Chicita ah taj pms! Sram ga bilo! kad sam ja u pms svi bježe od mene poludim na najmanju moguću sitnicu,a kad razmislim zašto tad skužim da sam u pms-u. A par dana prije nego trebam dobit plačem i suze samo teku same od sebe, nikako da stanu.
A onda chicita pod dekicu i pred tv. 😉
MajaSocka, ma nisam izbedirana, nego mi je bilo neopisivo drago radi nje btw. kakvo je sad stanje na poslu i kako se sve mjenja sa ovom njenom trudnoćom(mora na bolovanje, čuvanje trudnoće), ne znam bili htjela ovaj mjesec ugledat plusić, mislim ja to u dubini duše želim, al mi je ona sad malo pobrkala planove, šef bi završio vjerojatno na hitnoj kad bi saznao da mu je još jedna djelatnica trudna, hahhahaha
Segy ne trebam dobiti 17.01., tj. 16.01. al ja sam to malo pomakla
Lista za NE dobit:
Chichita 25.12
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 17.01.
Darliv 18.01.
Tina220210 25.01.
Tanijatravan 27.01.
JanaH. 28.01.
Jaca16 31.01.
Obama2009 05.02.
MajaSocka 07.02.
Sjuskica3007 08.02.
Leonaaa 10.02.
evo mene curke!! test nisam napravila jer sam me moje svekriva odlucila posjetiti u rano jutro!!!
meni je bilo rano jutro ne njoj...nasjela je na zvono kao neki ludak i ja onak sva nikakva u pidami otvorim a ono ona....pa srce me skoro okinulo!!! i tako dosla ona na kavicu a ja ludim jer sam htjela napraviti test a ona sad tu....i jos me ispituje sta mi je i da sam blijeda u licu....pa kak nebi bila bijela kad mi je banula ujutro na vrata!!! tak da danas nista od testa...sutra se budim ujutro u 6 da ga napravim!!!
Paula, nista, sad opleti po vodi hahaha Zamisli da je cola :P Ili cijedi voce I pij :))) Draga moja, mogu ti reci da mi je prelijepa Pz, mali gradic I svi sve znaju. Nas su gledali ko izvanzemaljce kada bi dobili slobodno zadjir po gradu. Znali su odmah od kud dolazimo
Zabice, predivno, cestitam draga, jos malo pa ces I spol moci znati, ako se bebica ne bude skrivala hihi Drago mi je da su mucnine prosle, mogao bi ti sad doci zatvor nakon njih pa pripazi s cajem od sipka :)) Pusa tebi I malenoj mrvici
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji