Vecka uh baš sam nestrpljiva,ali mi je lakše kao što sam već napisala što je trudnoća u maternici pa lakše dišem

Heheh bebinjo...joj na pocetku je tako s hranom bilo kod mene, ja napravim kolac eto svekrve sutra sa kolacem hehehhe...bar kolaca nije falilo tih dana hahah! Osjecalo se malo natjecanje izmedu nas hahah al prezivili smo!
Ma ja da imam duplu sebe za svekrvu bilo bi dana D.... :)
Oj Jana nek si nam se vratila! Ja sam jedan misec odmorila pa sada nastavljam :) odustala sam od bazalne al sam trakice zadrzala! I izbrisala sam aplikacije :)
Mimice drago mi je da si sada smirenija...bebica se fino smjestila, to se ona tebi javlja da je tu!
Chichita drago mi je da ti je stigla M...kad su vec testovi pokazali minuse neka je ona stigla!
Tina, navijam za tebe....Vrijeme je da se nastave ovi plusici...ajmo barem jos dva u ovom mj :)
Oj Jana nek si nam se vratila! Ja sam jedan misec odmorila pa sada nastavljam :) odustala sam od bazalne al sam trakice zadrzala! I izbrisala sam aplikacije :)
O da, odmorili smo se (kolko je bilo moguće s našim najmlađim :D
Super nam je bilo, 4 dana wellnesa u Orhideliji u Sloveniji i još dan i pol u Termamam Tuhelj, od kupanja do masaža, dobre hrane, zezancije, svega je bilo...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
I izbrisala sam aplikacije :)
Uh, ja sam sve izbrisala nakon spontanog u desetom mjesecu, al mi od jedne aplikacije još uvijek dolaze obavijesti o tjednima trudnoće, a nema nigdje opcije da mi vše ne šalju mailove....
Sad mi zadnja stigla; Vi ste trenutno u 20.tjednu trudnoće... Koma živa....

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5

url=https://lilypie.com]
Bok svima, ja sam nova;) Procitala sam posljednjih 50tak stranica ove teme i cestitam na svim + i zelim da vam se lista za dobiti potpuno isprazni.
E sad..moje pitanje.. Decko i ja smo ovaj mjesec poceli raditi na bebi. Prije toga sam 8 godina bila na pilulama te prije 5 mj prestala piti. Otisla sam ginekologu na briseve i izlijecili smo dvije infekcije koje smo imali, i od tad pijem folnu svaki dan po naputku gin. Ciklusi su bili savrseni, 28 dana. Prosli ciklus je kasnio zbog stresa na poslu, pa mi se malo poremetilo ali sam i dalje po aplikaciji pratila plodne dane.
S obzirom da zelimo curicu, sexali smo se na prvi dan plodnih dana, sto je prema aplikaciji bilo 5 dana prije ovulacije. Imala sam jaki iscjedak u danima prije tog seksa pa me to zbunilo zbog toga sto sam negdje citala da je to znak ovulacije. Kupila sam Lh trakice nakon tog seksa i druga crta mi je bila svijetlija od kontrolne. Nakon 3 dana, na dan kad je u aplikaciji pisalo da mi je najplodniji dan, deuga crtica se jedva izjednacila sa kontrolnom, pa smo za svaki slucaj jos jednom. E sad.. Pitanja...
Mene zanima da li je moguce da sam ja ranije imala ovulaciju a nisam znala buduci da mi je aplikacija drugo rekla..s obzirom da nisam pratila tada Lh trakicama... I da li bi nakon ovulacije na lh trakicama ova druga crtica uopce bila vidljiva kao meni?
Kako vama izgledaju lh trakice nakon ovulacije?
Nemam nikakve simptome trudnoce osim sto sam par dana nakon tog prvog seksa, prije ovulacije, primjetila da mi urin ima jako zutu boju i intenzivan miris, cak je i decko prokomentirao nakon sto sam bila na wcu, jer to inacd nije normalno. Pisam cesto i pijem puno tekucine. Jel netko imao slicno?
Kada najranije mogu napraviti test a da budem sigurna da je to trudnoca, a ne biokemijska itd?
Mengu sam dobila 18.12, a prema aplikaciji dobit cu sljedecu 19.(nadam se da ne)
Isprika na dugom postu i toliko pitanja:) mi smo tek poceli raditi, ocekujem da cu biti s vama dugo s obzirom da imam hashimoto... Bumo vidli;))

Jana bas mi je drago da si se fino provela :) Mozda je stogod i upalilo u tim opustajucim uvjetima!
Ajmeee jos ti obavjesti stizu, katastrofa.....nepada mi na pamet kako to iskljucit da dolazi!
Meow dobro dosla i sto prije te medu trudnice poslali!
E sad lh trakice ako ih nisi prije koristila tesko je nagađat...ovisi i od trakica do trakica. U pravilu taj dan kad su ti bile iste crtice bi bio pik....a sad opet je to nagađanje. Meni nakon pika lagano bljedi ta druga crtica i ne uhvatim uvijek pik! Bitno da ste vi odradili to je ipak u cijeloj prici ono bez cega nema bebe hehehe!
Mokraca bice si stagod jela taj dan da je utjecalo na mokracu...ne mislim da je to nesto znacajno!
Koliko znam neki testovi ocitsvaju do 4 dana prije M...al ako imas strpljenja sacekaj 19ti onda si manje vise sigura!
Nadam se da sam bar malo pomogla!
Moje trakice su malo poludile...jucer pocela tamnit druga crtica...danas je uopce nema...a meni nije jasno zasto sam ih tako rano piskila hahshs ima do mojih plodnih jos dosta!
Nista odoh sad spavat...pisala sam do sad projekt, ujutro moram nastavit....malo sam tu cirnila da mozak rasteretim!
Puse svimaaa....i bebinjo HOCEMOOOO +

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji