Meow meni je tako inaće, ako mi kasni O onda i M, il ako dođe prije O dođe prije i M. U prosjeku se ovulacija događa 14 dana prije sljedećeg M. Možda da počneš koristiti Lh trakice pa da pratiš ovulaciju, a isto imaš i razne kalendare kojima ju možeš pratiti..
Super što se odmah krenuli sa pretragama.. držim fige da je sve ok i da već slje.mj. ugledaš +
Meow meni je tako inaće, ako mi kasni O onda i M, il ako dođe prije O dođe prije i M. U prosjeku se ovulacija događa 14 dana prije sljedećeg M. Možda da počneš koristiti Lh trakice pa da pratiš ovulaciju, a isto imaš i razne kalendare kojima ju možeš pratiti..
Super što se odmah krenuli sa pretragama.. držim fige da je sve ok i da već slje.mj. ugledaš +
malagarava13 Hvala ti! Znači ne trebam očekivati sutra M. Koristila sam trakice i pozitivne su bile te dane:) Nisam uhvatila da bude ona crtica tamnija od kontrolne ali sam uhvatila da su jednake.
Ajde i ja se nadam sljedeći mjesec da će biti plus:)
Kakvo je tebi stanje? kad bi trebala dobiti M.?

ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Moja je M danas dosla uranila jedan dan.. e ovak. Ja bih kupila Lh trakice ali nemam gdje.. e sad Femisan a kapi..to sam vec pisala.. njih planiram kupit i pocet koristit nakon M. Pa cu vidjeti kroz koji mj.. necu vise nista siliti.. sad do ljeta i bolje je ovako..da mogu pocet planirati di cu na godisnji..moree.. odmor od svega..s dragim daleko od stresa :)
Moja je M danas dosla uranila jedan dan.. e ovak. Ja bih kupila Lh trakice ali nemam gdje.. e sad Femisan a kapi..to sam vec pisala.. njih planiram kupit i pocet koristit nakon M. Pa cu vidjeti kroz koji mj.. necu vise nista siliti.. sad do ljeta i bolje je ovako..da mogu pocet planirati di cu na godisnji..moree.. odmor od svega..s dragim daleko od stresa :)
čula sam da ih neki kupuju preko njuskala jer su jeftinije. Ima ih u ljekarni:)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
wanna imaš Lh trakica na ebayu jako jeftino, probaj napraviti račun ako nemaš već ili preko nekoga naruči.. meni dođe kroz 2 tj.
Meow trakice koristi uvijek popodne i kad ti bude iste boje ili tamnija, tada sutra dan popodne krenite u akciju meni M mora doći negdje za par dana, jer mi je baš bila ranije O ovaj mj. Mi pokušavamo 1god. i ovaj ciklus idemo u Merkur.
Ajme hvala ti na informacijama malagarava13. Što je u Merkuru? Dodatne pretrage ili?

Hvala Meow i Malagarava..nemam na ebayu racun.. al trebao bi mi za milijun stvari hah.. za njuskalo nisam znala.. ljekarna mi nije bila ni na kraj pameti ..joj jesam biser..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Meow ništa draga. Da krećemo na potpomognutu.
Meow ništa draga. Da krećemo na potpomognutu.
Ajde sretno vam! Iako nadam se da će ovaj tjedan biti sve super.
A jesi pila one čajeve vrkute, marulje itd? Frendica je imala problema i počela s tim i sljedeći ciklus je zatrudnila.
Ja ne očekujem za sad ništa, ne znam ni što očekivati.. nadam se da mi neće dugo trebati. Doktor mi je rekao da je do godinu dana sve normalno. Prvi mjesec sam bila sva nabrijana i sve pazila i pratila dane itd..pa kad sam dobila M onda sam se malo razočarala, tak da sam prestala sa svim..kad mi alarm javi da bi mi trebala bit ovulacija, ili kad vidim po sluzi da je ovulacija, onda si pogldam LH trakicom.. ali generalno mislim da se neću preveč živcirati jer se onda samo razočaram:(
wannababysomuch ma ne brini ne bi ni ja znala da kolegica prije mene nije toga nakupovala tonu. Zatrudnila je pa mi je sve samo proslijedila:)

wanna u ljekarnama ti je jako skupo, ako se ne varam 3 komada sigurno 100kn, a tu imas 30 ovulacijskih + 10 za trudnoću, negdje 50ak kn. Mislim da ti se više isplati ebay uvijek se nešto nadje jeftinije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji