Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabylola
    15. Siječanj 2016. 21:03

Cure, meni se pojavio smedjkasti trag, samo danas popodne.
    Kasnije ga nije bilo...
    Sve mi se cini da bi mogla M doci do sutra, iako je bila neocekivana 20-og...

Veja
    15. Siječanj 2016. 21:31

Gaylola, da nije implatacijsko  drzim figee 

Mallla
    15. Siječanj 2016. 21:35

A vidi nasih lipih trudnica tu...bas mi je gust citat vase objave :) Paula bit ce sve u redu, na sljedecem ces pregledu cut svoje srce malo :)
    Imanx brzo ce 11 dana proc....samo se ti opusti!

A Vecka, Tina ja navijam da ni ne dodje M!

Ja kupila prenatal danas i evine kapi...da malo pocastim organizam (bila placa) pa eto :)
    Al dobro evine kapi nisu skupe 27kn sam ih platila a sadrze 90%vrkuta i 10% konopljika...cini mi se prakticnije od caja...al vidit cemo :)

url=https://lilypie.com]

HakunaMatata
    16. Siječanj 2016. 09:01

Evo cure i ja napravila test,znam znam da je prerano al neizvjesnost i znatizelja me nadjacali... Minus ko kuca... Malo sam potonula al treba sacekati jos pa vidjeti dali ce kasniti... Grudi narasle,ja nervozna i samo bi jela nesto slatko pa onda malo nesto slano...

• tanijatravan
    16. Siječanj 2016. 11:49

Tko želi
    https://www.facebook.com/groups/1051583741529411/

Ponekad se izgubim na klokanici, pa kad oces nekome odgovoriti pa citiras ode cijela stranica 😂

bebinjo
    16. Siječanj 2016. 11:56

Ja sam odlucila da necu praviti test do 1.2....osim ak ne dobijem do tada! 
    Ili kako sam rekla frendici kad me pitala kako znati da si trudan a da ne napravis test....pricekaj da se nesto pomakne u tebi pa ces znati!! Tak cu i ja sada...kad se nesto pocne micati onda cu napraviti test!! Hehe

Mallla
    16. Siječanj 2016. 12:31

Dobra si bebinjo :) dok se ne pomakne! :)
    Hajde se ukljucite u grupu na fejsu ako zelite, gore je tanija link stavila

url=https://lilypie.com]

Minions
    16. Siječanj 2016. 12:50

Dan! Evo ja sam se pridružila grupi. curke koje čekate m nadam se da vam neće niti doći i neka dođu plusići! 😍 to vam želim od sveg srca. 
    Kako ste mi danas? Danas je kod mene sunce,predivan dan. Popodne šetnja,a nauečer idemo u večernji izlazak da se opustimo! 😊 to predlažem i vama! Uživajte u današnjem danu! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.