Jutro curke
Ja se nadam da cu ili dobiti ili ce test pokazati plus jer ja ludim ovako vise...mucnina me i dalje napada, spavala bi cijeli dan i glava me pocela boliti.

Cure moje drage nadam se da radite nesto fino na ovaj kisni dan. Temp mi je sinoc bila 36.9,a mucnina danas nestala… Ovo iscekivanje me pomalo frustrira,al bar je na poslu zabavno. Uzivaj te mi i samo veselo
Evo i jos jedan simptom....ne pase mi nista cokoladno a capucino mi smrdi i dize zeludac!! A test pokazao minus prije par dana!!
Evo i jos jedan simptom….ne pase mi nista cokoladno a capucino mi smrdi i dize zeludac!! A test pokazao minus prije par dana!!
Bebinjo ja se nadam da je test zakazao u tvom slucaju ;)
Evo i jos jedan simptom….ne pase mi nista cokoladno a capucino mi smrdi i dize zeludac!! A test pokazao minus prije par dana!!
Znam da sam ko padobranac i upadam u forum po prvi put ali tako ti je meni bilo 3 testa clear blue negativno pokazala (a bila sam negdje oko 4 tjedna tad trudna) onda je muž kupio neku jeftini test u bipi oko 20ak kn i odmah je pokazao plus. Otišla kod ginekologa privatno i ono sok (pozitivan) 8 tjedana i 4 dana trudna. Imala sam sve simptome kao i ti. Tako da ako ti kasni dosta menga ne obaziri se odi kod ginekologa. Koliko sam dala za ta 3 testa negativna toliko mi je došao i pregled. Držim fige da jesi 😄

Bokic drage moje
Dobrodosle nam nove trudilice i sto prije presle u trudnice
A mojim starim trudilicama zelim da Vas bebice brzo odaberu i da mi sve postanete mamice u ovoj godini
Evo imam opet jedno pitanje za Vas 😊
Cure koje ste iz Zagreba i okolice, jeli ikoja od Vas bila kod ginekologa Mijodraga Marovića ??
Naime on sada ima privatnu ordinaciju na mom otoku i ako je dobar, onda nemoram vise ic za ST
Molim Vas ako neka ima iskustva da mi napise, jako bi mi znacilo
Bokic drage moje
Dobrodosle nam nove trudilice i sto prije presle u trudnice
A mojim starim trudilicama zelim da Vas bebice brzo odaberu i da mi sve postanete mamice u ovoj godini
Evo imam opet jedno pitanje za Vas 😊
Cure koje ste iz Zagreba i okolice, jeli ikoja od Vas bila kod ginekologa Mijodraga Marovića ??
Naime on sada ima privatnu ordinaciju na mom otoku i ako je dobar, onda nemoram vise ic za ST
Molim Vas ako neka ima iskustva da mi napise, jako bi mi znacilo
Ja ću sad pitati svoje cure dal znaju, jer ja sam inače iz Zg, i sa tog zapadnog dijela a on je tamo radio, ali ja ga neznam i ne živim više tamo pa javim ako saznam :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji