Suncevtracak i ja ti zelim neplanski plusic i dobrodoslicu :)))
Bingo da li ste radili neke pretrage, ti i muz, nakon godinu dana trebate, mislim kazem ti iz iskustva, mi radimo isto godinu dana, da bi nam bio prosli mjesec los spermiogram, sad imamo terapiju i idemo dalje, samo pozitivno i kad tad cemo ugledati nas dugo zeljeni i dugo cekani plusic :))))
Majo, ajme, u jednu stranu kuzim zasto ti muz nije rekao, vjerojatno je mislio da bi te opteretio s tim, a s druge strane te ovako docekalo iz zasjede I to pred ljudima, mogu mislit kako si se osjecala u tom trenutku. Vidim imas ponudu za posao,izgleda da ti se zivot poceo iskupljivati za sve te depra dane, to kad krenu ponude onda pocnu zvati sa svih strana. Mozda bi ti I dobro dosla malo promjena atmosfere, malo otockog zraka I okupiranje misli poslom.
Bingo. Imas savrseno uredne cikluse, sto se tice trajanja.
Dobrodoslica novim trudilicama I skora selidba medu trudnice :)
14.06.2014. L ♥
Bingo da, ciklusi su ti savršeni. Meni su takvi slični bili(pa su se smanjili na 28 dana) ali doktorica mi je tada rekla da su savršeni.
Kako računaš plodne dane?
Bingo i ja se s curama slazem da su ti ciklusi uredni, moji variraju 29 do 33 dana i po tome su uredni, a kako variraju oni tako varira i ovulacija!
Hej Luki, joj u tom trenutku sam se osjecala ko da me vlak pregazio...al sad sam super, trebalo mi je samo malo da to sve sjedne na svoje mjesto. A sto se otoka tice danas saljem papire pa cemo vidit! Istina da bi mi dobro doslo malo promjene okoline i okupacije poslom.....
url=https://lilypie.com]
Bingo spermiogram možeš raditi u svakoj bolnici koliko ja znam i privatne poliklinike.. To svakako napravite što prije.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Hvala vam cure na svemu, plodne dane pratim na mobitelu menstrualni kalendar i pisalo je da mi je ovulacija bila 11.03 ali mene je 13.03 jako bolio desni jajnik pa lijevi mislite da je tada bila ovulacija? Uglavnom kada god bila odnosi su bili svaki drugi dan..
MajaSocka..moras shvatiti muza i zasto ti nije rekao. Pogledaj svoju reakciju..on je znao da ces takk reagirati pa nije htio biti nositelj losih vijesti. s druge strane... nemoj gledati druge, koliko god tesko bilo. svatko nosi svoj kriz. nekom je to sto nije od prve zatrudnio a nekom los brak. jednostavno se treba na sebe fokusirati i pozeljet drugima srecu. sebi samo napakostis tako sto si ljubomorna na druge. tak je i meni bilo prije par mjeseci..skoro pa sam ljuta bila sto ja moram lijecit sebe dok drugi ne moraju... umjesto da se nadam da ce mi biti bolje i da sam sretna sto su i drugi zdravi.
Bingo s obzirom na odnose svaki drugi dan, mislim da bi muz trebao na spermiogram. Mi zasad se seksamo samo par dana prije ovulacije i jos mozda na dan.ili dan poslije. nisam sigurna dal smo dosad pogodili bas dan ovulacije. a vi jeste vjerojatno pa je dobro na.pregled otici..vjerojatno nije nista, ali dobro je znati.
jesi bila kod.ginekologa u te dane.kad ti aplikacija kaze da su plodni? meni je jedan mjesec kad je aplikacija rekla da su plodni dani..stvarno se vidio folikul i bio je savrsen..dok sljedeci mjesec na dan ovulacije prema aplikaciji...na uzvu kod ginekologa nije bila vidljiva ovulacija ni da je bila ni da ce biti.
tek po sluzi sam skuzila da je ovulacija dosla kasnije 2 tjedna. sad mi i menga kasni jer je ovulacija dosla kasnije. trebala sam prekjucer dobiti a nis...nikakve simptome nemam nit osjecaj da cu dobit.
Sortiraj odgovore
Najstariji