Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    15. Siječanj 2016. 13:07

Curke moje, kod mene ništa novog... nema M, T pogotovo nema, nikakvih simptoma ničega nemam  
    Usput pitanjce, možda glupo ali ukoliko temp. nije barem oko 37 trudnoće vjerojatno nema? ili se varam? S tim da bi M trebala (valjda) 20.1 doć, valjda...

Tina0110

Mallla
    15. Siječanj 2016. 16:22

Hej cure...evo samo da vas malo pozdravim :)
    Vidim zivo je tu na stranici.
    E pa ja nam svima zelim da nam valentinovo ne bude crveno ali da bude veselo....kad su vec ti plusici stopirali. 
    A bebinjo, nekako po tim simptomima ne vjerujem tom minusu kod tebe! Drzim fige da je sveki u pravu!

url=https://lilypie.com]

ImanX
    15. Siječanj 2016. 16:36

Cure, evo i mene :)

Bebinjo, i meni je to tvoje stanje sumnjivo, kao i kod Vecke, držim vam fige

meni svaki dan isti bolovi u desnom, a ponekad malo i u levom jajniku (koji me i inače manje boli)... leđa bole, mučnine su slabe, tu i tamo mi se javi... uglavnom još me strah, a do prvog pregleda ima puno... trudim se da ne razmišljam negativno, i onda skroz prestanem razmišljat i odjednom skontam da više nemam ni osećaj da sam trudna i onda se sva rastužim i krenem plakat (hormoni valjda )

Uglavnom, jedva čekam taj pregled, ali to je tek za 11 dana :(

Paula5
    15. Siječanj 2016. 16:49

Hej cure...
    Ja dosla s pregleda. Danas 5 tj. Nista mi nije potvrdio, na ultrazvuku nista ne vidi. Dobila uputnice pa u pon obavljam. Tko ce docekati pon, da sam bar jucer isla. 
    Sad sam sva nikakva..
    Cure pusa svima i drzite se!

Veja
    15. Siječanj 2016. 17:29

Tanija, hvala ti draga, nemam ojma sta bi mislila, radila sam kineskim testom, al vidit cu sutra sta ce rec temperatura, pa cu znat na cemu sam, jer sutra ne bi trebala stici, uff...
    Bebinjo, drzim ti fige, nadam se da je test bio lazno negativan.
    Imanx, uzivaj u trudnoci i net  brini se, brzo ce proletiti vrijeme do pregleda 
    Paula,jos je rano da se sta vidi, vjerujem da ne  mozes docekati slijedeci pregled 

zabica25
    15. Siječanj 2016. 20:30

Pozdrav cure...
    Bebinjo i hakunamatata, vi ste mi itekako obećavajuće. To bi mogla biti trudnoća. Držim fige 

ImamX, bolovi će još jedno vrijeme trajati jer se tijelo prilagođava na nešto novo, veliku promjenu. Sve vrijedi trpjeti. Preporučam da uzmeš ulje protiv strija već sad kako kasnije koža ne bi pucala. 

Paula, prerano je da se ista vidi. Ja sam išla sa 6+2 i bila je na uzvu mala tockica, isto jako rano. Sad smo bili 3,35 cm. Danas mi je po zadnjem uzvu 11+2
    Vrijeme brzo leti. 
    Kad ideš ponovo? Što si sve dobila za izvaditi krv?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.