Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    14. Siječanj 2016. 18:52

Segy, nadam se da se varas, da neces zacrveniti i da ces ugledati plus ko kucaaa
    Meni je danas 11 dpo lutealna faza mi je inace 12 dana, jutros je temp bila 36,7, pa eto cekam jos 2 dana. Osim ako me ujutro ne pukne pa ne napravim test 

Anchy, koji ti je dpo?

Anchy30
    14. Siječanj 2016. 22:02

Vecka

Segy, nadam se da se varas, da neces zacrveniti i da ces ugledati plus ko kucaaa
    Meni je danas 11 dpo lutealna faza mi je inace 12 dana, jutros je temp bila 36,7, pa eto cekam jos 2 dana. Osim ako me ujutro ne pukne pa ne napravim test 

Anchy, koji ti je dpo?

danas 10-i ali pravila sam test i negativan je...sad jel prerano pojma nemam....ne pravim ga opet pa da kasni opet i tjedan dana....samo me živciram

Anchy30

Mallla
    14. Siječanj 2016. 18:53

Hvala Jana na linkovima :) Razmisljam o kupnji :)

Anchy opaa drzim fige da je T :) E tesko ce ode kod nas snig a ja bi volila.malo....kisa mi preko glave!

Sjuskice nek je protocila dosta je bilo zaje....!

Hakunamatata ti si obecavajuca po simptomima!

Bebinjo i kod tebe to nesto mirisi da bi se minus mogao u plus pretvoriti!

Anchy30
    14. Siječanj 2016. 22:05

MajaSocka

Hvala Jana na linkovima :) Razmisljam o kupnji :)

Anchy opaa drzim fige da je T :) E tesko ce ode kod nas snig a ja bi volila.malo….kisa mi preko glave!

Sjuskice nek je protocila dosta je bilo zaje….!

Hakunamatata ti si obecavajuca po simptomima!

Bebinjo i kod tebe to nesto mirisi da bi se minus mogao u plus pretvoriti!

Hvala draga ali test je - ...pravila ujutro i ništa...

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    15. Siječanj 2016. 09:47

Vecka može biti i rano za test, ako ne dođe vještica ponovi za par dana, ja uz sve tvoje simptome navijam za +!!!

Da chichita preskupe su trakice, u Mulleru su malo jeftinije, 75kn, al i to je previše. Ako ovaj mjesec opet dobijem ja ću ga ići kupiti.

Uglavnom evo mene od gin.upravo pa da napišem izvještaj. Dakle danas je 23dc, tek jučer oko 18 počelo probadanje u desnom jajniku, znači napokon ovulacija taj mjesec. I točno se lijepo vidi na UZV i govori ona da je O prošla znači jučer tj.kroz noć, jer to pikanje slijedi nakon što se jajna stanica ispusti iz jajnika. S obzirom da mi jutros se još nije povisila temp. mislim da će sutra jer je tako i prošli mj-bilo, tek nakon što prestane boliti mi se povisila, a mene još malo pika. Makar kaže mi ona na to da bazalna i nije neki pokazatelj, prije dok nije postojalo testova za hormone da su se bazirali na tome, a i da se može temp.povisiti i bude ovulacija ali da nešto (neznam šta) nebude dosta zadebljano pa onda nemože doći ni do trudnoće.
    Uglavnom rekla je da još danas i sutra seks pa da mogu pustiti muža na miru  jer sam joj rekla da ga malo maltretiram hahaha

Što se tiče vrkute, kaže slobodno ali ne pretjerivati, do 2-3 šalice na dan, ali nikako ne prva tri mjeseca trudnoće!!!

LuKi5
    15. Siječanj 2016. 10:51

tanijatravan

Vecka može biti i rano za test, ako ne dođe vještica ponovi za par dana, ja uz sve tvoje simptome navijam za +!!!

Da chichita preskupe su trakice, u Mulleru su malo jeftinije, 75kn, al i to je previše. Ako ovaj mjesec opet dobijem ja ću ga ići kupiti.

Uglavnom evo mene od gin.upravo pa da napišem izvještaj. Dakle danas je 23dc, tek jučer oko 18 počelo probadanje u desnom jajniku, znači napokon ovulacija taj mjesec. I točno se lijepo vidi na UZV i govori ona da je O prošla znači jučer tj.kroz noć, jer to pikanje slijedi nakon što se jajna stanica ispusti iz jajnika. S obzirom da mi jutros se još nije povisila temp. mislim da će sutra jer je tako i prošli mj-bilo, tek nakon što prestane boliti mi se povisila, a mene još malo pika. Makar kaže mi ona na to da bazalna i nije neki pokazatelj, prije dok nije postojalo testova za hormone da su se bazirali na tome, a i da se može temp.povisiti i bude ovulacija ali da nešto (neznam šta) nebude dosta zadebljano pa onda nemože doći ni do trudnoće.
    Uglavnom rekla je da još danas i sutra seks pa da mogu pustiti muža na miru  jer sam joj rekla da ga malo maltretiram hahaha

Što se tiče vrkute, kaže slobodno ali ne pretjerivati, do 2-3 šalice na dan, ali nikako ne prva tri mjeseca trudnoće!!!

Mislila je na zadebljanje endometrija. On treba biti preko 8 mm da bi moglo doci do trudnoce. :) Nadam se da je ovaj ciklus tvoj I da je ovulacija odradila svoje :) 

14.06.2014. L ♥

Minions
    15. Siječanj 2016. 09:47

Jutro!😊 
    Anchy  kod mene je to zlevenka,hvala na receptu al ja ti nisam ljubitelj tog kolača,ne podnašam okus vrhnja,sira.. ja sam više tip od čokolade! 😉

Curke moje žao mi je zbog vaših minusa, nadam se da su ipak prerano napravljeni. Držte se,glavu gore uz vas smo! 😘😘 
    evo ja sam se probudila danas ranije i to s glavoboljom! 😣  ah šta ne volim promjene vremena.. a vi, kako ste mi?

Anchy30
    15. Siječanj 2016. 11:45

Minions

Jutro!😊 
    Anchy  kod mene je to zlevenka,hvala na receptu al ja ti nisam ljubitelj tog kolača,ne podnašam okus vrhnja,sira.. ja sam više tip od čokolade! 😉

Curke moje žao mi je zbog vaših minusa, nadam se da su ipak prerano napravljeni. Držte se,glavu gore uz vas smo! 😘😘 
    evo ja sam se probudila danas ranije i to s glavoboljom! 😣  ah šta ne volim promjene vremena.. a vi, kako ste mi?

Hehehe,i ja više volim čokoladu...a u proju ne stavljam sir nego znam staviti pekmez i sl.Volim je slatku  razmišljam da danas napravim,i stavim nutellu hmmmm!

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI