Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SuncevTracak
    18. Ožujak 2016. 19:53

Drage cure,
    kada ste prvi put osjetile neke simptome trudnoce a da je bilo prije izostanka menstruacije?
    Mene sinoć nešto počelo probadati u jajnicima a i osjecam se dosta umorno (što sam više pripisala ovom toplom danu)?

Bingo.
    18. Ožujak 2016. 20:43

SuncevTracak

Drage cure,
    kada ste prvi put osjetile neke simptome trudnoce a da je bilo prije izostanka menstruacije?
    Mene sinoć nešto počelo probadati u jajnicima a i osjecam se dosta umorno (što sam više pripisala ovom toplom danu)?

I mene je jako probadalo u jajnicima i sad me želudac Ko peče, žari neznam jesu to simptomi jel trebam dobiti 25,ako bude kasnila onda je to to,javim ti ako ne dođe jesu bili simptomi 😀😀

Selmica24
    19. Ožujak 2016. 05:17

Evo ja cu ti reci svoje iskustvo prije sedmicu dana.... imali smo od nos jutro poslije ovulacije i mislila Sam oke fulala Sam i ovaj mjesec svjedno idemo dalje i 8 dan nakon ovulacije pocela me grudi od jednom naglo boljeti a u stomaku kao grcevi i sljedeceg Jutta me probudilo u wc i na obrisu roza krv ostalo Sam smirena jer nisam imala bolove....I tako Sam 2-3 puta otisla u WC i Sve je uvjek bilo manje.... a stomak ponekad grcevi a grudi tvrde i nemogu da se namjestim za spavanje jer spavam na strani.... tako da Sam ja znala da je to to Ali Sam bila strpljiva ceka la 17.3 kad je trebala doci taj dan ujutro uradila test i pozitivan i jos jedan jucer i on isto pozitivan.....fakticki ja nisam nista imala od simptoma nemam jos ni sad nista extra jedino menstruacije nema ni traga hvala Bogu.....znaci nerazbijaj glavu opusti se i doci Ce kad se najmanje nadas 

Mallla
    18. Ožujak 2016. 20:56

Bingo...ako je doslo do trudnoce zapravo bi sad nekad bilo vrijeme impatacije, ne brini u ovom trenutku ti nicim ne mozes utjecat na opstanak ili neopstanak ploda.
    Ja drzim fige da nam obadvije donesete plusice!

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    18. Ožujak 2016. 21:12

slonchica, ovo je vrijeme dosta promjenjivo, a oziljci od operacija su ful osjetljivi na promjene vremena tako da taj osjecaj bi pretezno bio vezan uz promjene vremena, ali I uz to sto je to jos sve frisko od operacije, meni ti je doktorica rekla posto cesto znam imati upale pupka, da je to posljedica operacija, makar se meni cini kako je proslo dugo vremena od zadnje, tijelu treba godine da se donekle oporavi. Sto se tice neredovitih ciklusa, je su li ti mozda radili hormonski status? Pokusavali otkriti zbog cega su oni takvi? Ja sam imala puno neredovitije cikluse, znala sam imati menzis jednom godisnje s tim da bi onda krvarila po 2 mjeseca bez prestanka I jedino sto bi mi zaustavilo krvarenje su bile tablete, sad sam na tabletama I redovite su menstruacije, moj dobitni ciklus menzis mi je trajao 15 dana, a ovulacija mi je nastupila otprilike 2 tjedna od prestanka menzisa, tako su pokazale mjere bebaca u trudnoci, tako da bi yi savjetovala da se jos malo strpis pa ponovis test, jutarnji urin je najpouzdaniji jer se tokom noci skuplja mokraca I s tim I koncentracija beta hcg hormona je veca jer se sve nakupi u toj mokraci koja stoji duzi period u nama. Sretno I neka se pojavi plus :)

Majo, prelijepo si ovo napisala, istina je, vrijedi cekati, a na kraju krajeva imas prekrasnu pricu za ispricati djetetu kad poraste, koliko su se mama I tata borili da dode na svijet....Joj keksi, ja sam jucer prije spavanja smazala pola kutije keksa s gustom, kasnije sam pozalila to,ali mi je u tom trenutku bas dosla zelja I kad sam pocela nikako stati hahaha, a prije toga sam strusila mix krekera, od poroda sam luda za tim mixom Imislim da sam ga tonu vec smazala, on je moja mracna tajna Da smo bar blize bi ti donia kolaca, svaki drugi dan ih pecem. Poludili svi u kuci da sam kriva sto su se udebljali haha 

Sarajka, hvala ti, evo sutra mu je prvi radni dan :) Sigurna sam da ce proljece doniti svjetlost I bolje dane I pravi baby boom kako obico ovdje biva, kad krenu plusici samo se nizu hehe :)) 

slonchica
    21. Ožujak 2016. 08:32

LuKi5

slonchica, ovo je vrijeme dosta promjenjivo, a oziljci od operacija su ful osjetljivi na promjene vremena tako da taj osjecaj bi pretezno bio vezan uz promjene vremena, ali I uz to sto je to jos sve frisko od operacije, meni ti je doktorica rekla posto cesto znam imati upale pupka, da je to posljedica operacija, makar se meni cini kako je proslo dugo vremena od zadnje, tijelu treba godine da se donekle oporavi. Sto se tice neredovitih ciklusa, je su li ti mozda radili hormonski status? Pokusavali otkriti zbog cega su oni takvi? Ja sam imala puno neredovitije cikluse, znala sam imati menzis jednom godisnje s tim da bi onda krvarila po 2 mjeseca bez prestanka I jedino sto bi mi zaustavilo krvarenje su bile tablete, sad sam na tabletama I redovite su menstruacije, moj dobitni ciklus menzis mi je trajao 15 dana, a ovulacija mi je nastupila otprilike 2 tjedna od prestanka menzisa, tako su pokazale mjere bebaca u trudnoci, tako da bi yi savjetovala da se jos malo strpis pa ponovis test, jutarnji urin je najpouzdaniji jer se tokom noci skuplja mokraca I s tim I koncentracija beta hcg hormona je veca jer se sve nakupi u toj mokraci koja stoji duzi period u nama. Sretno I neka se pojavi plus :)

Majo, prelijepo si ovo napisala, istina je, vrijedi cekati, a na kraju krajeva imas prekrasnu pricu za ispricati djetetu kad poraste, koliko su se mama I tata borili da dode na svijet….Joj keksi, ja sam jucer prije spavanja smazala pola kutije keksa s gustom, kasnije sam pozalila to,ali mi je u tom trenutku bas dosla zelja I kad sam pocela nikako stati hahaha, a prije toga sam strusila mix krekera, od poroda sam luda za tim mixom Imislim da sam ga tonu vec smazala, on je moja mracna tajna Da smo bar blize bi ti donia kolaca, svaki drugi dan ih pecem. Poludili svi u kuci da sam kriva sto su se udebljali haha 

Sarajka, hvala ti, evo sutra mu je prvi radni dan :) Sigurna sam da ce proljece doniti svjetlost I bolje dane I pravi baby boom kako obico ovdje biva, kad krenu plusici samo se nizu hehe :)) 

LuKi5, prije manje od godinu dana radila sam hormonski status, sad se više ne sjećam kako se zovu svi hormoni koje sam testirala, ali bilo je ono od 1-5 dana ciklusa...FSH, LH, itd... i svi su bili u granicama normale. Nitko mi ne zna reći zašto su mi ciklusi neuredni, ali su takvi od samog početka.

U međuvremenu sam ponovila test, ovaj put ujutro, opet je bio negativan.
    Menstruacije još uvijek nema, grudi me još uvijek bole, iako manje. Jajnici me i dalje probadaju. A u dva navrata mi je došlo slabo. Počinje mi se činiti da toliko želim trudnoću da si umišljam simptome.

Ono što me muči je dali prestati piti vrkutu i konopljiku dok mi ne dođe menga (za svaki slučaj) ili da nastavim?

14.06.2014. L ♥

Mallla
    19. Ožujak 2016. 09:57

Luki i ja sam se uhvatila kolaca, sinoc tortu cokoladnu napravila, a najbolje je to sto sama sebe debljam :)
    Krekere isto volim, to su mi omiljeni keksići!

Selmice kakvi su tvoji dojmovi nakon par dana, o cemu razmisljas, kako se osjecas?

LuKi5
    19. Ožujak 2016. 11:19

MajaSocka

Luki i ja sam se uhvatila kolaca, sinoc tortu cokoladnu napravila, a najbolje je to sto sama sebe debljam :)
    Krekere isto volim, to su mi omiljeni keksići!

Selmice kakvi su tvoji dojmovi nakon par dana, o cemu razmisljas, kako se osjecas?

Ajme, torta I to cokoladna, ja bii, mogu ti reci da nikad u zivotu nisam napravila tortu, kad sam imala vremena onda mi se nije dalo praviti kolace, sad kad nemam vremena onda mi se prave I to moram nastimavati koje cu praviti da budu gotovi dok bebonja spava, htjela sam napraviti za njegov prvi rodendan tortu ali je muz zapeo za kupovnu da mora biti posebna I tako 0 bodova...Meni se kosa na glavi digla haha Moze meni malo te torte hihihi 

14.06.2014. L ♥

Mallla
    19. Ožujak 2016. 11:26

Moze...saljem :) Ma ova je skroz jednostavna gotova u cas posla. Nikad brzu nisam napravila. Doduse kad pravis kolac njega ima vise, torte su opcenito manje. Sad sam je probala, super je, kao da jedes cokoladni puding s exstra dodano cokolade!

Selmica24
    19. Ožujak 2016. 14:28

Evo sad Sam stigla s posla.....iskreno da ti kazem non stop mi je u glavi Jel stvarno to to hehe i Samo razmisljam o prvom pregledu i kako Ce to izgledat....prestala da pusim i da se sto vise zdravije hranim. ....I na poslu uvjek mislim da se cuvam da nedizem tesko jer kod nas je tako (Austrija) na poslu sef i ti saznaju kad dobijes potvrdu a nesmje nista govorit mada mi nema logike. .....I posto Sam svi 8 sati na nogama radim u trgovini stvari slazem i PiCe i to osjetim ponekad tako jaku bol ko da mi sve ispada al opet cudna bol ja Odem do wc sjedim 5-10 min i odma bolje hehe moram se snalazit........ al grudi su Mi toliko potamnile sa strane od Mali vena.... a ostalo nista Malo mi ponekad dodje gorcina u grlo i to je to....... zamisljam kako cu biti i izgledati sa stomakom i jedva cekam da se pocne sta vidjet da se stvarno osjecam trudna hehe. ....
    Moni_ka jesi ti vec bila na pravom pregledu i kako je bilo Jel Sve uredu kad haman nista neosjecas ko ni ja....... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI