Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Meow
    12. Siječanj 2016. 23:40

Bok svima, ja sam nova;) Procitala sam posljednjih 50tak stranica ove teme i cestitam na svim + i zelim da vam se lista za dobiti potpuno isprazni.
    E sad..moje pitanje.. Decko i ja smo ovaj mjesec poceli raditi na bebi. Prije toga sam 8 godina bila na pilulama te prije 5 mj prestala piti. Otisla sam ginekologu na briseve i izlijecili smo dvije infekcije koje smo imali, i od tad pijem folnu svaki dan po naputku gin.  Ciklusi su bili savrseni, 28 dana. Prosli ciklus je kasnio zbog stresa na poslu, pa mi se malo poremetilo ali sam i dalje po aplikaciji pratila plodne dane. 

S obzirom da zelimo curicu, sexali smo se na prvi dan plodnih dana, sto je prema aplikaciji bilo 5 dana prije ovulacije. Imala sam jaki iscjedak u danima prije tog seksa pa me to zbunilo zbog toga sto sam negdje citala da je to znak ovulacije. Kupila sam Lh trakice nakon tog seksa i druga crta mi je bila svijetlija od kontrolne. Nakon 3 dana, na dan kad je u aplikaciji pisalo da mi je najplodniji dan, deuga crtica se jedva izjednacila sa kontrolnom, pa smo za svaki slucaj jos jednom. E sad.. Pitanja...

Mene zanima da li je moguce da sam ja ranije imala ovulaciju a nisam znala buduci da mi je aplikacija drugo rekla..s obzirom da nisam pratila tada Lh trakicama... I da li bi nakon ovulacije na lh trakicama ova druga crtica uopce bila vidljiva kao meni? 
    Kako vama izgledaju lh trakice nakon ovulacije?

Nemam nikakve simptome trudnoce osim sto sam par dana nakon tog prvog seksa, prije ovulacije, primjetila da mi urin ima jako zutu boju i intenzivan miris, cak je i decko prokomentirao nakon sto sam bila na wcu, jer to inacd nije normalno. Pisam cesto i pijem puno tekucine. Jel netko imao slicno?

Kada najranije mogu napraviti test a da budem sigurna da je to trudnoca, a ne biokemijska itd?

Mengu sam dobila 18.12, a prema aplikaciji dobit cu sljedecu 19.(nadam se da ne)

Isprika na dugom postu i toliko pitanja:) mi smo tek poceli raditi, ocekujem da cu biti s vama dugo s obzirom da imam hashimoto... Bumo vidli;))

Mallla
    13. Siječanj 2016. 02:40

Jana bas mi je drago da si se fino provela :) Mozda je stogod i upalilo u tim opustajucim uvjetima!
    Ajmeee jos ti obavjesti stizu, katastrofa.....nepada mi na pamet kako to iskljucit da dolazi!

Meow dobro dosla i sto prije te medu trudnice poslali!
    E sad lh trakice ako ih nisi prije koristila tesko je nagađat...ovisi i od trakica do trakica. U pravilu taj dan kad su ti bile iste crtice bi bio pik....a sad opet je to nagađanje. Meni nakon pika lagano bljedi ta druga crtica i ne uhvatim uvijek pik! Bitno da ste vi odradili to je ipak u cijeloj prici ono bez cega nema bebe hehehe!
    Mokraca bice si stagod jela taj dan da je utjecalo na mokracu...ne mislim da je to nesto znacajno!

Koliko znam neki testovi ocitsvaju do 4 dana prije M...al ako imas strpljenja sacekaj 19ti onda si manje vise sigura!

Nadam se da sam bar malo pomogla!

Moje trakice su malo poludile...jucer pocela tamnit druga crtica...danas je uopce nema...a meni nije jasno zasto sam ih tako rano piskila hahshs ima do mojih plodnih jos dosta!

Nista odoh sad spavat...pisala sam do sad projekt, ujutro moram nastavit....malo sam tu cirnila da mozak rasteretim! 

Puse svimaaa....i bebinjo HOCEMOOOO +

url=https://lilypie.com]

Tina0110
    13. Siječanj 2016. 05:58

MajaSocka, ma mislim da kod mene nema ništa ovaj ciklus, sad samo želim da dođe M da mogu donekle znat na čemu sam, pa da krećem/mo u nove pobjede :)))

Tina0110

mimica24
    13. Siječanj 2016. 07:14

Meow dobro nam došla! Želim ti sreću u planovima. Nemam iskustva s lh trakicama,nisam ih koristila,ali već će se naći netko tko je upuće u sve to

Veja
    13. Siječanj 2016. 08:45

Jutrooo

Jana, neka si guštala, baš mi je drago. Dolaze li ti obavijesti na mail ili na mobu? Ako dolaze na mail mora postojati link u mailu na koji se klikne kada želite da ovijesti prestanu dolaziti, a ako je u mobu najbolje ti deinstalirati aplikaciju.

Meow, dobro došla Kao što ti je MajaSocka već i napisala, trebalo bi ih koristiti bar 2-3 ciklusa da bi mogla znati kako točno ti funkcionira tijelo. Inače ti trebaju biti obe crtice jednake boje ili da testna bude jače boje od kontrolne, onda ti u roku od 12-36 sati nastupa O. Budući da ste manje više pokrili, držim fige da ugledaš plusić.

Meni jutros temp. idalje 36,7, malo me trbuh bolucka, al ništa strašno, bojim se da će M ipak stići

HakunaMatata
    13. Siječanj 2016. 09:11

Ciao drage buduce mame i sadasnje takoder… Jos se ne snalazim na forumu kako treba pa sam odlucila tu napisati sta me muci… Moj dragi i ja planiramo trudnocu i na kraju krajeva pokusavamo… Prije nekih 3 mj sam imala jake upale,cistu 4x4cm koja mi je zacepila jajovod pa su mi hormoni podivljali na najjace.  Svi moguci simptomi trudnoce i na kraju nista… Otkrije mi gin. jos i polipe po maternici i to njih bezbroj… Hvala bogu sve od toga je nestalo uz masu terapije koju sam potrosila al upozorenje od gin da moram pod hitno zatrudniti je ostalo. Prosli mj je bio prvi pokusaj. Trud do besvjesti i na kraju nista… Drugo razocarenje! I bom,kako to biva ne pada mi na pamet odustati… Instalirala aplikacije za pracenje ciklusa,toplomjer nosam sa sobom kao obavezan asesoar u torbici. Kaze aplikacija (jedna od milijun na mom mobu) da mi je ovulacija bila prije 2 dana… Naravno sve je odradeno svaki dan za svaki slucaj. Jucer sam osjetila bol u donjem djelu leda jako (kao kad m treba doci) al sam je izignorirala jer ne mogu se pouzdat u to… Sinoc stipkanje u lijevom jajniku pa se nadam da je to mali znakic da ce ovaj put taj sretni plus se zaista pokazati….

Eto ukratko moja prica…. Puno pozdravaaaa 

Chichita
    13. Siječanj 2016. 09:38

Jutro svima, 
    dobrodošle nove trudilice i što prije otišle na jesenske bebe...kao i sve koje su na ovom PDF-u
    ja i trakice, hahah nikako se skužiti ali imam ja svoju metodu. kad mi se pojavi bilo kakva crtica udri po Mužu i po mogućnosti bar se jedanput na dan ....samo da sex bude unutar 12 sati 8 TJ. DA NE PROĐE VIŠE OD 12 SATA DO SLIJEDEĆEG SEXA) hahaha i problem riješen. veće su mi šanse nego čekati pik jer to je za mene znanstvena fantastika....
    Hakuna Matata divim ti se sa svim tim aplikacijama i praćenjima ja sam od toga odustala. jedna aplikacija gdje bilježim datum kad sam dobila mi je dosta i naravno samo praćenje O. sluz ili trakice ostalo je samo stres i nervoza.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.