malagarava13, radili su nekakvo zdravstveno istrazivanje I otkrili da veliku ulogu u neplodnosti kod muskaraca ima nacin na koji su se prije pod obavezno kod previjanja beba ostavljali pisici prema gore, da je glavic u smjeru lica. Stvarno iznenaduje taj postotak od 70%.
Majo Draga, kako si mi ti?
Sarajka
wannababysomuch, samo opusteno, sad kad lito dode mozak na pasu I odmor od svega
14.06.2014. L ♥
I sad stvarno nemogu opisat koliko se uplaseno osjecam..ovo je bas ful osobno.. znaci tusiram se i napipam kvrzicu velicine onak..neznam graska ispod lijeve dojke... suze mi ne prestaju ic..a mozda samo panicarim..vidjet cu hoce li se to povuc nakon M obzirom da me jos bole grudi zbog tog..al eto..nova briga :(
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Wannababy nemoj sad odmah tako jako panicarit, moze bit da su ti uslijed M zlijezde malo povecane, a da odagnas sumnje trk kod dr. I da je nesto sto se prije otkrije to bolje! Evo ti . Znam da se opustit neces, al ja mislim da ce to bit sve ok!
Pretrage, ginekoloski pregled standardni rucno i uzv i uzela mi PAPU a nalazi tek trebaju stic. Ovih dana ce muzic po uputnicu za spermiogram - nikako da ode!
Luki ja sam ti dobro, jucer navecer i danas do pola dana sam bila uzasno tuzna i nezadovoljna. Pogodilo me sto jedna prijateljica je prije mjesec dana odlucila da ide na 3 djete i evo vec je trudna, meni su to obznanili sinoc pred hrpom ljudi, a moj muz je to znao ima par dana i nije mi rekao...nisam se stigla pripremit na takvu vijest i uopce neznam kakvu facu sam slozila. Uglavnom nakon toga sam bila bas tuzna, utucena i nezadovoljna. Ali danas sam malo vrtlarila, sadila cvijeće i to me jako opustilo. Tako da sam sad zapravo dobro.
Samo pocela sam razmisljat da sigurno postoji neki problem, cak sumnjam da bi mogao bit sa spermicima problem, jer uz sve cajeve, dodatke, seks u svako vrijeme ciklusa i nista jos. A jos tim vise sto je muzeva baka imala problema sa iznosenjem trudnoca, majka njegova isto, a prvi rodjak mu ima sporu ekipu. I sad svasta se meni mota po glavi! Ja vjerujem da cu prestat mislit za koji dan o tome...al eto malo me to mori!
url=https://lilypie.com]
Normalno sad nemogu spavat.. hvala Luki..
Majo a valjda nam je tako suđeno..nekima uspije od prve..i po vise puta a mi koje se bas toliko jako zamaramo mucimo s tim bas zato i nece..ja vjerovatno nađem problem i gdje ga nema..bas sam velik panicar i tesko se nosim sa stresom..valjda cu se s godinama naucit nosit s tim..
Luki nisam bas u toku..ti si upoznata s hrpom toga..znaci dug put si vec prosla sa svim time..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Nemoj se brinuti, to ti možda ne znači ništa. Tako sam i ja samopregledom osjetila bol lijevo na dojci i otišla na UZV i rekao mi je da je to obična cista koju treba kontrolirati, ali koja će sama nestati. Sad je više nema. Uglavnom, nema brige, zdrava si:)
Pozdrav cure! eto mene malo opet :)
meni menga treba danas stići i na žalost znam da će doći, ako ne danas onda sutra...al da mi bar cilkusi ne traju tako dugo, htjela bi što prije počet pokušavat opet!
moj mužek je naručen 7.4. na spermiogram i iskreno se nadam da će sve biti u redu, iako me jako strah jer znam koliko puši, da ne jede niti voća niti povrća nego samo sendviče i meso i znam da mi uvijek zna komentirat kako osjeća da ih ima malo...nadam se da je u krivu...
jer sad je i on jako zabrinut, ovo će nam sad biti peti ciklus, s tim da je meni na uzv rečeno da je sve lijepo i uredno i da ovulaciju imam pa se i on jako zabrinuo. S time da mi nije jasno kako smo prije dvije godine onda uspjeli, dal je to zbog poremećenih hormona od pilula ili što...I još je pod velikim stresom na poslu, baš se bojim da spermiogram neće biti dobar :(
...infinite dreams...
Sortiraj odgovore
Najstariji