najbolje da ponovim test? Ima li koja savjet?

LuKi5
    18. Ožujak 2016. 12:08

Cure, hvala vam od srca, stvarno ste divne

Sarajka, hvala ti draga Mislim da bi zivot bio iznimno dosadan da nema uspona I padova, a sreca bi izgubila svoje znacenje kada bi sve islo glatko I bez po muke, mislim da su bas ti svi padovi zasluzni da u konacnici osjetimo pravo znacenje srece I osjetimo se s vremena na vrijeme punim zivota, I u konacnici shvatimo da je istina ona da nada umire zadnja, zivimo iz dana u dan da bi ugrabili taj komadic srece I ona nas tjera da se ustanemo nakon svakog pada I motivira da je osjetimo opet. 

Majo, hvala ti draga, ja se iskreno nadam da ce se I tebi uskoro sve poklopiti kako treba I da ce ovi vedriji I suncaniji dani postati jos ljepsi, u obliku jednog plusa ili || 

14.06.2014. L ♥

Mallla
    18. Ožujak 2016. 13:40

Hvala ti Luki uvik imas lipih i vedrih rici, to puno znaci! 
    Ma hoce sigurno ce se poslozit i sigurno postoji pravo vrijeme za to....tek kad dođe i kad iz tog kuta sagledam stvari vjerovatno cu uocit zasto je trebalo cekati i da je zapravo vrijedilo cekati.
    Rjetko imam bas tolike padove odnosno faze tuge al evo ova situacija me naucila i tome. Sta god sam u zivotu htjela sam dobila a tako cu i te dvi crtice samo treba truda i strpljenja. Sad zvucim ko neka tamo s ultra puno srece s ovim da sam sve dobila, realno je da sam na neke stvari cekala duze neke krace, al za one najvaznije je trebalo puno truda i odricanja...a majcinstvo je jedna od tih stvari. Gledam naprijed :)
    Jooojjj sto imam inspiraciju :)
    E da i stiglo je proljece a ja sam ko macke hahah samo bi jela keksa, poludili hormoni cini mi se!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.