Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    14. Ožujak 2016. 14:13

Hvala Meow i Malagarava..nemam na ebayu racun.. al trebao bi mi za milijun stvari hah.. za njuskalo nisam znala.. ljekarna mi nije bila ni na kraj pameti ..joj jesam biser..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:13

Meow ništa draga. Da krećemo na potpomognutu.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:16

wanna u ljekarnama ti je jako skupo, ako se ne varam 3 komada sigurno 100kn, a tu imas 30 ovulacijskih + 10 za trudnoću, negdje 50ak kn. Mislim da ti se više isplati ebay  uvijek se nešto nadje jeftinije

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:26

Meow pila sam pa mi je poremetio ciklus, koji imam uredan inače. Tako da sam odustala od toga. Uglavnom situacija je kod nas da muž ima problem, pa nekako ti čajevi nama niti ne pomažu.

• Meow
    14. Ožujak 2016. 14:35

Aha kužim. Moj ide sad uskoro na spermiogram..vidjet ćemo, nadam se da je sve ok:(

malo-sunce
    14. Ožujak 2016. 14:39

Žene, gdje vaši muževi idu na spermiogram? Za koliko dana nalaz bude gotov?

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:44

malo-sune prvi put smo išli privatno bude u roku 1h gotovo cca 300kn. a drugi put u bolnicu bude za 1-2 dana.. mislim da je svagdje tako, jer se uzorak mora napraviti unutar sat vremena.

• Meow
    14. Ožujak 2016. 14:46

Meni je doktorica rekla da odemo u Petrovu, da je tamo najbolje. Ili u privatnu Novamed ali ovo nam je bolje kad imamo uputnicu

malo-sunce
    14. Ožujak 2016. 14:48

A jel se treba naručiti kad se dobije uputnica i koliko se čeka termin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.