Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    14. Siječanj 2016. 13:51

Di ste mi curke? Trudnice,jeste dogovorile prve preglede? Javljajte datume da navijamo

• tanijatravan
    14. Siječanj 2016. 15:04

Gabylola bilo bi najbolje pričekati barem do nedjelje, jer tada bi bio 16.dan nakon ovulacije, a ovo su vrijednosti hcg-a prema danima nakon O:

[table][tr][td]

dani nakon ovulacije
    [/td][td]
    prosječna vrijednost HCG-a (mIU/ml)
    [/td][td]
    granične vrijednosti HCG-a (mIU/ml)
    [/td][/tr][tr][td]
    14
    [/td][td]
    48
    [/td][td]
    17-119
    [/td][/tr][tr][td]
    15
    [/td][td]
    59
    [/td][td]
    17-147
    [/td][/tr][tr][td]
    16
    [/td][td]
    95
    [/td][td]
    33-223
    [/td][/tr][tr][td]
    17
    [/td][td]
    132
    [/td][td]
    17-429
    [/td][/tr][/table]
    Sad sve ovisi koliko iznosi vrijednost (kao što vidiš jako može varirati), nekima se pokaže već i 8 dana nakon O a nekima tek nakon 14 i više dana.

AKo misliš da te nebi uznemirilo jako da ga napraviš danas ili te dane pa da bude negativan napravi pa ponoviš za par dana opet.
    Sve smo mi nestrpljive, ja pogotovo, ja bi kad radila svaki dan
    Ali nekako kad mi je dan očekivane M ili par dana prije ako napravim i negativan je nekako onda sam mirnija jer kao znam dadolazi M pa ju čekam u miru, a onako sam uvijek u grču nekakvom pa jel je šta ili nije i tako...

ImanX
    14. Siječanj 2016. 15:22

Pozdrav cure, nije me bilo dva dana, a toliko postova :)

dobrodošle nove trudilice i što brže otišle u jesenske bebe

mimice, drago mi je da je sve ok, nadam se da će ti bolovi prestati da se ne sekiraš više i uživaš

mene isti bolovi prate svaki dan, boli me dole, najviše desni jajnik, bocka i probada, leđa me bole, sinoć baš baš jako, ali ne kod bubrega, nego niže ovaj put... nemam pojma, pregled imam tek 26.1., ne znam kako ću izdržati, bojim se što me svaki dan tako probada, ne znam jel to normalno :/ povremeno imam i mučnine, ali brzo prođu, cice i dalje bole, sve isto...

samo se nadam da će biti sve u redu, kako sa mnom, tako i s ostalim trudnicama i trudilicama, kojima želim veeeliki plus ovaj ciklus :*

JanaH.
    14. Siječanj 2016. 15:24

Ja sam u sve četiri trudnoće test radila dan prije očekivane M, i uvije pokazao dobro.... 

Vidim da vas puno koristi trakice za ovulaciju... Meni je svakak bolji pokazivač O iz sline, mali okular kojeg jednom kupiš i imaš zauvijek (samo se promijeni baterija nakon par godina)... Tu se jasno pokaže jel ima O ili ne.. Netreba pratiti nijansu niti išta.... Ujutro prije nego se išta jede i pije, staviti malo sline na stakalce, kad se osuši pogledati; ako se vidi ovalni kao kamenčići tada nema O, ako se vidi paprat tada su plodni dani.. I to je to... 

Meni se jutros pojavila paprat, tako da krećemo većeras :)

Obavijest o tjednima trudnoće što sam nekidan pisala, dolaze mi na mail, aplikaciju sam deinstalirala ali velim i dalje svakitjedn dođe obavijest u kojem sam tjednu... Stoput sam detaljno proučila i nigde nevidim opciju za prekid....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Veja
    14. Siječanj 2016. 15:57

Lista za NE dobit:

Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 16.01.
    Darliv 18.01.
    Tina220210 25.01.
    HakunaMatata 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Sjuskica3007 08.02.
    Leonaaa 10.02.
    Chichita 16.02.

Veja
    14. Siječanj 2016. 16:00

Segy, javii seee, jesi se zacrvenila ili ima još nade??

Anchy, kakvo je stanje kod tebe, budući da sutra ne trebaš dobiti

Gabylola, dobro došla  Ako ti je 16 dpo, slobodno možeš napraviti test, trebao bi već pokazati čak i depeli plusić ili 2 crtice  sretno!!

Jana, sretno  i da nakraj mjeseca ugledaš plusić btw. baš čudno da ne možeš isključiti dolazak obavijesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.