uputnicu traži od dok.opće prakse i muž se morao naručiti za bolnicu ... sad vjerojatno ovisi i o bolnici. najbolje nazvati pa pitati njih.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Ok, hvala na odgovoru. Malo sam razmišljala da li pričekati do 6.mj kako mi je ginekolog preporučio ili da sami krenemo u neke pretrage. Vidjet ću još :)
Ja dok sam bila kod doktorice i rekla da pokusavamo i radimo na bebici ona apsolutno nista nije rekla..nit mi ikakav savjet dala nit ista.. samo posto sam imala upalu mi je prepisala vaginalette i to je bilo to..
Ljekarna znaci nista.. a ebay stvarno moram napravit tu karticu i racun.. puno se cini isplativije.. a ja nemam nijednu frendicu u blizini kojoj bi se bas toliko povjerila za te trakice i testove..tako da ..
Iskreno nekako nemam vjere u cajeve..samo sve poremete. A blago vama ak ste uspjele muzeve/decke nagovoriti na preglede..moj se jos malo previse necka oko toga..tako da cu ja prvo detaljno sebe provjerit pa cu njega potjerati.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Moram priznati da ja sa svojim mužem još oko spermiograma nisam razgovarala, vidjet ću što kaže. A meni je ginekolog još rekao da mogu piti elevit pronatal, pa sam mislila s tim krenuti ovaj ciklus, jeste vi s tim imale ikakvog iskustva?
ja nisam imala problema sa mužom oko toga, čak je i sam bio predložio. Mi smo radili nakon 6mj. Mislim da te osnovne preglede treba napraviti bez obzira na doktore. ipak je to naš život
Malagarava drzim fige da prvi pokusaj potpomognute bude uspjesan!
Identistl tebi fige da se ti simptomi pretvore u trudnicke!
A meni i ostalima da nam ovaj ciklus bude uspjesan!
Moj muz ce valjda u roku slijedecih mjesec dana otic na spermiogram pa da vidimo di smo...usli smo u 10mj truda i bez cajeva i sa cajevima i seksanjem u plodne i neplodne i sve moguce dane nije dalo rezultata....drago mi je samo da smo krenuli s tim dok smo mlađi da nismo čekali kojekakve materijalne pogodnosti jer ko zna do kad bi se odužilo, tko zna koliko ce i ovako trebat!
Neznam sad tko je ono pitao za trakice, ja koristim s ebaya, neki dan sam narucila 50kom za 30kn
url=https://lilypie.com]
A jeste vi bile na pretragama?
Ja sam pregledana UZV, hormon na 21. dan i TSH.
Sve je uredno
Ona kaže da super sve izgleda dolje i da po njoj nema problema.
Na daljne pretrage me nije poslala. Ne znam jel netko imao slicnu situaciju pa da mu je na kraju ispalo na nekoj drugoj pretrazi da je nešto loše?
Ja sam napravila samo briseve u 12.mj i tad je sve bilo u redu. A sad necu nikakve pretrage raditi prije 6.mj, samo mi je palo na pamet da mozda muza posaljem na spermiogram, ako mu se dadne :)
Meow sad bi partner trebao spermiogram, da vidite jel sve ok. Ako je, onda pokušavanje i daljne pretrage. Ja sam radila papa, briseve.
Sarajka mene je doktorica iznenadila sa statistikom da su muškarci 70% uzrok neplodnosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji