Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    13. Ožujak 2016. 23:10

Hvala Luki 💕💕💖💞

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

dr.dentistL
    14. Ožujak 2016. 10:23

I od mene za sve cure  i :***  
    Bar nekako lakse bude kad ovdje se izjadi i dobije podrsku, dobije snagu, iako virtualno ali divno je sto se zajedno radujemo i ponekad i zaplacemo, ali na kraju ce biti sve ok za sve nas  i da sve ste divne  

Ja svoju M ocekujem tj.neocekujem da dodje sutra, imam neke simptome PMS jedem puno, spavam, ko balon se osjecam    i stalno trcim na toalet :/ i svaki cas kao da cu dobiti
    Eh sad znam da su slicni simptomi M I T ali jedino sto me tjesi da nemam bolova ni grceva onih sto se moram zgrciti kad krenu u PMS, i sto danas nema smedjeg iscjetka kao nagovjestaj vjestice :/ 
    Sutra necu raditi test jos cu sacekati dva tri dana da se brzo ne razocaram kao u prethodnoj godini dana 

Cuvajte fige jakooo

• Meow
    14. Ožujak 2016. 10:33

Ajme Moni Ka i Sunčica čestitam vam od srca! 

Ostale žemske, nemojte gubiti nadu. 
    Mi aktivno pokušavamo sad 2. mjesec. Sve me nekako napalo ovih dana, bila bolesna pa stresno razdoblje... Kad te neće, neće te:)

Otišla sam doktorici u vrijeme kad bi trebala imati ovulaciju prema ciklusu i aplikaciji pa je rekla da nit je bila, nit će uskoro biti.

Nakon toga sam po sluzi pretpostavila da imam ovulaciju, prije nekih tjedan dana... M mi je trebala doći danas ili sutra, ali nemam baš nikakve simptome PMS-a osim poneke grčeve i bolove u jajnicima, plus puno veće količine bijelog iscjetka(sad je stalo, danas..).

Trebam M dobiti sutra.. ali pretpostavljam da ako je ovulacija kasnila, da će kasniti i menga zar ne?

Zna li itko?

Uglavnom, poslala sam muža na spermiogram pa ćemo vidjeti, nadam se da će sve biti u redu pa da možemo sljedeći mjesec pokušati ponovno:)

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 11:59

Meow meni je tako inaće, ako mi kasni O onda i M, il ako dođe prije O dođe prije i M. U prosjeku se ovulacija događa 14 dana prije sljedećeg M. Možda da počneš koristiti Lh trakice pa da pratiš ovulaciju, a isto imaš i razne kalendare kojima ju možeš pratiti.. 
    Super što se odmah krenuli sa pretragama.. držim fige da je sve ok i da već slje.mj. ugledaš + 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

wannababysomuch
    14. Ožujak 2016. 13:09

Moja je M danas dosla uranila jedan dan.. e ovak. Ja bih kupila Lh trakice ali nemam gdje.. e sad Femisan a kapi..to sam vec pisala.. njih planiram kupit i pocet koristit nakon M. Pa cu vidjeti kroz koji mj.. necu vise nista siliti.. sad do ljeta i bolje je ovako..da mogu pocet planirati di cu na godisnji..moree.. odmor od svega..s dragim daleko od stresa :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malagarava13
    14. Ožujak 2016. 14:04

wanna imaš Lh trakica na ebayu jako jeftino, probaj napraviti račun ako nemaš već ili preko nekoga naruči.. meni dođe kroz 2 tj. 
    Meow trakice koristi uvijek popodne i kad ti bude iste boje ili tamnija, tada sutra dan popodne krenite u akciju   meni M mora doći negdje za par dana, jer mi je baš bila ranije O ovaj mj.  Mi pokušavamo 1god. i ovaj ciklus idemo u Merkur.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Meow
    14. Ožujak 2016. 14:09

Ajme hvala ti na informacijama malagarava13. Što je u Merkuru? Dodatne pretrage ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.