Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Siječanj 2016. 16:16

Jana, znam da si vec pisala al ja sam zaboravila. Di si kupila taj aparat i koliko kunica?

Anchy vrime je brrrrrr....zahladilo odjednom....oblacno i mirise na snig :)

Ja sam ovih dana u trku, puna posla, papira....toliko da se osjecam bas umorno. Razvedri me dolazak tu vama pa se malo opustim.

Pozdravcic svima :) 

url=https://lilypie.com]

sjuskica3007
    14. Siječanj 2016. 16:28

Evo cure,14 dpo ja procurila kako Bog zapovijeda i umirem od bolova! Znači tri me je dana prije zaj....sad više neznam kad trebam dobiti i šta mi  je 1dc!!!A temperatura mi pala još u nedjelju!!! Sutra moram zvati da pomaknem termin kod ginekologice!

bebinjo
    14. Siječanj 2016. 16:29

Pozdrav curke....ja se evo izlezavam cijelo popodne, ujutro sam obavila sve sto sam trebala i sad sve 4 u zrak!! Mene i dalje mucnina ubija...cak mi je krenulo na povracanje par puta. A da ne pricam o ledima....sise mi sve vece, zilice iskocile, probadanje u trbuhu.. ne znam vise nista koji vrag se dogada!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.