Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    12. Siječanj 2016. 17:47

Lista za NE dobit:

Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 17.01.
    Darliv 18.01.
    Tina220210 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Sjuskica3007 08.02.
    Leonaaa 10.02.
    Chichita 16.02.

sjuskica3007
    12. Siječanj 2016. 17:53

Cure moje drage....ja mislim da je i meni ova kombinacija stolisnika i vrkute napravila svoje....trbuh ne boli,a čudo od vještice uopće ne ide....samo nešto kad piškim pa se obrišem....poludjele svima te M!!!!
    Inače curim nenormalno!!!!
    A svekrva....ja bih vam svima poželjela jednu poput moje!!!
    Takva divna osoba ne rađa se često!!! A živimo ispod istog krova,samo svatko u svom stanu!!!🌝

Veja
    12. Siječanj 2016. 17:53

MajaSocka, dobro ti kazes 😉

Jana, nek si se odmorila i izgustala 

Chichita, nek je vise dosla, bilo joj je i vrijeme kad vec nije plusic.

Mimice, drago mi je da je sve uredu, vjerujem da sad nemos iscekat 2.2. 

Tina0110
    12. Siječanj 2016. 18:02

Curke i ja sam razmišljala o vrkuti da li da prekinem ili ne.. al pošto mi 3 mjeseca izlazi 19.2 pit ću je do tada, a u međuvremenu idem kod ginekologice pa ću vidjet  s njom... otvorena je i divna osoba tako da neću imat problema da s njom o tom popričam.

Dajte mi neki savjet, znači, zadnje krvarenje, tj točka krvi bila je 20.12 pa onda do srijede samo kad obrišem se nakon pi pi onako blago crveno, pa onda ništa pa subota malo,  pa ponedjeljak opet 1 točka i gotova... našla sam točne bilješke... da li da to računam pod mengu ili ?? jer opće ne znam kad trebam sad dobit....

Tina0110

mimica24
    12. Siječanj 2016. 18:18

Vecka uh baš sam nestrpljiva,ali mi je lakše kao što sam već napisala što je trudnoća u maternici pa lakše dišem

Mallla
    12. Siječanj 2016. 19:52

Heheh bebinjo...joj na pocetku je tako s hranom bilo kod mene, ja napravim kolac eto svekrve sutra sa kolacem hehehhe...bar kolaca nije falilo tih dana hahah! Osjecalo se malo natjecanje izmedu nas hahah al prezivili smo! 
    Ma ja da imam duplu sebe za svekrvu bilo bi dana D.... :)

Oj Jana nek si nam se vratila! Ja sam jedan misec odmorila pa sada nastavljam :) odustala sam od bazalne al sam trakice zadrzala! I izbrisala sam aplikacije :)

Mimice drago mi je da si sada smirenija...bebica se fino smjestila, to se ona tebi javlja da je tu!

Chichita drago mi je da ti je stigla M...kad su vec testovi pokazali minuse neka je ona stigla!

Tina, navijam za tebe....Vrijeme je da se nastave ovi plusici...ajmo barem jos dva u ovom mj :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.