Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    11. Siječanj 2016. 22:27

Brusnica se moze konzumirati ali u umjerenim kolicinama, cak preporucuju jednu salicu dnevno ako postoji mokracna infekcija. Meni ju je ginekologinja savjetovala bas zbog tih ucestalih infekcija u trudnoci, ali sto je da je, bolje izbjegavati nego se igrati, ako nije nuzno. 
    Samo kad se sjetim koliko sam tih tabletina morala piti kroz T produ me trnci, hvala bogu nista nije bilo, ali sam se posteno isprepadala kad sam saznala za trudnocu. 

Zabice, kako si ti? Je li tebi uskoro pregled? Ovaj tjedan ako se ne varam?

14.06.2014. L ♥

Paula5
    11. Siječanj 2016. 22:30

Tina, Zabica sad sam procitala sta ste pisale.. 
    E ondanecu, ne zelim ni mrvu riskirati.
    Zabice dobro da si mi rekla za bazgu, ja ju obozavam. Inace pijem dosta kole, moj porok. I taman ju htjela zamijeniti bazgom, cajevima.. E a cedevita? U normalnim kolicinama... Pijem oko 3l tekucine, vode malo i sad planiram s cim cu zamijeniti kavu, kolu, kad ono... 
    Sta smijemo jos piti osim vodeeee..

Paula5
    11. Siječanj 2016. 22:43

Anchy ja zadnjih tjedan dana dosta stucam..   I, da oprostite, svako malo moram podrignuti. A nemam inace takve potrebe cesto..

Paula5
    11. Siječanj 2016. 22:50

Ne varas se...
    Hahaha holter ju snimio... a kojih kokosi ima!! Ajme 145!! Ja nemam bas bolove, jako rijetko, ali me gusi i kao da minetko sjedi na prsima... da, naglasit cu to.
    Znaci kamilica? A dobro, nije mi losa. Bez secera. To cu umjesto vode pijuckati. I kave. I kole. I bambija. I bazge... omg!!

Mallla
    11. Siječanj 2016. 23:46

Minions draga barem si rjesila dvojbu...i sama sam opet ugledala minus, al evo M zavrsila akcija krece. Svima preporucam LH trakice, dosta sam upoznala svoj ciklus kroz njih, posebno cinjenicu da mi ovulacija seta!

Stolisnik se preporuca pit do Ovulacije i onda ne do M u slucaju trudnoce da ne nasteti. Vrkutu se preporuca izbjegavati prva 3 mj trudnoce a onda nastaviti pit, tako sam citala po internetu!

Pogubila sam se dalje tko je sta pisao, puno ste se raspisale...ali neka neka, fino da nam je zivahno tu :)

Bebinjo drzim fige za ujutro!

url=https://lilypie.com]

mimica24
    12. Siječanj 2016. 07:46

Dobro jutro!Vidim pisalo se o svemu i svačemu. Upravo pijem neku brlju od voćnog čaja i čitam zabicin post da ne uzimam, jao pa kako ću bez čaja?! Ajde prebacujem se na vodu i točka

Budna sam od pola 5,cijelu noć me boli oko desnog jajnika,nije jako,ali dovoljno da umislim svašta i da uranim. Takvu bol sam već imala pa se tješim da je opet nešto od prije,možda kičma,mišić-ma vrtim pozitivno da ne pomislim na vanmaterničnu. Nadam se da će kroz dan sve biti ok,kad sjedim boli,kad ustanem ok je. Muž se već uspaničio i vozio bi me na hitnu,a kad se sjetim nadrnanih doktora kod nas ne ide mi se.

Kako ste mi vi?

Veja
    12. Siječanj 2016. 08:22

Dobro jutrooo

Obama, daa i ja sam 20.09., znači i ti sii , coool

Ivanat, nadam se da ćeš uspit ovaj ciklus i da se nećeš morat zamarat mjerenjima

Mimice, nemoj mislit na loše, imaj na umu da se maternica širi i da je vjerojatno radi toga i bol Kakvo je stanje ti sada, jel prošla bol?

Bebinjo, jesi radila test, ajde javi se znatiželjni smo ??!!

Btw. meni jutros pala temp za 0,1(9dpo i sad je 36,7), tako da vjerojatno ništa od mene ovaj ciklus al ništa idemo dalje, ciklus gore-dole

zabica25
    12. Siječanj 2016. 08:28

Ja sam vam dobro, drage moje, mučnine su prošle. Uživam u svakom danu.
    Jučer sam bila na pregledu, sve je ok, čula sam srčeko, veliki smo 3,35 cm...
    Sve u redu. Prstići formirani, prava mamina mezimica. 

Mene grudi još bole, ali to će proći. Ja isto obožavam bazgu, ali kad sam na stranici zdravlje.hr pročitala da izaziva pobačaj kao i brusnica, ne ne...nema više soka od bazge. Jučer sam kupila od šipka i kamilice i samo ću to piti. Jedem više puta na dan ali male obroke jer ne mogu drugačije, brzo se zasitim, a večera tanjur voća koje mi jako paše u trudnoći.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mimica24
    12. Siječanj 2016. 08:55

Vecka boli me i dalje.Mogu raditi sve,ali cijelo vrijeme osjetim bol i trudim se biti optimistična

Zabice aaa predivno,mali anđeo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.