Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    11. Ožujak 2016. 18:29

Volila bi bas bas da nas krene.....Ajde zamisli, pa to bi bio Najljepsi Bozic! Razmjenimo slike bora, lampica i bebice :) uhhh!

url=https://lilypie.com]

malo-sunce
    11. Ožujak 2016. 20:12

Ipak je M odlucila doci danas popodne. MajaSocka pridruzujem ti se u ovom ciklusu, zajedno brojimo dane opet  Vavica za tebe se jos ne znam za sad dok M ne dodje  drzim fige, a nama ostalima vise srece u novom ciklusu, pusa 

Mallla
    11. Ožujak 2016. 22:00

DrDentistL do utorka se nadam da cemo slavit tvoj plusic....znas ti onu pricu kad su se utrkivali kornjača i zec, tko je pobjedio! E pa nikad se nezna mogu i ti spori ucinit cuda ako dospiju na pravo mjesto u pravo vrijeme!

A od vavice ja jos ne odustajem :) Kad obznani plusic ima da do plafona skocimo :)

Malosunce zao mi je za M, al ovako cemo za rukice i u novi ciklus! Ko zna mozda je bas slijedeci onaj pravi!

Sarajka lijepo za kolegicu! Jednom cemo uc na ovaj forum i procitat tvoju sretnu vijest! Za macinu travu sam se puno mislila al neznam bas bi li htjela riskirat da opet poremetim Menstruaciju i simptome. Npr. Imam evine kapi a ne usudujem ih se koristit...pa vise nisam bas na cisto sa tim pripravcima, koristit ih ili ne!

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    11. Ožujak 2016. 22:35

Moni_Ka, draga, samo sad cuvaj sebe I bebicu I dobro ti dragi kaze, bolje da preskocistaj posao, Iipak su kemikalije u pitanju I udisanje istih je neizbjezno kod takvog posla, pogotovo sto je svakodnevno I visesatno, a znam od ljudi koji su radili takve poslove da su to uzasno jaka kemijska sredstva koja se koriste za ciscenje, a tu je I fizicki dio posla, sad ce te okupirati trudnicko doba, carobo drugo stanje, pa kasnije I briga za bebicu, a za sezonski posao se ne isplati riskirati, jos k tome, u braku je sve zajednicko, tako da, ponovno ce biti prilike I radnih mjesta, pogotivo u sezoni...Ja sam ti isto zatrudnila kada sam najmanje ocekivala I kada I je bilo sto drugih stvari na pameti, kako su mi rekli doktori da ne cu moci ostat trudna prirodno tako sam se posvetila razmisljanju kako moram zavrsiti faks, I sve financijske nedace, pa biti ce jednog dana beba, kad ono beba vec u trbuhu haha 

Sarajka, ma sto te boli briga, samo ti bubaj kod doktora, tu su da objasne sve I vecinom se moras praviti blesav I pitat sto pitanja da izvuces donekle ono sto te zanima. Ti folikulici nisu ciste, ali mogu postati ciste, meni su se redovito bez ovih tableta stvarale te cistice uz folikule, one su bezopasne same po sebi, ako pucaju ili ne rastu. :)  Ako imas jos kakvih pitanja slobodno reci :) Sjetila sam se sad da si spominjala jajovod. Ultrazvucno je gotovo nemoguce viditi pravo stanje s jajovodima, meni ti je doktor koji me operirao kada sam imala ovaj drugi tumor rekao da ce mi vjerojatno morati izvaditi jajovod jer je tumor bio u nekom cudnom polozaju I preko UZV je izgledalo kao da se rasirio unutar jajovoda, na kraju ispalo da je jajovod skroz ok, a tumor se smjestio uz rub negdje I zato ga je tesko bilo skroz viditi gdje je...Doktori ce  te uvijek pripremiti na najgore, a ti se samo nadaj najboljem, ako nisu sigurni sto I kako reci ce ti da postoji vjerojatnost toga I toga, a na kraju ispadne da je sve ok. Zato draga, ja sam sigiurnada nam uskoro nastavljas niz plusica

Majo, bio bi to najljepsi poklon za Bozic. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.