Hvala Meow i Sarajka.. bar mi je lakse.. a vjerujem da je to nesto onak samo ali u prvom trenu bas sam ono..uh.. nemam rijeci da se izrazim. Stvarno ste me umirile. 😊
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
vavica baš što kaže dr.dentistl nažalost nije nikakvo pravilo i MM sportaš, zdravo se hrani i sve to pa opet
dr.dentistl držim fige da ne dođe
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Drage mame i buduće mame :) evo ovako radimo na bebi već godinu dana i ništa se ne događa e sad zadnja menstruacija mi je bila 24.02 i po kalendaru ovulacija mi je bila 11 u međuvremenu mi smo imali odnose i sad su meni već plodni dani završili ali mi i dalje curi sluz kao za vrijeme plodnih dana zašto?? I još nešto mislim da je ovulacija bila 13 jel me taj dan jako bolio desni jajnik ali imali smo odnos i tada pa se duboko nadam velikom + hvala na odgovorima
Bingo dobrodosla! Koliko ti traju ciklusi, ako dobro racunam trebala bi ti M stic za tjedan-dva! Gle moguce je da ti jos traju plodni dani! To sto ima sluzi zapravo moze bit dobra vjest jer omogucava spermijima dulji zivot. Za trudnocu je rano nagađat ali i u trudnoci je moguc pojacani iscjedak, ako nema cudan miris i nista te ne svrbi najvjerovatnije je sve u redu.
DrDentistl i Vavica nadam se da niste dobile!
Hej cure moje, ja sam dobro, era sexa je pocela hehehe. Smirena sam i napustile su me lose misli.
Sad imam neku ponudu za posa, ali na otoku pa o tome razmisljam! Malo sam preusmjerila misli!
url=https://lilypie.com]
Bingo welcome
Cuvamo ti fige za plusic bitno da ste pokrili te dane, a plusic ce biti svakako, a sto se tice sluzi iz mog iskustva ti mogu reci da je kod mene prisutna i tri dana prije ovulacije i mozda do tri nakon toga ugl bolje je sto je ima ;)
Majo znas kako kazu kad preusmjeris misli sa trudnoce na nesto drugo, T se desi, sto se nadam da ce i tebi biti tako :)))
Ja jos nisam dobila, danas sam trebala, ako do cetvrtka ne dobijem radit cu test pa sta bude :) jutros sam se mrtva umorna probudila, a dva dana me vec ledja u donjem dijelu toliko bole :(( malo se ponadam T, a onda znam da moze biti i simptomi za M...izludit cu :)))
Bok svima :)
Eto i mene u vasem drustvu.
Suprug i ja odlucili smo poraditi na prvoj bebi, plan je bio startati iduci mjesec jer imamo neke radove doma. Al eto jucer se neka akcija neplanski dogodila .
Zadnja menstruacija bila je 28.02. Prema kalendaru plodni dani su mi od 11-15.03 tako da eto možda skroz neplanski nešto i bude od toga.
Dr.dentistl drzim fige da to budu dvi fine debele crte :)
Sve je moguce, kad god se T dogodi ja se necu bunit!
Suncevtracak, navijamo da bude neplanski plusic :) Usput dobrodosla!
url=https://lilypie.com]
Hvala svima na odgovorima stvarno mi jako puno znači čuti različita mišljenja i savjeta…stvarno neznam zašto se ništa ne događa neću gubiti nadu ali neki put imam osjećaj kao da neću imati priliku biti mama i toga se jako bojim….. Želim svima koje želite + da bude što prije
Sortiraj odgovore
Najstariji