Vecka Dao Bog da ti zatrudnis...a sef ce se snaci i bez tebe! :)
Bebinjooo vibriramo za +!
Ohoho svekrve, nepresusna tema. Ja s mojom zivim! Nije zena losa, naprotiv....al dosta cudna biljka...mi smo apsolutno razliciti svjetovi! Ona ne voli jest pa ni kuhat u pocetku je tvrdila da ona kuha bolje dok joj muz i sin nisu poceli hvalit moje kuhanje na sva zvona. Nekad joj cujem korake kroz kucu i osip dobijem, a nekad bi s njom mogla na mars skupa! Al vecinom je stvar u tome da joj je sinu 31god a ona se ponasa kao da su mu 3god. Prezastitnicki je nastrojena i njemu to para zivce...al i ja i on joj hrpu puta progledamo kroz prste jer ona drugacije nezna. A jos ima i gratis sto joj je on jedinac, jos je djece htjela imat pa je nakon njega imala 3 ili 4 spontaana, nisam sigurna...al uglavnom su joj rekli da ne moze iznjeti trudnocu sa zenskim plodom, znaci nesto genetski. Pa joj je moj muzic sve na svijetu! Svasta je ona prosla pa se vecinom skuliram da joj ne kazem sve sta bi u tom trenutku htjela! Iako kad pretjera bas bas e onda joj stagod spustim....
url=https://lilypie.com]
nije moja bas tako losa...ponekad je prema svome sinu jedincu malo previse nastrojena ali prijedemo preko toga. ponekad i ja mogu s njom svuda ali ponekad je prava vjestica kad moram reci!! da ne pricam o jelu...ja napravim nesto i ona odmah mora praviti to sutra i zvati svoga sina da dode po rucak!!! rekla sam mu nek sam ode i dobiti ce taj rucak u glavu!! haha
i bila je kod mene do pola 3.....poludila sam blago receno!! vjerovatno cekala rucak!! haha
Joj curke moje, neće me valjda Bog kazniti, ali sretna sam što ne živimo ni sa mojima ni sa njegovima
Iako je njegova mama jedno prekrasno stvorenje, tata i nije, al poštujem ga koliko moram... koliko se puta godišnje vidimo, super je
Tina0110
helou drage moje!
Ja sam uzela malo pauze zadnjih dana, zapravo nisam ni bila puno doma, a na mobu mi prekomplicirano tipkati na forumu...
Baš smo se nauživali na ovim skolskim praznicima, al od jučer sve po starome, već smo i lektire pisali, danas već hrpa zadaća...
Vidim da je bilo nekih plusića pa od srca čestitam friškim trudnicama...
Ja bacila sve ovulacijske trakice, a plodne dane pratim samo Gherotermom na slinu....
Od danas počinju plodni dani, pa ćemo vidjet krajem mjeseca...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Drage moje, zbog bolova sam završila u ordinaciji. Zamislite,još me nisu prebacili kod nove,odem ja u radno vrijeme stare gin i samo kažem prezime i naravno još sam kod njih. Imam malu gestacijsku vrečicu u maternici,dakle radi se o trudnoći,odma mi je uzela papu,briseve,hrpa uputnica i dala duphaston za svaki slucaj. Imam i termin 2.2. za pregled. Sad ja ne znam kako ću kod nove dr. sve to nositi kad ovdje ništa nisam htjela spominjati sad. Presretna saaam što je sve ok. Imam i slikicu moje točkice!
Drage moje evo i ja konačno dobila....moram priznati da mi je odmah lakse....Vecka mozes me staviti na listu 16.02. Ako je vjerovati kalendaru na mobu.
Sortiraj odgovore
Najstariji