Chichita, nadam se da ce te prestat vise muciti ta M I doci kad je vec nazalost test pokazao minus.
14.06.2014. L ♥
hahaha chichita reci ti njoj da se on to puno troši pa da je zato mršav, sigurno nebude više pilila :)
a cure kad se na kraju sve broji i oduzme svi simptomi trudnoće su i simptomi netrudnoće...recimo bol u ledima i kad trebas dobiti, i kad si trudan, i kad ne trebas dobiti, i boli ako ide spontani...ma uvijek bole :)
mimica dal te boli kad miruješ, ležiš?
bebinjo kad ti ono trebaš dobiti/ne dobiti? il si trebala? pogubim se kad vam odma nepišem ako trebaš danas sutra ma možeš ti i sa bilo kojim urinom netreba jutarnji, ajde piški pa nam javiii :)
minions žao mi je da je m stigla, i rekla bi biti će bolje druge pute ali kad mi svi želimo baš sad odma, i ne pomaže nikakve riječi samo šaljem virtualni zagrljaj
segy tebi držim fige da ne dođe ni danas ni sutra pa da ni nemoraš ići vaditi hormone
vecka i tebi držim fige da su hormoni počeli divljati pa da tako i reagiraš
Bebinjo, pa kud joj palo napamet u rano jutro dolaziti, sad nam je svima pokvarilaiščekivanje, ko će dočekat sutra
Ja hvala Bogu nemam problema sa svekrvom, super mi je, mogu s njom normalno pričat, ne gura se di joj nije mjesto, niti ispitiva šta ne treba, niti mi dolazi prečesto.
Tanija i ja se nadam da će isplivati ono što želim
Sortiraj odgovore
Najstariji