Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    13. Siječanj 2016. 19:10

Sjuskice jel tebi vrime za dobit ili? Ni ja nikako ne volim kad gotovo ni neide odma znas da nesto ne stima. Zbunjujuci je bas ovaj misec sve nesto zafrkava

sjuskica3007
    13. Siječanj 2016. 20:03

MajaSocka

Sjuskice jel tebi vrime za dobit ili? Ni ja nikako ne volim kad gotovo ni neide odma znas da nesto ne stima. Zbunjujuci je bas ovaj misec sve nesto zafrkava

Pa u nedjelju sam trebala dobit....danas je trebao biti 4dc

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    13. Siječanj 2016. 20:10

Sjuskica sad se ne sjecam dal ste na kraju pokrili koje dane prije ovulacije ili ne?

Meni danas 21dc, ovulacije jos nema, lh trakica jucer bila malo tamnija, ali nije to to, dan prije svijetlija a danas opet svijetlija. A prosli mjesec 3 dana bile obje crtice tamne 

sjuskica3007
    13. Siječanj 2016. 20:35

tanijatravan

Sjuskica sad se ne sjecam dal ste na kraju pokrili koje dane prije ovulacije ili ne?

Meni danas 21dc, ovulacije jos nema, lh trakica jucer bila malo tamnija, ali nije to to, dan prije svijetlija a danas opet svijetlija. A prosli mjesec 3 dana bile obje crtice tamne 

Pa ovulacija je bila 31.12., pokrili smo 1.1. i 28.12.( znači tri dana prije). I od plodnih još 26.12.
    Ma i te lh trakice su lude. Ja jučer napravila jednu  da vidim jel sam ja luda pa one daju drugu crtu i kad ne treba i eto druge blijede crte,a meni mjesečnica tu! Ja imam ove sa e-baya,ali očito ne funkcioniraju

I do samog dana menstruacije one su davale blijedu drugu crtu!!!!!!!!!

• tanijatravan
    13. Siječanj 2016. 20:55

Onda su neke jako osjetljive, jer ustvari LH hormon je uvijek prisutan, samo kad je ovulacija skoči!

A jesi ti radila test?

sjuskica3007
    13. Siječanj 2016. 20:57

tanijatravan

Onda su neke jako osjetljive, jer ustvari LH hormon je uvijek prisutan, samo kad je ovulacija skoči!

A jesi ti radila test?

Nisam ne,temperatura mi je 36,4 pa mislim da nema potrebe!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI