Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    12. Siječanj 2016. 11:49

Chichita, nadam se da ce te prestat vise muciti ta M I doci kad je vec nazalost test pokazao minus.

14.06.2014. L ♥

• tanijatravan
    12. Siječanj 2016. 11:53

hahaha chichita reci ti njoj da se on to puno troši pa da je zato mršav, sigurno nebude više pilila :)

a cure kad se na kraju sve broji i oduzme svi simptomi trudnoće su i simptomi netrudnoće...recimo bol u ledima i kad trebas dobiti, i kad si trudan, i kad ne trebas dobiti, i boli ako ide spontani...ma uvijek bole :)

mimica dal te boli kad miruješ, ležiš?

bebinjo kad ti ono trebaš dobiti/ne dobiti? il si trebala? pogubim se kad vam odma nepišem  ako trebaš danas sutra ma možeš ti i sa bilo kojim urinom netreba jutarnji, ajde piški pa nam javiii :)

minions žao mi je da je m stigla, i rekla bi biti će bolje druge pute ali kad mi svi želimo baš sad odma, i ne pomaže nikakve riječi samo šaljem virtualni zagrljaj

segy tebi držim fige da ne dođe ni danas ni sutra pa da ni nemoraš ići vaditi hormone

vecka i tebi držim fige da su hormoni počeli divljati pa da tako i reagiraš

Veja
    12. Siječanj 2016. 12:57

Bebinjo, pa kud joj palo napamet u rano jutro dolaziti, sad nam je svima pokvarilaiščekivanje, ko će dočekat sutra
    Ja hvala Bogu nemam problema sa svekrvom, super mi je, mogu s njom normalno pričat, ne gura se di joj nije mjesto, niti ispitiva šta ne treba, niti mi dolazi prečesto.
    Tanija i ja se nadam da će isplivati ono što želim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.