Zar je potrebno reci da i mene M zeza!! Pa sta je ovo drage zene,uzaas :D
Preksinoc mi prilikom tusiranja jedna kapljica krvi.. Jucer cijeli dan nista,nego tek poslijepodne iscjedak blago blago rozi... Danas mi je 26dan i danas bi kao trebala stici.. Jutros napravila test,negativan. Cijelo jutro trkala po grada,stavila dnevni-cist ko suza. Kad piskim,iscjedak ponekad isto blaago rozi,a ponekad ni to..
Uzaas! Inace kad mi krene takav iscjedak,da koji sat evo i nje ko prave.... I sad..da se budala jos nada ili....
curke, kod mene novosti :) Procurila ja, 1 točka krvi od ujutro... sad ćemo vidjeti šta će se dešavati...
Tina0110
Luki ma mora biti.. ne mogu docekati pon, a u petak opet gin pa ce mi i briseve uzeti. A ja se pomalo pocinjem osjecati trudnom... ;-)
Ajme pa ti tek u 20.tj saznala? Nisam znala da si tako kasno..
Jao da cujes provale mog malca (muz mu rekao ja jos nisam htjela). On bas hoce seku. Sta nisam rekla doktoru kad mi je stavljao bebu nek stavi zensku... pa kaze mama nemoj ici kakati, seka je u pupi pa pokakat ces ju..
Najveci poljubac tebi i princu!!
Luki ma mora biti.. ne mogu docekati pon, a u petak opet gin pa ce mi i briseve uzeti. A ja se pomalo pocinjem osjecati trudnom… ;-)
Ajme pa ti tek u 20.tj saznala? Nisam znala da si tako kasno..
Jao da cujes provale mog malca (muz mu rekao ja jos nisam htjela). On bas hoce seku. Sta nisam rekla doktoru kad mi je stavljao bebu nek stavi zensku… pa kaze mama nemoj ici kakati, seka je u pupi pa pokakat ces ju..
Najveci poljubac tebi i princu!!
Hahahaha upisah se sad od smijeha...Frajeric mali ti je genijalan...Dan mi je bas neki bljak I ovo me sad nasmijalo do suza hahaha
Da, da, kad smo javljali ljudima da sam trudna su mislili da ih zahebavamo :P imam I fora sliku s UZV-a tog prvog di se tocno vidi da je decko, pa ga je oznacila I napisala SIN. :))
Drzim fige draga da svi nalazi budu u redu, ukljucujuci I te briseve I da ces uskoro cuti maleno srce kako kuca ispod tvojeg....I tko zna, mozda se malom princu ostvari zelja pa dobijete princezicu
MM svako malo L-u kaze da ce dobiti seku I on se tako slatko nasmije na to. Hihi...Evo muza zanimalo sto pisem I govori on meni da napisem da cu uskoro biti trudna hahaha
Draga, ogromna pusa tebi, princu I bebici.

14.06.2014. L ♥
Ahahahahhahahahha Paulaaa presmjesno hahahhahah :) Mali genijalac!

url=https://lilypie.com]
Majo pun je provala. Ma vidjet ces i sama kad pocnu lupetati..
Jesi pocela piskiti trakice? Samo ti iduce dane pokrivaj pa cemo za dva tjedna iscekivati plusic.. dva-tri..
Nisam cula za te kapi sto si uzela, ma samo naprijed, sve sto te ne opterecuje super. Ja sam prije cca tri mjeseca popila jednu bocicu femisan A kapi. Nisam htjela vise davati pare, oko 80 kuna su. Zato sam ja imala punu toaletnu torbicu raznih trakica.. Sve mi cudno nista ne piskiti... ;-)
Pusa i drzim fige!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji