MajaSocka, ma mislim da kod mene nema ništa ovaj ciklus, sad samo želim da dođe M da mogu donekle znat na čemu sam, pa da krećem/mo u nove pobjede :)))
Tina0110
Meow dobro nam došla! Želim ti sreću u planovima. Nemam iskustva s lh trakicama,nisam ih koristila,ali već će se naći netko tko je upuće u sve to

Jutrooo
Jana, neka si guštala, baš mi je drago. Dolaze li ti obavijesti na mail ili na mobu? Ako dolaze na mail mora postojati link u mailu na koji se klikne kada želite da ovijesti prestanu dolaziti, a ako je u mobu najbolje ti deinstalirati aplikaciju.
Meow, dobro došla Kao što ti je MajaSocka već i napisala, trebalo bi ih koristiti bar 2-3 ciklusa da bi mogla znati kako točno ti funkcionira tijelo. Inače ti trebaju biti obe crtice jednake boje ili da testna bude jače boje od kontrolne, onda ti u roku od 12-36 sati nastupa O. Budući da ste manje više pokrili, držim fige da ugledaš plusić.
Meni jutros temp. idalje 36,7, malo me trbuh bolucka, al ništa strašno, bojim se da će M ipak stići

Ciao drage buduce mame i sadasnje takoder… Jos se ne snalazim na forumu kako treba pa sam odlucila tu napisati sta me muci… Moj dragi i ja planiramo trudnocu i na kraju krajeva pokusavamo… Prije nekih 3 mj sam imala jake upale,cistu 4x4cm koja mi je zacepila jajovod pa su mi hormoni podivljali na najjace. Svi moguci simptomi trudnoce i na kraju nista… Otkrije mi gin. jos i polipe po maternici i to njih bezbroj… Hvala bogu sve od toga je nestalo uz masu terapije koju sam potrosila al upozorenje od gin da moram pod hitno zatrudniti je ostalo. Prosli mj je bio prvi pokusaj. Trud do besvjesti i na kraju nista… Drugo razocarenje! I bom,kako to biva ne pada mi na pamet odustati… Instalirala aplikacije za pracenje ciklusa,toplomjer nosam sa sobom kao obavezan asesoar u torbici. Kaze aplikacija (jedna od milijun na mom mobu) da mi je ovulacija bila prije 2 dana… Naravno sve je odradeno svaki dan za svaki slucaj. Jucer sam osjetila bol u donjem djelu leda jako (kao kad m treba doci) al sam je izignorirala jer ne mogu se pouzdat u to… Sinoc stipkanje u lijevom jajniku pa se nadam da je to mali znakic da ce ovaj put taj sretni plus se zaista pokazati….
Eto ukratko moja prica…. Puno pozdravaaaa
Ciao drage buduce mame i sadasnje takoder… Jos se ne snalazim na forumu kako treba pa sam odlucila tu napisati sta me muci… Moj dragi i ja planiramo trudnocu i na kraju krajeva pokusavamo… Prije nekih 3 mj sam imala jake upale,cistu 4x4cm koja mi je zacepila jajovod pa su mi hormoni podivljali na najjace. Svi moguci simptomi trudnoce i na kraju nista… Otkrije mi gin. jos i polipe po maternici i to njih bezbroj… Hvala bogu sve od toga je nestalo uz masu terapije koju sam potrosila al upozorenje od gin da moram pod hitno zatrudniti je ostalo. Prosli mj je bio prvi pokusaj. Trud do besvjesti i na kraju nista… Drugo razocarenje! I bom,kako to biva ne pada mi na pamet odustati… Instalirala aplikacije za pracenje ciklusa,toplomjer nosam sa sobom kao obavezan asesoar u torbici. Kaze aplikacija (jedna od milijun na mom mobu) da mi je ovulacija bila prije 2 dana… Naravno sve je odradeno svaki dan za svaki slucaj. Jucer sam osjetila bol u donjem djelu leda jako (kao kad m treba doci) al sam je izignorirala jer ne mogu se pouzdat u to… Sinoc stipkanje u lijevom jajniku pa se nadam da je to mali znakic da ce ovaj put taj sretni plus se zaista pokazati….Eto ukratko moja prica…. Puno pozdravaaaa
Dobro nam došla!!Želim ti da ubrzo ugledaš svoj +!!
Što se tiče raznih aplikacija,to mi je samo ''opterečenje''...tako da od svega toga gledam plodne dane i kao što je rekla MajaS. pratim sluz ali i osluškujem svoje tijelo!
I znam da će uroditi plodom,samo treba biti opušten i dalje vjerovati u to...bit' će kad On odluči
Kad ne očekuješ M??Možeš test napraviti na dan (NE)očekivane M...
Držim fige!!
Anchy30
Jutro svima,
dobrodošle nove trudilice i što prije otišle na jesenske bebe...kao i sve koje su na ovom PDF-u
ja i trakice, hahah nikako se skužiti ali imam ja svoju metodu. kad mi se pojavi bilo kakva crtica udri po Mužu i po mogućnosti bar se jedanput na dan ....samo da sex bude unutar 12 sati 8 TJ. DA NE PROĐE VIŠE OD 12 SATA DO SLIJEDEĆEG SEXA) hahaha i problem riješen. veće su mi šanse nego čekati pik jer to je za mene znanstvena fantastika....
Hakuna Matata divim ti se sa svim tim aplikacijama i praćenjima ja sam od toga odustala. jedna aplikacija gdje bilježim datum kad sam dobila mi je dosta i naravno samo praćenje O. sluz ili trakice ostalo je samo stres i nervoza.
Drzim se one svaki dan jedan put za svaki slucaj hahahaah
A trakice nisam koristila,a do sad bi osjetila ovulaciju jer kod mene se ocitava napetim grudima i jakim iscjetkom…
Jutro, samo da vas pozdravim i da vam kažem da vam želim čim prije plusić.
Svakim danom vas čitam i želim da opet netko objavi radosnu vijest.
No, sve bude kad On to odluči. Ne smijete odustati.
Znam da vas sve LUKI najviše tješi i hrabri, ona je ŽENA ANĐEO!
mimica, javi mi se u inboks....trebam te :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Onda Tina cekamo s tobom M, a ko zna mozda iznenadi T.... ;)
Vecka jos ti je visoka temp. Tako da cisto sumnjam da ce ti danas doc!
Hakunamatata dobro dosla i sto prije postala trudnica! Probaj se neopterecivat previse aplikacijama....ja se nadam da ces u roku 2 ciklusa postat trudnica pa da ti nece ni trebat ti alati razno raznih pracenja. Dosta to sve s vremenom pocme opterecivati! Sa svojom pricom si tu na pravom mjestu...sto god trebas pitaj, komentiraj i druzi se s nama :)
Hvala puno na podrsci,a aplikacije i sva ta pomagala su sljedila nakon tih polipa. Strah me jednostavno da necu uspjeti
Ali okrenula sam se pozitivnim mislima i okupirala se poslom tako da sto manje mislim na to sve

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji