mimica, drago mi je da je na kraju ispalo sve u redu I nadam se da te slikica s UZV-a barem malo umirila do iduce kontrole. :) Spori su spori kod prebacivanja, odugovlace s micanjem pacijenta jer za svakog pacijenta kojeg imaju upisanog kod sebe dobijaju poticaj od drzave, odredeni postotak. Meni je pokusala sestra smuljat kod bivse ginekologinje da ona ne zna kako se to radi, da se ne moze prebacivati bla bla bla, dosla doktorica I u cas posla bilo gotovo. Pogotovo sad kad si trudna bi ti to trebalo biti gotovo brzinski I upisati ce te gdje god dosla jer imas pravo prednosti kao trudnica
Zabice
Dobrodoslica novim trudilicama. :))
Meow, intenzivan miris urina moze znaciti dvije stvari, infekciju ili dehidraciju, ako nije uneseno dovljno tekucine, ako duze stoji urin, ali posto si navela da konzumiras dosta tekucine I redovito ides piskiti, a vidim I da si imala infekcije prije ce biti da je do infekcije. Je li ti se partner lijecio kada si imala te infekcije? Ako nije I on je dobio infekciju onda zalud sva terapija, preporuca se da oba partnera ukoliko jedan od njih ima infekciju obave pretrage urina I urinokulturu, I za vrijeme terapije seks sa zastitom, inace ako su oba partnera pod infekcijom, a samo se jedan lijeci onda ta terapije gubi smisao jer docim prestane djelovati opet ce se zaraziti I tako u krug. Sto se tice hashimota, bitno je samo naglasiti endokrinologu da se radi na bebi tako da eventualno poveca terapiju kako bi hormoni dosli u idealne vrijednosti, i stvarno ne mora znaciti da cete se morati dugo truditi za bebicu zbog hashimota. Sretno :)
HakunaMatata, si bila na operaciji ili ti je samo dana terapija za te polipe I cistu. Jesu li ti radili obradu hormona? Vecinom su hormoni I njihov disbalans zasluzni za stvaranje istih. Sto se tice ciste unutar jajovoda, njen polozaj pravi se tek vidi kod operacije, preko UZV-a se moze samo nagadati. Kad sam isla operirati drugi tumor na jajniku su mislili da je otisao unutar jajovoda I da ce mi morati uklanjati cijeli jajovod ali ispalo je da je tumor bio skroz na desetoj strani, tako da je jedino sto su mi vadili bio komadic jajnika. :) Uvijek te pripreme na najgore, ali ti ocekuj najbolje. Nista od navedenog nije neka strasna prepreka trudnoci I pitanje je samo vremena kada ce doci do zaceca. Zelim ti svu srecu da bude sto prije :))
14.06.2014. L ♥
Minus velik kao kuca!! A sad cemo vidjeti za dalje jer ce se nesto valjda primiti jer sam zadnjih tjedan dana aktivna svaki drugi dan
A tijelo i dalje daje signale, mucnina je i dalje tu a gadljivost na neku hranu da ne pricam....
Ali neka...zaokupila sam si misli na nacin da sam cijelo jutro u sopingiranju i trosenju novaca!!!
Dobrodoslica za nove trudilice. Da Sto prije okacite svoj+ i ispalite od tu. Sretno svima!
Chichita
Ja sam isto samo na trakicama. Tek toliko da se znam orientirti Kad mi O dolazi.
Mislim da je Sve ostalo samo dodatni Stres.
A i Sto manje znam vjerojatno Se i manje sekiram.
I mene ti je trbuh bolio cim sam procurila. Mislila sam da Cu na hitnoj zavrsiti. Nakon 3 sata bola malo popustilo. Ali uz casicu Domace rakije, moram priznat.😂😂😂
Jel mislis da vrkuta nas zeza?
Ne,nisam bila na operaciji. Nakon sto mi je gin otkrila sve to,isla sam na kontrolu u drugom ciklusu i rekla mi je da je sve nekim cudom nestalo. Neznam kako,a ni ona nezna,cista je pukla sama od sebe i osjetila sam ju kao jaku probadajucu bol (kao kad te neko ustipne iz sve snage)... Jos mi je reklada ja ovuliram svaka 2 do 3 mj. Evo sad mi je drugi mjesec pokusavanja pa se nadam da je to taj pravi. Inace sam med sestra po struci i mislila sam da cu si sama nekako objasniti te polipe i tu ogromnu cisternu a ne cistu u jajovodu ali ipak nema objasnjenja... Nejasno mi je kako su tako nestali u samo mjesec dana
Sortiraj odgovore
Najstariji