Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HakunaMatata
    14. Siječanj 2016. 11:39

Hormone mi nije dala vaditi jer kaze da nema potrebe jer pucam od njih i da se to jasno vidi (bila sam na pregledima u raznim stadijima ciklusa)… Eto pa ti budi pametan… Da prelazim kod drugog gin? S njom sam jako zadovoljna jer njen sam pristup me opusti i otvorena je za pitanja i razgovore i jos je i privatnik tako da vjerujem njenim aparatima

LuKi5
    14. Siječanj 2016. 12:23

HakunaMatata

Hormone mi nije dala vaditi jer kaze da nema potrebe jer pucam od njih i da se to jasno vidi (bila sam na pregledima u raznim stadijima ciklusa)… Eto pa ti budi pametan… Da prelazim kod drugog gin? S njom sam jako zadovoljna jer njen sam pristup me opusti i otvorena je za pitanja i razgovore i jos je i privatnik tako da vjerujem njenim aparatima

Mislim da su dobar temelj kod razlucivanja problema upravo ti laboratorijski nalazi hormona, pogotovo sad kako radite na bebi, a I s obzirom da si imala tu cistu I polipe. UZV je samo jedan od dijagnostickih aparata, ali on ne moze dati kompletan uvid u cjelokupnu situaciju, evo uzevsi primjer pacijentice s PCOS-om kod koje nema poremecaja u menstruaciji, znaci tocna ko urica svaki mjesec, takoder nema karakteristicnog izgleda jajnika za PCOS, preko UZV-a jajnici perfektni, nisu policisticni, dok s druge strane nalazi hormona upucuju na PCOS, te takoder simptomi I fizicki vidljivi tragovi upucuju na PCOS. 
    Trebalo bi svakako uraditi te pretrage hormona, pogotovo ako sumnja na to da ovulacije izostaju, pomocu njih moze dobiti dobar uvid sto koci ovulaciju I na sto se usmjeriti.

14.06.2014. L ♥

Minions
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Anchy 
    Ja ću slagat pureći saft sa tjesteninom,a desert lisnato sa nuttelom!😊 proja, što je to? Nisam nikad čula za to!😒

Anchy30
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Minions

Anchy 
    Ja ću slagat pureći saft sa tjesteninom,a desert lisnato sa nuttelom!😊 proja, što je to? Nisam nikad čula za to!😒

Hmmm fino!
    Hehe,nisam ni ja znala što je to dok nisam probala!Ovaj recept sam našla na netu,ali recept imam koji sam dobila i probala tu proju i super je...tako da ću je praviti po svom...a ovaj recept ti je da samo znaš otprilike kako i od čega je
    Proja

[ul]
    [li]4 jaja[/li][li]1 šalica kiselog mlijeka[/li][li]1 šalica ulja[/li][li]1,1/2 šalica kukuruznog griza[/li][li]1 šalica brašna[/li][li]1 šalica vode pomiješana sa 1 kašikicom sode bikarbone[/li][li]
    Priprema

[ol]
    [li][right]1.[/right]sve sastojke izmiješati, sipati u malo dublji pleh i peći da lijepo porumeni.[/li][li]Šalica je od 2dcl.[/li][li][right]2.šalica je od 2 deci.[/right][/li][/ol][/li][/ul]

Anchy30

• Gabylola
    14. Siječanj 2016. 13:43

Sjuskica3007, MajaSocka i Anchy30, hvala Vam na odgovorima.
    Ma pretpostavljam da je prerano ali su me ovi simptomi natjerali da razmisljam o testiranju prije ocekivane M.
    I znam da sam tak blesava jer do srijede nema puno, ali se zanosim s idejom da bi ovaj mjesec mogao biti dobitni.
    Evo i cjelo jutro na poslu osjecam dole pritisak, kao pred menstruaciju a taj osjecaj pred menstruaciju bude samo na ocekivani dan!
    Puno pozdrava i cujemo se jos.
    Svima Vama od srca zelim da Vam se ostvari majcinstvo!

Drage moje, previse je tuznih prica, nadam se da cemo dozivjeti sunce iza kise!
    Pusek

tanijatravan
    14. Siječanj 2016. 14:54

Gabylola

Ma pretpostavljam da je prerano ali su me ovi simptomi natjerali da razmisljam o testiranju prije ocekivane M.
    I znam da sam tak blesava jer do srijede nema puno, ali se zanosim s idejom da bi ovaj mjesec mogao biti dobitni.
    Evo i cjelo jutro na poslu osjecam dole pritisak, kao pred menstruaciju a taj osjecaj pred menstruaciju bude samo na ocekivani dan!

Pusek

Pozdrav Gabylola, da li znaš koliko ti traje lutealna faza?

Anchy30
    14. Siječanj 2016. 16:34

Gabylola

Pusek

Znam draga točno kako ti je...i ja sam sva već luda!!Kažem nemoj razmišljati,pa trčim po test da napravim a na kraju se samo razočaram!
    Ali to što se nadamo,razmišljamo o tome...o to nas čini posebnima!!Ah mi žene!!

Anchy30

mimica24
    14. Siječanj 2016. 13:51

Di ste mi curke? Trudnice,jeste dogovorile prve preglede? Javljajte datume da navijamo

• tanijatravan
    14. Siječanj 2016. 15:04

Gabylola bilo bi najbolje pričekati barem do nedjelje, jer tada bi bio 16.dan nakon ovulacije, a ovo su vrijednosti hcg-a prema danima nakon O:

[table][tr][td]

dani nakon ovulacije
    [/td][td]
    prosječna vrijednost HCG-a (mIU/ml)
    [/td][td]
    granične vrijednosti HCG-a (mIU/ml)
    [/td][/tr][tr][td]
    14
    [/td][td]
    48
    [/td][td]
    17-119
    [/td][/tr][tr][td]
    15
    [/td][td]
    59
    [/td][td]
    17-147
    [/td][/tr][tr][td]
    16
    [/td][td]
    95
    [/td][td]
    33-223
    [/td][/tr][tr][td]
    17
    [/td][td]
    132
    [/td][td]
    17-429
    [/td][/tr][/table]
    Sad sve ovisi koliko iznosi vrijednost (kao što vidiš jako može varirati), nekima se pokaže već i 8 dana nakon O a nekima tek nakon 14 i više dana.

AKo misliš da te nebi uznemirilo jako da ga napraviš danas ili te dane pa da bude negativan napravi pa ponoviš za par dana opet.
    Sve smo mi nestrpljive, ja pogotovo, ja bi kad radila svaki dan
    Ali nekako kad mi je dan očekivane M ili par dana prije ako napravim i negativan je nekako onda sam mirnija jer kao znam dadolazi M pa ju čekam u miru, a onako sam uvijek u grču nekakvom pa jel je šta ili nije i tako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI