Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HakunaMatata
    16. Siječanj 2016. 12:55

Evo i ja sam se uclanila…

Imam jednu zanimljivu pricu o tome "dok se ne pocne micati"… Naime moja mama je bila 4mj trudna da nije znala. M je dolazila u tragovima a ona je to propisala tabletama za zeludac koje je pila radi bakterije koju je tad imala. Nije ni sumnjala da je ta bol u zeludcu zapravo trudnicka mucnina… Odlucila ona otici kod gin na godisnji pregled i sazna da je moj mali braco na putu… Sok i nevjerica,neplanirano djete stize… Danas ga nebi mjenjala za nista na svijetu… Tako vam ja drage moje imam brata koji je 15 god mladi od mene… I u tom 4mj trudnoce se je micao… A mama je mislila da joj probava ne stima pa je pila donat mg ko luda

• Gabylola
    16. Siječanj 2016. 13:47

Evo da Vam javim, jutros radila test, negativan.
    I jos onaj smedji iscjedak od jucer, definitivno ne ostavljaju ni jedno ni drugo prostora nadi.

Curke Vama zelim svu srecu i da se ostvare plusici sto prije!
    Pozdrav

Mallla
    16. Siječanj 2016. 14:19

Gabylola, nema veze neka M dodje, i brzo prodje...a onda novi trud i nova nada ;) Ako Bog da i +!
    Minions...evo ja sam malo na ciovu za vikend....ode je oblacnoni jakkko hladno, dere bura. A veceras isto idemo vani, malo se opustit!

HakunaMatata, bas odlicna prica.... :) 

Meni danas prija javila da je trudna....bad sam happy zbog nje, kaze da je pratila plodne dane po plivinom kalendaru i svaki dan u to vrime su se keksali i eto plusica....to joj je preporucila cura koja je isto tako preko plivinog pratila. Vrijedi probat....moj dragi je ovaj put odlucan da smo aktivni svaki dan!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    16. Siječanj 2016. 14:20

Hej drage moje!
    Prvo da pozelim dobrodoslicu novim curama! Zelim vam da se sve prikljucite jesenskim..
    Pa cure ovaj mjesec vas bas dosta zeza M. Nadam se da ce se to kasnjenje ipak pretvoriti u poneki plusic. 
    Ma znam cure da je rano, s prvim sam otisla gin nakon dan kasnjenja i tjedan dana svaki drugi dan beta, ultrazvuk dok nije potvrdio. I rekoh necu ovaj put no...
    Ciklusi su mi tocni 27-28 dana. Znam tocno da mi je O bila 15dc i to je danas tri tjedna od O. Mislila sam da ce  vidjeti bar nesto..
    Zabice dobila sam za kompletnu krvnu sliku, urin i betu. Pa nestrpljivo iscekujem nalaze u pon. Inace probada me dosta dole, al ne prestrasno. Sike pune i bole, al nema ni zila niti je sta potamnilo. 
    Za cure koje ne znaju da dana kasnjenja nisam imala niti jedan simptom.
    Trudnice jedva cekam da sve dobijemo pravu potvrdu.
    Trudilice veliki poljubac i da nam sto prije dodete!!

• Maja08
    16. Siječanj 2016. 15:04

Zar je potrebno reci da i mene M zeza!! Pa sta je ovo drage zene,uzaas :D
    Preksinoc mi prilikom tusiranja jedna kapljica krvi.. Jucer cijeli dan nista,nego tek poslijepodne iscjedak blago blago rozi... Danas mi je 26dan i danas bi kao trebala stici.. Jutros napravila test,negativan. Cijelo jutro trkala po grada,stavila dnevni-cist ko suza. Kad piskim,iscjedak ponekad isto blaago rozi,a ponekad ni to..
    Uzaas! Inace kad mi krene takav iscjedak,da koji sat evo i nje ko prave.... I sad..da se budala jos nada ili....

Tina0110
    16. Siječanj 2016. 15:41

curke, kod mene novosti :) Procurila ja, 1 točka krvi od ujutro... sad ćemo vidjeti šta će se dešavati...

Tina0110

Paula5
    16. Siječanj 2016. 17:42

Luki ma mora biti.. ne mogu docekati pon, a u petak opet gin pa ce mi i briseve uzeti. A ja se pomalo pocinjem osjecati trudnom... ;-)
    Ajme pa ti tek u 20.tj saznala?  Nisam znala da si tako kasno.. 
    Jao da cujes provale mog malca (muz mu rekao ja jos nisam htjela). On bas hoce seku. Sta nisam rekla doktoru kad mi je stavljao bebu nek stavi zensku... pa kaze mama nemoj ici kakati, seka je u pupi pa pokakat ces ju.. 
    Najveci poljubac tebi i princu!!

Mallla
    16. Siječanj 2016. 18:12

Ahahahahhahahahha Paulaaa presmjesno hahahhahah :) Mali genijalac!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.