Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    17. Ožujak 2016. 12:38

Poz curke!
    Selimce čestitam na plusu, baš divno :)) sjećam se kako si govorila da je ovaj mjesec tvoj dobitni i obistinilo se  neka ti je sa srećom!
    Ja sam danas bila kod doktora za štitnjaču, dobila sam tablete iako mi ih nije planirala dati da nisam rekla da planiram trudnoću, imam hipotierozu. Nadam se da će moj TSH sad doći u normalu 
    Sretno svima!

Moni_Ka
    17. Ožujak 2016. 12:39

A to mi je jos netko rekao,kao da ne idem odmah jer se ne moze vidjeti.A ja sam dobro,nemam jos nekih simptoma,nesto sto bih mogla posebno istaknuti,moguce da je jos rano.Bas sam pricala sa sestrom,ona nije ni znala da je trudna do 3.mj.,moja majka isto tako nesto,valjda nam to genetika. 
    Sad su lijepi dani pa malo fitness i aerobic u vrtlu,malo motika lagano,malo grablje,krompir,kapulica i tako malo tjelovjezbe.  Kaze zarucnik da ne treba setnja,samo svaki dan po koji sat u vrtu hahaha,onda zaspem ko beba.Kako ste vi cure?Kako napredujete?Jel sve okej?Ja samo cekam kad cu vidjeti koji plus,da se mogu jos i vise radovati,isto kao da je meni.

Selmica24
    17. Ožujak 2016. 15:58

Hvala Vam drage moje na cestitama...Prvo nazvala Sam Doktorarbeit dobila Termin 4.4 jer kaze nema potrebe prije sad Sam negdje u 4 nedjelji tako Ce taman biti kraj 6 a pocetak 7 sedmice....I danas Sam kupila jos jedan test da sutra uradim jer jos nemogu doci sebi da je to to a od menstruacije ni traga hvala Bogu.....
    A moj USPJESAN POGODAK ovaj put je bilo jes da Sam racunala kad je ovulacija a ja imam bolove I znam da je bio cetvrtak 3.3 i bolilo me I onda Sam odustala jer nisam mogla od bolova da idem u akciju i onda cim Sam ujutru se probudila odmah smo se bacili na akciju i to je to hehe i onda 12.3 se pojavio ujutro onaj rozi iscjedak i nista ponekad grcevi u stomaku al grudi hoce da mi prsnu kolike su.... I odmah Sam znala da jesam trudna od tog iscjedaka i kupim test u ponedjeljak prije posla i jutros ga uradim kaze meni muz puz haha kako mozes da izdrzis a da neuradis reko nebrini tako da smo otisli kupili jos jedan za sutra za svaki slucaj....druge simptome neosjecam jedino sto ujutro nisam mogla ustat i dva puta prespavala na poso....a Muz kaze kako tek za dvije sedmice Termin kaze ja cu se ucrvat do tad reko ja necu znam da je to to i Samo lagano.....izvinite na velikom tekstu....budem se javljala ako Bude kakve novosti i poslije pregleda...
    Moni_ka javi kako je tebi bilo na pregledu.... ljubim vas cure i bacajte se u akciju ovaj mart je cudan hehe

Moni_Ka
    17. Ožujak 2016. 17:08

A kako je krenulo,predosjecam ja da ce ovdje jos biti plusica...mislim da tek nadolaze. 
    Samo nema odustajanja,tuge,razocaranja i suznih lica,svaka ugleda plus,neka prije,neka ranije ali dobro je to sve.Vedar duh i opustenost cuda rade.Doci ce kad se najmanje nadate,sigurna sam u to!Zato samo nemojte klonuti duhom i bez ikakvog stresa.Sve ima svoje vrijeme.Cure akcija,mozda Uskrs izrodi i pokoje iznenadjenje,iskreno se tome veselim za svaku od vas.

malagarava13
    17. Ožujak 2016. 18:19

Selmice čestitke od srca 
    ja radila test jučer i bila mi druga crtica, skroz svijetla, ali je bila tu. Nisam se htijela puno veseliti, kao danas ću napraviti ponovo test. I danas mi procuri   ali za čudo sam dobre volje..  valjda jer sam se danas odmah naručila za Zg. kreće naš postupak za tj.dana.. 
    sretno svima.. pusaa 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Bingo.
    17. Ožujak 2016. 20:36

Drage stvarno vam hvala na svemu, moram vam reci kako me uhvatila depresija samo plačem i mislim kako nikad neću ugledati + svaki mjesec tjedan dana prije me boli trbuh kao pred menstruaciju i svaki put dobijem tako me i sada već boli,ne kužim stvarno u čemu je problem… Molim vas neke riječi utjehe jel mi je stvarno teško 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.