Cure, evo i mene :)
Bebinjo, i meni je to tvoje stanje sumnjivo, kao i kod Vecke, držim vam fige
meni svaki dan isti bolovi u desnom, a ponekad malo i u levom jajniku (koji me i inače manje boli)... leđa bole, mučnine su slabe, tu i tamo mi se javi... uglavnom još me strah, a do prvog pregleda ima puno... trudim se da ne razmišljam negativno, i onda skroz prestanem razmišljat i odjednom skontam da više nemam ni osećaj da sam trudna i onda se sva rastužim i krenem plakat (hormoni valjda )
Uglavnom, jedva čekam taj pregled, ali to je tek za 11 dana :(
Cure, evo i mene :)
Bebinjo, i meni je to tvoje stanje sumnjivo, kao i kod Vecke, držim vam fige
meni svaki dan isti bolovi u desnom, a ponekad malo i u levom jajniku (koji me i inače manje boli)… leđa bole, mučnine su slabe, tu i tamo mi se javi… uglavnom još me strah, a do prvog pregleda ima puno… trudim se da ne razmišljam negativno, i onda skroz prestanem razmišljat i odjednom skontam da više nemam ni osećaj da sam trudna i onda se sva rastužim i krenem plakat (hormoni valjda)
Uglavnom, jedva čekam taj pregled, ali to je tek za 11 dana :(
ne brini se draga bit ce sve u redu!!

Hej cure...
Ja dosla s pregleda. Danas 5 tj. Nista mi nije potvrdio, na ultrazvuku nista ne vidi. Dobila uputnice pa u pon obavljam. Tko ce docekati pon, da sam bar jucer isla.
Sad sam sva nikakva..
Cure pusa svima i drzite se!
Hej cure…
Ja dosla s pregleda. Danas 5 tj. Nista mi nije potvrdio, na ultrazvuku nista ne vidi. Dobila uputnice pa u pon obavljam. Tko ce docekati pon, da sam bar jucer isla.
Sad sam sva nikakva..
Ne brini! Tako je meni sa prvim bilo, vidlo se nesto ali nije mogla potvrditi ni da je trudnoca ni da nije, osim po testu naravno. I tako mi je skoro kroz cijelu trudnocu mali bio skoro za 1,5-2 tjedna manji nego sta bi trebao biti po datumi zadnje m. Jer nije svima na isti dan ovulacija, a oni svi racunaju da je 14 dana od m i prema tome se i vode tjedni.
A sad sa drugom trudnocom stvarno nisam imala pojma kad sam taj mjesec dobila, a imam 5 godina unatrag zapisivano, pa su procjenili prema velicini bebe.
Tako da ne brini i sve ce biti ok kakvi su ti inace ciklusi?
Hej cure…
Sad sam sva nikakva..
Bit će draga,nekom prije,nekom kasnije. Meni je bilo 4 tjedna i 4 dana kad sam završila kod gin i vidio je gestacijsku vrečicu samo i uopće se ne brinem. Opusti se! Uskoro otvaramo jesenske!

Tanija, hvala ti draga, nemam ojma sta bi mislila, radila sam kineskim testom, al vidit cu sutra sta ce rec temperatura, pa cu znat na cemu sam, jer sutra ne bi trebala stici, uff...
Bebinjo, drzim ti fige, nadam se da je test bio lazno negativan.
Imanx, uzivaj u trudnoci i net brini se, brzo ce proletiti vrijeme do pregleda
Paula,jos je rano da se sta vidi, vjerujem da ne mozes docekati slijedeci pregled

Pozdrav cure...
Bebinjo i hakunamatata, vi ste mi itekako obećavajuće. To bi mogla biti trudnoća. Držim fige
ImamX, bolovi će još jedno vrijeme trajati jer se tijelo prilagođava na nešto novo, veliku promjenu. Sve vrijedi trpjeti. Preporučam da uzmeš ulje protiv strija već sad kako kasnije koža ne bi pucala.
Paula, prerano je da se ista vidi. Ja sam išla sa 6+2 i bila je na uzvu mala tockica, isto jako rano. Sad smo bili 3,35 cm. Danas mi je po zadnjem uzvu 11+2
Vrijeme brzo leti.
Kad ideš ponovo? Što si sve dobila za izvaditi krv?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure, meni se pojavio smedjkasti trag, samo danas popodne.
Kasnije ga nije bilo...
Sve mi se cini da bi mogla M doci do sutra, iako je bila neocekivana 20-og...
A vidi nasih lipih trudnica tu...bas mi je gust citat vase objave :) Paula bit ce sve u redu, na sljedecem ces pregledu cut svoje srce malo :)
Imanx brzo ce 11 dana proc....samo se ti opusti!
A Vecka, Tina ja navijam da ni ne dodje M!
Ja kupila prenatal danas i evine kapi...da malo pocastim organizam (bila placa) pa eto :)
Al dobro evine kapi nisu skupe 27kn sam ih platila a sadrze 90%vrkuta i 10% konopljika...cini mi se prakticnije od caja...al vidit cemo :)
A vidi nasih lipih trudnica tu…bas mi je gust citat vase objave :) Paula bit ce sve u redu, na sljedecem ces pregledu cut svoje srce malo :)
Imanx brzo ce 11 dana proc….samo se ti opusti!
A Vecka, Tina ja navijam da ni ne dodje M!
Ja kupila prenatal danas i evine kapi…da malo pocastim organizam (bila placa) pa eto :)
Al dobro evine kapi nisu skupe 27kn sam ih platila a sadrze 90%vrkuta i 10% konopljika…cini mi se prakticnije od caja…al vidit cemo :)
Citala sam negdje za te evine kapi da su dobre za regulaciju hormona. Nekima s blazim odskocima hormona su cak lijecnici preporucili piti te kapi umjesto da ih sopaju tabletama. Uglavnom, dosta pozitivnih komentara je bilo na te kapi, a ulje od konopljike je vrlo zdravo. Nadam se da ce ti pomoci u radu na bebici

14.06.2014. L ♥

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji