Jutro!
Dobro došle nove trudilice, želim vam da što prije ugledate plusić i da se što kraće zadržite ovdje! 😘😘
Niti ja nemam iskustva sa ovulacijskim trakicama.. baš sam prekjučer ih naručila sa ebaya,a i naručila sam testove za trudnoću jer ovako previše trošim..
doma imam još jedan test neiskorišteni koji će pričekati do valentinova!💜
ručak se ne kuha još,ostalo je od jučer,a za mm i mene ću slagat kasnije kad dodje s posla. a bit će i desert. I ja sam se malo prije digla s kreveta. Vidim da nisam jedina spavalica...☺
Hormone mi nije dala vaditi jer kaze da nema potrebe jer pucam od njih i da se to jasno vidi (bila sam na pregledima u raznim stadijima ciklusa)… Eto pa ti budi pametan… Da prelazim kod drugog gin? S njom sam jako zadovoljna jer njen sam pristup me opusti i otvorena je za pitanja i razgovore i jos je i privatnik tako da vjerujem njenim aparatima
Anchy
Ja ću slagat pureći saft sa tjesteninom,a desert lisnato sa nuttelom!😊 proja, što je to? Nisam nikad čula za to!😒
Sjuskica3007, MajaSocka i Anchy30, hvala Vam na odgovorima.
Ma pretpostavljam da je prerano ali su me ovi simptomi natjerali da razmisljam o testiranju prije ocekivane M.
I znam da sam tak blesava jer do srijede nema puno, ali se zanosim s idejom da bi ovaj mjesec mogao biti dobitni.
Evo i cjelo jutro na poslu osjecam dole pritisak, kao pred menstruaciju a taj osjecaj pred menstruaciju bude samo na ocekivani dan!
Puno pozdrava i cujemo se jos.
Svima Vama od srca zelim da Vam se ostvari majcinstvo!
Drage moje, previse je tuznih prica, nadam se da cemo dozivjeti sunce iza kise!
Pusek
Sortiraj odgovore
Najstariji