Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    11. Ožujak 2016. 22:41

Ispricavam se na kilometarskom postu krcatom gramatickih gresaka, mobitel je kriv :P

wannababysmuch, sto god da je bilo nadam se da ce se na kraju ipak rijesiti u pozitivnom smislu, a nekad rijesenje dode nakon prospavane noci I smirenja emocionalnog stanja. Drzi se I javi nam se, ovdje si uvijek dobrodosla.

14.06.2014. L ♥

Selmica24
    12. Ožujak 2016. 05:04

Dobro jutro.....kod mene jos novosti a i neizvjesnosti....cjelu noc haman nisam spavala....non stop WC i jutros vidim blagoooo krvarenje Ali bez bolova u stomaku i blago rote ostavlja na papiru Samo. .....a u WC Sam non stop imam osjecaj da moram pisati.....Jel rano da radim test s Tim da trebam dobiti tek u cetvrtak ????

• Malano2
    12. Ožujak 2016. 08:11

jutro zene drage,cestitam novim trudnicama i lijepu i urednu trudnocu zelim.                               s obzirom da nemam bas dosta slobodnog vremena,ne javljam se tako cesto kako bih zeljela,ali zavirim povremeno. Evo polako kod mene M prolazi,dolazi i novi pokusaj za bejbi .       Jeste Luki,stitnjaca me pocela slusati,ali vjeruj trebalo je vremena i vremena da se uhvati terapija koja mi odgovara,i tek nakon svega vidim da ono moje kad kazem dobro sam i nije bilo bas dobro......samo ustaljeni odgovor. Majo kakvo je stanje kod tebe,sto se desava? procitah i ovaj post wanababy,,vjerujem da svakom od nas dodje lose razdoblje,ali proci ce,,jaci smo mi nego sto mislimo. lp svima :*

Zeli drugom sto i sebi :*

• Malano2
    12. Ožujak 2016. 08:24

Selmice, vjerujem da ti to neizvjesnost radi,kako kazes da nisi spavala,cesto si na wc.            Ako mislis da ces si olaksati ukoliko uradis test,uradi,ali ne dozvoli da te rastuzi,jer rano je,kako god, ja ti zelim da ugledas lijepe vijesti. 

Zeli drugom sto i sebi :*

malo-sunce
    12. Ožujak 2016. 11:35

Hvala cure na podrsci, volim sto vas imam  ma jedan ciklus mora biti nas, nadajmo se da je to sljedeci. 
    Wannababysomuch, sto god da se dogodilo nadam se da ces se cim prije oporaviti i da ces s nama ovdje iscekivati plusic, glavu gore, mislimo na tebe 

Mallla
    12. Ožujak 2016. 15:37

Helooouu :) Vidim sve ste mi vedre i optimisticne, bas mi je drago da je tako.

Ja evo napokon stvarno mogu rec da ovaj put imam pravu pravcatu M, traje, vec 3 dana ide bas lijepo, crvena da crvenija nemoze bit....sorry na detaljnom opisu al sam bas zadovoljna sto je takva!

Sarajka bas to sto kazes strah me je da mi ne poremeti a kad cujem pozitivna iskustva vuce me da probam!

Selmice ako je plus nije nemoguce da ga pokaze, ako je minus nista ne znaci tj. Neznaci da ce M doc.

Vidim ja da ste me odlucile otpravit među trudnice, ako Bog da idem ja i vodim vas sa sobom!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    12. Ožujak 2016. 15:44

Dobro je..smirila sam se..hvala vam drage moje..jednostavno sam prerazocarana bila zbog M. I svega… bas je vjestica koja rusi snove.. i onda su mi svi krivi..odnosno najvise samu sebe krivim i uvjerena sam da ja ne valjam.. al opet.. citam vi neke puno duze pokusavate i tak ste pozitivne i ne gubite nadu.. uz vas se osjecam bolje jer ste sve pune podrske medusobno.. tak da ipak necu odustat..i decko je juce poludio jer sam mu rekla da zelim odustat al on prvi je rekao da ne moze da nesmijemo nadu gubit samo se opustit i nastavit pokusavat.. a hvala jos jednom na podrsci ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.