Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HakunaMatata
    14. Siječanj 2016. 18:13

Ja takoder popodne provela u krevetu,povratila par puta i ostalih simptoma nista…prekjucer leda su me raskidala…sta god bilo nadam se da je +

JanaH.
    14. Siječanj 2016. 18:29

Ojoj kaj mi je ovo ispalo od posta? A nema mogućnosti ispravka, 

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Veja
    14. Siječanj 2016. 18:52

Segy, nadam se da se varas, da neces zacrveniti i da ces ugledati plus ko kucaaa
    Meni je danas 11 dpo lutealna faza mi je inace 12 dana, jutros je temp bila 36,7, pa eto cekam jos 2 dana. Osim ako me ujutro ne pukne pa ne napravim test 

Anchy, koji ti je dpo?

Mallla
    14. Siječanj 2016. 18:53

Hvala Jana na linkovima :) Razmisljam o kupnji :)

Anchy opaa drzim fige da je T :) E tesko ce ode kod nas snig a ja bi volila.malo....kisa mi preko glave!

Sjuskice nek je protocila dosta je bilo zaje....!

Hakunamatata ti si obecavajuca po simptomima!

Bebinjo i kod tebe to nesto mirisi da bi se minus mogao u plus pretvoriti!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.