Hej wannababysomuch, drago mi je da si bolje! Vec sam mislila sta je bilo, nesto opasno. Al evo drago mi je da je to samo bio onaj trenutak kad vještica dođe. Nismo mi isto uvijek raspoložene, nekad sam i ja pred odustajanjem, vikanjem, ljutnjom...optužila bi muza da njega nije briga i sve to po redu...al to valjda budu hormoni i razocaranje skupa!
Nekad dođem tu i izjadam se, nekad zadrzim za sebe, al vjeruj mi nekad i vise puta mjesecno imam te faze....kad dobijem M i kad cujem da je neka cura koju znam trudna....uglavnom, dragi mi je da si tu i da nisi odustala i naravno da je decko uz tebe!
url=https://lilypie.com]
Hvala Vam drage moje na misljenju od jutros toga rosog obrisa nema vise Samo sto je meni bilo cudno sto Sam dan prije imala grceve u stomaku i grudi me jos bole...al vidjet cemo u cetvrtak sta Ce biti pa vam se javljAm do tad lijep pozdrav
Stvar je da jos nije dosla M ali su normalno simptomi pred nju.. i da saznala sam za jos trudnica u okolini i bio je kraj.. :/ al eto burno sam reagirala.. nema predaje :) ne nadam se M 15.03 heh al kazem doci ce mozda i prije zbog nervoze..iako sam sad jednu bitnu stvar u zivotu sredila pa cu ohladit hehe.. hvala vam na savjetima
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bit ce to sve dobro, a mozda vjestica ni ne dođe....simptomi M i T su uvelike slicni! :*
Drage moje,nemojte odustajat.Niti stvarati sebi crne misli.Doci ce kad najmanje ocekujete.Sto se vise opterecujete gore vam je.Samo polako,doci ce.Neka bude pozitiva kod svake,sve to zavisi od osobe do osobe kada ce doci do zaceca,ali poanta je da ce doci.A onda cemo sve razglabiti o tome koliko nam malisani spavaju,koliko papaju, o prvim zubicima,koracima i svemu.Vjerujem u to.Samo hrabro naprijed i doci ce i vasih pet minuta!
Selmice mislim da bi kod tebe mogla biti trudnoća jer i ja sam dva dana imala taj rozkasto-bjelkasti iscjedak kad se obrisem, grcevi kao da cu svakog trena dobiti a sedam dana poslije test pozitivan. Tako da mislim da je to to.
Što se tiče tih trudnica iz blizine oko mene je pola komsiluka trudno i to u roku od 4 godine cekaju treću bebu ali iispočetka mi je bilo tesko nekako se čovjek osjeća kao da ne vrijedi ništa ali onda sam odlučila da strpljivo čekam i da ce doći i na mene red.
Također ne znam da li ste gledale na TLC emisiju in vitro oplodnja i borbu sa kojima se i drugi susreću, zaista ta tuga, čekanje, bol i na kraju u većini slučajeva sretan kraj. Meni je ta emisija zaista pomogla da shvatim da nisam sama i da mnogi drugi imaju sličan problem.
Joj to sto kazes za komsiluk i kod mene u selu kvart slovi kao plodan...od sve djece u selu najvise ih je u mom kvartu, cak njih 16, i sad naravno svi pitaju sta cekam, kad cuu ovo ono...a ja si mislim da je moja intima koliko se trudim i da se trudim ta pitanja me bas izbacuju iz takta. Al znam da ce doc moje vrime, cak kad ovako razmisljam mogu nac i razloge zasto je bolje da je na ovaj nacin! :)
Sarajka, Meni je uzitak doci ovamo I citati vase postove, koliko je podrske I pozitive. Jednostavno je atmosfera ovdje toliko dobra da neki put imam osjecaj kao da sjedimo na kavi I pricamo. Toliko divnih rijeci I medusobnog bodrenja, stvarno olaksate covjeku dan I punite zivot nadom. Ova tema mi je bas prirasla srca. Drago mi je ako mogu kako pomoci, jer znam koliko znaci samo jedna rijec, kako moze izmamiti osmjeh na lice...Pogotovo kad vidim da je netko objavio plusic, odmah dan ljepsi I u glavi misao kako ce svaka od nas dobiti priliku za taj divan osjecaj koji cemo podijeliti s divnim zenama koje se nalaze ovdje. Makar jos ne smijem ostat trudna I biti trudilica, dolazak ovdje mi ubrzava vrijeme I sigurna sam da cu vam se jednog dana javiti kao trudilica, a vi cete vec drzati u rukama svoju djecu
Moni_Ka Istina je, nada umire zadnja, sve ceka plus, samo je pitanje vremena :)
wannababysomuch, drago mi je da imas veliku podrsku od decka I da si danas bolje. Nemojte se svadati zbog toga, njemu jednako tesko pada to sve kao I tebi, probaj razmisljati na nacin da, dok god dolazi M ima sanse za T, rijetkima je zivot serviran na pladnju, za sve u zivotu pa tako I za bebu treba proci puno uspona I padova, ali bitno je da se nakon svakog pada I razocaranje dizemo jos jaci I odlucniji, najlakse je odustati, utopiti se u depresiji I padati sve dublje, zivot je borba, danas se borimo za sutra I nema predaje. Doci ce beba. Sretno I da ta M niti ne dode.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji