Onda su neke jako osjetljive, jer ustvari LH hormon je uvijek prisutan, samo kad je ovulacija skoči!
A jesi ti radila test?
Postovane, citam vasa iskustva i prvi put pisem.
Godinu dana smo u braku i zelimo dijete.
Imala sam spontani u 9 mjesecu i nakon toga su se ciklusi relativno brzo regulirali.
ZM je bila 20.12.
Kako su mi ciklusi 30-31 dan, ovulacija redovito bude 18 dan, no ovaj ciklus me iznenadilo sto je dosta uranila, bila je vec 1.01.
Interesira me sto mislite, jeli moguce da test vec pokaze ukoliko je doslo do zaceca ili je bolje da pricekam da kasni par dana.
Trebal bi (ne) doci 20.01.
Pitam vas jer osjecam ovaj ciklus sve sto me pratilo i u prvoj trudnoci: bolne grudi vec nakon ovulacije, pospanost, nadutost, lagana bol kao pred menatruaciju, umor te metalni okus u ustima.
Hvala unaprijed na odgovoru
Draga Gabylola dobrodošla i što brže o'šla!!!
Iako držim fige da je +, bolje sačekaj barem do 19.1.
Da nebi bilo prerano pa da se razočaraš bez veze!!!
Sjuskice pitam jer da nebi bilo implatacijsko, al sto kazes niska je temperatura za to!
Ja imam iste te ovulacijske i do sad su mi bile dobre....od ovulacije do M mi je uvijek bila slabo vidljiva i druga crta al sve je bilo jasno. Al ovaj ciklus mi na 5dc pokazalo dobro tamnu drugu crticu a dan iza je nema hahah...polupale i one loncice. Sto se M tice ocito ti se nesto poremetilo, valjda nije nista ozbiljnije. Meni je prosli ciklus zafrkavala a zato je ovaj nadoknadilo!
Gabylola dobro dosla i sto prije postala trudnica ;)
Zao mi je sto si morala proci spontani....
Mozda da sacekas tak 20ti pa da budes sigurna...ovako bi ako je minus mozgala jesi li rano napravila test....
url=https://lilypie.com]
Postoji u Dm-u nekakav tekst koji navodno otkriva dali si trudna i prije samog izostanka menge… Kosta nekih 30tak kn i ima ga u dvije verzije. Jedna je standardni stapic a druga verzija je 2 trakice…neznam koliko su pouzdani do sad bi otisla ikupila par komada i sve ih odjednom napravila… Sta vi mislite o njima?
Sortiraj odgovore
Najstariji