Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    12. Siječanj 2016. 11:16

Segy, ima, ima

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Chichita 25.12
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 17.01.
    Darliv 18.01.
    Tina220210 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Sjuskica3007 08.02.
    Leonaaa 10.02.

bebinjo
    12. Siječanj 2016. 11:19

evo mene curke!! test nisam napravila jer sam me moje svekriva odlucila posjetiti u rano jutro!!!
    meni je bilo rano jutro ne njoj...nasjela je na zvono kao neki ludak i ja onak sva nikakva u pidami otvorim a ono ona....pa srce me skoro okinulo!!! i tako dosla ona na kavicu a ja ludim jer sam htjela napraviti test a ona sad tu....i jos me ispituje sta mi je i da sam blijeda u licu....pa kak nebi bila bijela kad mi je banula ujutro na vrata!!! tak da danas nista od testa...sutra se budim ujutro u 6 da ga napravim!!!

Chichita
    12. Siječanj 2016. 11:37

ah te svekrve...
    moja meni ne dolazi (hvala Bogu)  ali zato kad odem vikendom kod nje na ručak nadoknadi ona sve..."tko zna kad ste zadnji put jeli juhu a da nije iz vrećice.. i sl....a da ne govorim koliko pila moga muža," pogledaj se koliko si mršav da nije mene umro bi od gladi, i tako svaki put....

LuKi5
    12. Siječanj 2016. 11:47

Paula, nista, sad opleti po vodi hahaha Zamisli da je cola :P Ili cijedi voce I pij :))) Draga moja, mogu ti reci da mi je prelijepa Pz, mali gradic I svi sve znaju. Nas su gledali ko izvanzemaljce kada bi dobili slobodno zadjir po gradu. Znali su odmah od kud dolazimo 

Zabice, predivno, cestitam draga, jos malo pa ces I spol moci znati, ako se bebica ne bude skrivala hihi Drago mi je da su mucnine prosle, mogao bi ti sad doci zatvor nakon njih pa pripazi s cajem od sipka :)) Pusa tebi I malenoj mrvici 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    12. Siječanj 2016. 11:49

Chichita, nadam se da ce te prestat vise muciti ta M I doci kad je vec nazalost test pokazao minus.

14.06.2014. L ♥

• tanijatravan
    12. Siječanj 2016. 11:53

hahaha chichita reci ti njoj da se on to puno troši pa da je zato mršav, sigurno nebude više pilila :)

a cure kad se na kraju sve broji i oduzme svi simptomi trudnoće su i simptomi netrudnoće...recimo bol u ledima i kad trebas dobiti, i kad si trudan, i kad ne trebas dobiti, i boli ako ide spontani...ma uvijek bole :)

mimica dal te boli kad miruješ, ležiš?

bebinjo kad ti ono trebaš dobiti/ne dobiti? il si trebala? pogubim se kad vam odma nepišem  ako trebaš danas sutra ma možeš ti i sa bilo kojim urinom netreba jutarnji, ajde piški pa nam javiii :)

minions žao mi je da je m stigla, i rekla bi biti će bolje druge pute ali kad mi svi želimo baš sad odma, i ne pomaže nikakve riječi samo šaljem virtualni zagrljaj

segy tebi držim fige da ne dođe ni danas ni sutra pa da ni nemoraš ići vaditi hormone

vecka i tebi držim fige da su hormoni počeli divljati pa da tako i reagiraš

Segy
    12. Siječanj 2016. 12:00

Tanija- sunce moje kako ti mislis na mene 😘
    Al ide Segy prekosutra na hormonice, budi sigurna 😂😂
    Os se kladiti 😂😂😂😂😂

I da, slazem se s tobom skroz, prvi pravi po meni simptom je izostanak M.. Jer kad pogledas realno, sise bole i kad trebas dobiti, i kad si trudan, ledja isto, trbuh isto, jajnici isto.. 
    I ajmo reci zene koje imaju redovite cikluse, ono u sat, cim m ne dodje mislim da je trudnoca u pitanju 100%.. moze se desiti i da nije t, al bude u vecini slucajeva!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI