Dobrodoslica za nove trudilice. Da Sto prije okacite svoj+ i ispalite od tu. Sretno svima!
Chichita
Ja sam isto samo na trakicama. Tek toliko da se znam orientirti Kad mi O dolazi.
Mislim da je Sve ostalo samo dodatni Stres.
A i Sto manje znam vjerojatno Se i manje sekiram.
I mene ti je trbuh bolio cim sam procurila. Mislila sam da Cu na hitnoj zavrsiti. Nakon 3 sata bola malo popustilo. Ali uz casicu Domace rakije, moram priznat.😂😂😂
Jel mislis da vrkuta nas zeza?
Više nisam pametna ali moguće da ona malo utječe na to. Čudno je da nam je skoro svima kasnila nekima manje nekima više.
neznam više ni sama dali da ju nastavim piti ili ne.Što ti misliš.
hahaha i meni domaći orahovac uvijek pomogne.
Ne,nisam bila na operaciji. Nakon sto mi je gin otkrila sve to,isla sam na kontrolu u drugom ciklusu i rekla mi je da je sve nekim cudom nestalo. Neznam kako,a ni ona nezna,cista je pukla sama od sebe i osjetila sam ju kao jaku probadajucu bol (kao kad te neko ustipne iz sve snage)... Jos mi je reklada ja ovuliram svaka 2 do 3 mj. Evo sad mi je drugi mjesec pokusavanja pa se nadam da je to taj pravi. Inace sam med sestra po struci i mislila sam da cu si sama nekako objasniti te polipe i tu ogromnu cisternu a ne cistu u jajovodu ali ipak nema objasnjenja... Nejasno mi je kako su tako nestali u samo mjesec dana
Ne,nisam bila na operaciji. Nakon sto mi je gin otkrila sve to,isla sam na kontrolu u drugom ciklusu i rekla mi je da je sve nekim cudom nestalo. Neznam kako,a ni ona nezna,cista je pukla sama od sebe i osjetila sam ju kao jaku probadajucu bol (kao kad te neko ustipne iz sve snage)… Jos mi je reklada ja ovuliram svaka 2 do 3 mj. Evo sad mi je drugi mjesec pokusavanja pa se nadam da je to taj pravi. Inace sam med sestra po struci i mislila sam da cu si sama nekako objasniti te polipe i tu ogromnu cisternu a ne cistu u jajovodu ali ipak nema objasnjenja… Nejasno mi je kako su tako nestali u samo mjesec dana
To je odlicno sto se povuklo samo od sebe. Vecina tih cista puca sama od sebe, obicno ode s menstruacijom. Imala sam jednu od 6 cm na desnom jajniku kada mi je otkriven prvi tumor na lijevom, ona je pukla nakon terapije duphastona, inace imam PCOS, pa su uvijek prisutne te cistice. Ti je dala kakve tablete za stimulaciju jajnika. Kakvi su ti reprodukcijski hormoni? Meni je ginekologinja objasnila da zbog tog poremecaja hormona dolazi do cista, folikuli se ne uspjevaju razviti do kraja kako treba I onda s vremenom pucaju kako se hormoni kroz ciklus mijenjaju. Zna bas grubo boliti dok pocnu pucati. Zapravo najvecu stetu koju takva cista koja puca moze napraviti(ako je velika I na jajniku) je torzija jajnika. Inace su potpuno bezopasne, da ih se ne vidi na pregledu prije njihovog pucanja, ne bi ni znali da postoje. Drzim fige da O nastupi sto prije

14.06.2014. L ♥
Evo da nadopunim....dosla mi ponovo svekriva....i donesla hrpu voca jer kaze da sam trudna!! Da ona vidi po meni kak ja izgledam! Kazem ja njoj nisam i nisam jer sam napravila test i kaze ona meni da ona ne vjeruje nikakvom testu!! Kaze da je mozda rano za test!!!

Bebinjo, i ja se tjesim da nevjerujem testu! Jutros opet samo 1 crtica.. Trebam dobiti u sub.i opet se tjesim da je prerano!
Pozz, bebinjo tko će ga znat jel test točan,dao Bog da laže
Ja opet bila kod dr.,ovaj put opće medicine, bolovi dole desno me rasturaju, isključili smo infekciju,pregledom je stiskao i provjeravao da nije slijepo crijevo i rekao mi da se pazim i uživam u trudnoći. Baš sam se uplašila kad je bacio sumlju na slijepo crijevo,ali malo me utješio jer su tu ipak malo drugačiji bolovi i simptomi. Trčim po čaj od kamilice i donat mg po njegovoj preporuci!

Opet svekrva ehhehe, bebinjo oce ona tebe...ma dao bog da bilo sto se babi tilo to joj se i snilo...u ovom slucaju svekrvi :) Uvijeek moze bit da je rano, zato valja pricekat kasnjenje...al nijedna od nas neda to sebi dokazat!
Mimice drago mi je da je sve ok i zelim ti da bol sto prije prođe!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji