Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:26

Meow pila sam pa mi je poremetio ciklus, koji imam uredan inače. Tako da sam odustala od toga. Uglavnom situacija je kod nas da muž ima problem, pa nekako ti čajevi nama niti ne pomažu.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Meow
    14. Ožujak 2016. 14:35

Aha kužim. Moj ide sad uskoro na spermiogram..vidjet ćemo, nadam se da je sve ok:(

malo-sunce
    14. Ožujak 2016. 14:39

Žene, gdje vaši muževi idu na spermiogram? Za koliko dana nalaz bude gotov?

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:44

malo-sune prvi put smo išli privatno bude u roku 1h gotovo cca 300kn. a drugi put u bolnicu bude za 1-2 dana.. mislim da je svagdje tako, jer se uzorak mora napraviti unutar sat vremena.

• Meow
    14. Ožujak 2016. 14:46

Meni je doktorica rekla da odemo u Petrovu, da je tamo najbolje. Ili u privatnu Novamed ali ovo nam je bolje kad imamo uputnicu

malo-sunce
    14. Ožujak 2016. 14:48

A jel se treba naručiti kad se dobije uputnica i koliko se čeka termin?

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:56

uputnicu traži od dok.opće prakse i muž se morao naručiti za bolnicu ... sad vjerojatno ovisi i o bolnici. najbolje nazvati pa pitati njih.

malo-sunce
    14. Ožujak 2016. 15:07

Ok, hvala na odgovoru. Malo sam razmišljala da li pričekati do 6.mj kako mi je ginekolog preporučio ili da sami krenemo u neke pretrage. Vidjet ću još :)

wannababysomuch
    14. Ožujak 2016. 15:15

Ja dok sam bila kod doktorice i rekla da pokusavamo i radimo na bebici ona apsolutno nista nije rekla..nit mi ikakav savjet dala nit ista.. samo posto sam imala upalu mi je prepisala vaginalette i to je bilo to.. 
    Ljekarna znaci nista.. a ebay stvarno moram napravit tu karticu i racun.. puno se cini isplativije.. a ja nemam nijednu frendicu u blizini kojoj bi se bas toliko povjerila za te trakice i testove..tako da ..
    Iskreno nekako nemam vjere u cajeve..samo sve poremete. A blago vama ak ste uspjele muzeve/decke nagovoriti na preglede..moj se jos malo previse necka oko toga..tako da cu ja prvo detaljno sebe provjerit pa cu njega potjerati.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malo-sunce
    14. Ožujak 2016. 15:26

Moram priznati da ja sa svojim mužem još oko spermiograma nisam razgovarala, vidjet ću što kaže. A meni je ginekolog još rekao da mogu piti elevit pronatal, pa sam mislila s tim krenuti ovaj ciklus, jeste vi s tim imale ikakvog iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI