Vecka može biti i rano za test, ako ne dođe vještica ponovi za par dana, ja uz sve tvoje simptome navijam za +!!!
Da chichita preskupe su trakice, u Mulleru su malo jeftinije, 75kn, al i to je previše. Ako ovaj mjesec opet dobijem ja ću ga ići kupiti.
Uglavnom evo mene od gin.upravo pa da napišem izvještaj. Dakle danas je 23dc, tek jučer oko 18 počelo probadanje u desnom jajniku, znači napokon ovulacija taj mjesec. I točno se lijepo vidi na UZV i govori ona da je O prošla znači jučer tj.kroz noć, jer to pikanje slijedi nakon što se jajna stanica ispusti iz jajnika. S obzirom da mi jutros se još nije povisila temp. mislim da će sutra jer je tako i prošli mj-bilo, tek nakon što prestane boliti mi se povisila, a mene još malo pika. Makar kaže mi ona na to da bazalna i nije neki pokazatelj, prije dok nije postojalo testova za hormone da su se bazirali na tome, a i da se može temp.povisiti i bude ovulacija ali da nešto (neznam šta) nebude dosta zadebljano pa onda nemože doći ni do trudnoće.
Uglavnom rekla je da još danas i sutra seks pa da mogu pustiti muža na miru jer sam joj rekla da ga malo maltretiram hahaha
Što se tiče vrkute, kaže slobodno ali ne pretjerivati, do 2-3 šalice na dan, ali nikako ne prva tri mjeseca trudnoće!!!
Jutro!😊
Anchy kod mene je to zlevenka,hvala na receptu al ja ti nisam ljubitelj tog kolača,ne podnašam okus vrhnja,sira.. ja sam više tip od čokolade! 😉
Curke moje žao mi je zbog vaših minusa, nadam se da su ipak prerano napravljeni. Držte se,glavu gore uz vas smo! 😘😘
evo ja sam se probudila danas ranije i to s glavoboljom! 😣 ah šta ne volim promjene vremena.. a vi, kako ste mi?
Jutro curke
Ja se nadam da cu ili dobiti ili ce test pokazati plus jer ja ludim ovako vise...mucnina me i dalje napada, spavala bi cijeli dan i glava me pocela boliti.
Cure moje drage nadam se da radite nesto fino na ovaj kisni dan. Temp mi je sinoc bila 36.9,a mucnina danas nestala… Ovo iscekivanje me pomalo frustrira,al bar je na poslu zabavno. Uzivaj te mi i samo veselo
Evo i jos jedan simptom....ne pase mi nista cokoladno a capucino mi smrdi i dize zeludac!! A test pokazao minus prije par dana!!
Bokic drage moje
Dobrodosle nam nove trudilice i sto prije presle u trudnice
A mojim starim trudilicama zelim da Vas bebice brzo odaberu i da mi sve postanete mamice u ovoj godini
Evo imam opet jedno pitanje za Vas 😊
Cure koje ste iz Zagreba i okolice, jeli ikoja od Vas bila kod ginekologa Mijodraga Marovića ??
Naime on sada ima privatnu ordinaciju na mom otoku i ako je dobar, onda nemoram vise ic za ST
Molim Vas ako neka ima iskustva da mi napise, jako bi mi znacilo
Sortiraj odgovore
Najstariji