Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    17. Ožujak 2016. 10:26

Cestitke Selmice nek je uredna trudnoca... i neka su dvojke hihi da nadoknadis si tih 4 god ❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    17. Ožujak 2016. 11:11

Sad dok sam tipkala da dođem tu u glavi mi misao da mozda ima objavljen plus...kad ono stvarno ima. Selmice cestitam, neka je zdrava i uredna trudnoca. Bas mi je drago, vidis kako je to sve ispalo :)
    Sad nas detaljnije zanima tvoj dobitni ciklus?

url=https://lilypie.com]

Moni_Ka
    17. Ožujak 2016. 11:25

Pozdrav cure!
    Nisam vas zaboravila i necu.Vidim ima po koji plusic i cestitam! 
    Vama ostalima takodjer zelim ubrzo plusice,da sve bude pozitiva,jer stizu ljepsi dani i proljece,priroda se budi pa neka se i hormoni bude 
    Mi u ponedjeljak idemo u ginekologa,nisam mogla ranije jer mi je moj ginic na bolovanju a ne zelim kod zamjene,tako da...inace,sta ima kod vas cure?Majo,Luki,Sarajka,ostatak ekipe kako ste mi?Vama novima zelim dobrodoslicu,cure su vam super i pomoci ce vam koliko mogu,divne su sve.

Mallla
    17. Ožujak 2016. 12:18

Dr.dentistl ja navijam za plusicccc...ajde uljepsaj nam ovaj dan jos vise :)
    Moni_ka helloo...kako nam se ti osjecas? Bolje da nisi odma isla kod doktora jer vjerovatno nista nebi ni vidio, tako da sad kad dođes vjerovatno ce sve lijepo vidjet.
    Ja sam ti dobro, ovulacija tek mora bit, tamo negdje oko Uskrsa. Iduci tjedan dragi ide na pretrage, pa cemo vidit jel kod njega sve ok!
    Poceli su danas napokon lijepi suncani dani pa sam odma i ja raspolozenija i pozitivnija!

dr.dentistL
    17. Ožujak 2016. 12:26

MajaSocka

Dr.dentistl ja navijam za plusicccc…ajde uljepsaj nam ovaj dan jos vise :)
    Moni_ka helloo…kako nam se ti osjecas? Bolje da nisi odma isla kod doktora jer vjerovatno nista nebi ni vidio, tako da sad kad dođes vjerovatno ce sve lijepo vidjet.
    Ja sam ti dobro, ovulacija tek mora bit, tamo negdje oko Uskrsa. Iduci tjedan dragi ide na pretrage, pa cemo vidit jel kod njega sve ok!
    Poceli su danas napokon lijepi suncani dani pa sam odma i ja raspolozenija i pozitivnija!

Joj Majo volila bih to vise od svega i onda da vas sve povucem sa sobom na T forum :)))
    A mozda sutra test uradim, ako se vjestica danas ne pojavi 😦
    Slazem se sunce donese neku srecu i nadu☺ i neka nam svima donese duple crtice 💪💪💪

url=https://lilypie.com]

malo-sunce
    17. Ožujak 2016. 12:38

Poz curke!
    Selimce čestitam na plusu, baš divno :)) sjećam se kako si govorila da je ovaj mjesec tvoj dobitni i obistinilo se  neka ti je sa srećom!
    Ja sam danas bila kod doktora za štitnjaču, dobila sam tablete iako mi ih nije planirala dati da nisam rekla da planiram trudnoću, imam hipotierozu. Nadam se da će moj TSH sad doći u normalu 
    Sretno svima!

Moni_Ka
    17. Ožujak 2016. 12:39

A to mi je jos netko rekao,kao da ne idem odmah jer se ne moze vidjeti.A ja sam dobro,nemam jos nekih simptoma,nesto sto bih mogla posebno istaknuti,moguce da je jos rano.Bas sam pricala sa sestrom,ona nije ni znala da je trudna do 3.mj.,moja majka isto tako nesto,valjda nam to genetika. 
    Sad su lijepi dani pa malo fitness i aerobic u vrtlu,malo motika lagano,malo grablje,krompir,kapulica i tako malo tjelovjezbe.  Kaze zarucnik da ne treba setnja,samo svaki dan po koji sat u vrtu hahaha,onda zaspem ko beba.Kako ste vi cure?Kako napredujete?Jel sve okej?Ja samo cekam kad cu vidjeti koji plus,da se mogu jos i vise radovati,isto kao da je meni.

Selmica24
    17. Ožujak 2016. 15:58

Hvala Vam drage moje na cestitama...Prvo nazvala Sam Doktorarbeit dobila Termin 4.4 jer kaze nema potrebe prije sad Sam negdje u 4 nedjelji tako Ce taman biti kraj 6 a pocetak 7 sedmice....I danas Sam kupila jos jedan test da sutra uradim jer jos nemogu doci sebi da je to to a od menstruacije ni traga hvala Bogu.....
    A moj USPJESAN POGODAK ovaj put je bilo jes da Sam racunala kad je ovulacija a ja imam bolove I znam da je bio cetvrtak 3.3 i bolilo me I onda Sam odustala jer nisam mogla od bolova da idem u akciju i onda cim Sam ujutru se probudila odmah smo se bacili na akciju i to je to hehe i onda 12.3 se pojavio ujutro onaj rozi iscjedak i nista ponekad grcevi u stomaku al grudi hoce da mi prsnu kolike su.... I odmah Sam znala da jesam trudna od tog iscjedaka i kupim test u ponedjeljak prije posla i jutros ga uradim kaze meni muz puz haha kako mozes da izdrzis a da neuradis reko nebrini tako da smo otisli kupili jos jedan za sutra za svaki slucaj....druge simptome neosjecam jedino sto ujutro nisam mogla ustat i dva puta prespavala na poso....a Muz kaze kako tek za dvije sedmice Termin kaze ja cu se ucrvat do tad reko ja necu znam da je to to i Samo lagano.....izvinite na velikom tekstu....budem se javljala ako Bude kakve novosti i poslije pregleda...
    Moni_ka javi kako je tebi bilo na pregledu.... ljubim vas cure i bacajte se u akciju ovaj mart je cudan hehe

Meow
    17. Ožujak 2016. 16:01

Čestitam ti Selmica i želim sve najbolje i da ti trudnoća bude prekrasna i nek budu bar dvojke:))

Prekrasne vijesti:D Ma s proljećem će sve više i više objava ovakvih biti:))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI