Minions nemoj biti žalosna. Za sve postoji razlog. Nadajmo se da si prerano napravila i da postoji nada.
Mimica i Paula, nikako dalje piti vrkutu ni bilo kakve cajece osim kamilice i sipka. Ni vocni se ne preporucaju zbog previše kemije. Bolje se ne igrati u ranoj T s tim.
Ne uzimajte nikakve tablete. Sve je to skodljivo za bebu. Bazga i brusnica izazivaju pobačaj pa izbjegavajte sve s tim okusom.
zabica25 kako si ti meni?Kako se osjećaš? Jel imaš mučnine?
Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Curke, meni isto piše na kutiji od vrkute da se ne preporuča trudnicama
Tina0110
Haha Luki zamisljam kako sama pises ispite... pa uzas!
Krv mu curi kad izbijaju? O ljubav mala...
E vidis, kad si spomenula aritmiju, moram to obavezno provjeriti. I dalje su mi uglavnom otkucaji preko 100, budu i 115, 90 minimum i to rijetko.
Pivce kazes? Ja sam vise za bambi...Mozda jednom i maznemo skupa..
A zasad cu onda vrkutu, bas mi fina.
Iman draga ne brini, i mene probada, a dok je bol u granicama normale ne brinem. Tijelo se priprema.
Haha Luki zamisljam kako sama pises ispite… pa uzas!
Krv mu curi kad izbijaju? O ljubav mala…
E vidis, kad si spomenula aritmiju, moram to obavezno provjeriti. I dalje su mi uglavnom otkucaji preko 100, budu i 115, 90 minimum i to rijetko.
Pivce kazes? Ja sam vise za bambi…Mozda jednom i maznemo skupa..
A zasad cu onda vrkutu, bas mi fina.
Iman draga ne brini, i mene probada, a dok je bol u granicama normale ne brinem. Tijelo se priprema.
Bas su mi rekli da je za te aritmije krivac stitnjaca, svakako si provjeri to. Meni ti je odjednom pocelo tako srce kucat ko ludo I bol I pritisak ispod cica, kao da me netko klijestima steze, onda sam isla na more I skuzila kako je bol jos jaca, u grcu sam bila, jedva dizala malog, I tako neka 2 ipo mjeseca sam to trpila, reko proci ce kad opet odem u hipotireozu, ali nije, uslijedio je bronhitis I s njim se to pojacalo tako da su meni otkucaji dosli na 145 u mirovanju I s tim I tlak, nisam mogla dva koraka napravit bez te boli I grcenja, sad kako pijem te tablete za tlak I srce, puno mi je lakse ali I dalje srce brze zna kucat I tlak skace, a znojim se ko prascic. Stitnjaca zeza pa nema bas nekog konkretnog lijeka. Kad sam imala okrsaj s onom sestrom u bolnici su mi otkucaji naglo skocili na 145, iako sam bila pod terapijom, holter ju je snimio hahaha Bolje da si draga to provjeris pa da si na miru.
Joj, tako bi volila da jednog dana popijemo pice skupa, ako se ne varam Iz Pozege si? Tamo sam dva put bila na vojnoj obuci

14.06.2014. L ♥
Brusnica se moze konzumirati ali u umjerenim kolicinama, cak preporucuju jednu salicu dnevno ako postoji mokracna infekcija. Meni ju je ginekologinja savjetovala bas zbog tih ucestalih infekcija u trudnoci, ali sto je da je, bolje izbjegavati nego se igrati, ako nije nuzno.
Samo kad se sjetim koliko sam tih tabletina morala piti kroz T produ me trnci, hvala bogu nista nije bilo, ali sam se posteno isprepadala kad sam saznala za trudnocu.
Zabice, kako si ti? Je li tebi uskoro pregled? Ovaj tjedan ako se ne varam?

14.06.2014. L ♥
Tina, Zabica sad sam procitala sta ste pisale..
E ondanecu, ne zelim ni mrvu riskirati.
Zabice dobro da si mi rekla za bazgu, ja ju obozavam. Inace pijem dosta kole, moj porok. I taman ju htjela zamijeniti bazgom, cajevima.. E a cedevita? U normalnim kolicinama... Pijem oko 3l tekucine, vode malo i sad planiram s cim cu zamijeniti kavu, kolu, kad ono...
Sta smijemo jos piti osim vodeeee..
Anchy ja zadnjih tjedan dana dosta stucam.. I, da oprostite, svako malo moram podrignuti. A nemam inace takve potrebe cesto..
Anchy ja zadnjih tjedan dana dosta stucam..I, da oprostite, svako malo moram podrignuti. A nemam inace takve potrebe cesto..
Uf,znači dobro je nisam jedina!!Ma i kod mene se nađe i toga,hehehe!
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji