Jutro svima,
Evo ja prijavljujem svoj potvrđeni minus, jutros pravila test i naravno ništa. Još uvijek nisam dobila ali vratili su se stari simptomi pms-a cice bole ko lude i sl. sad samo trebam čekati vješticu. Ovaj mjesec me pošteno zeza.
Vidim da ste se raspisale o vrkuti i ostalim čajevima. Ja sam ju malo prestala piti jer imam osjećaj da mi je ona malo poremetila cikluse ali možda griješim. Sad sam ostala na folnoj + cink.
krajem mjeseca idem na pregled. Ne sjećam se kad sam zadnji put ovako željno iščekivala da dobijem hahahah
Mimice, jooj ajde nadam se da će bol nestati i da ćeš nastaviti uživati u trudnoći
Chichita, baš mi je žao za minus, kad si ga već potvrdila, nadam se da će što prije vještica stić i da krenete dalje
Mene ozbiljno peru hormoni, kolegica mi maloprije rekla da je trudna i da se udaje, a ja se naravno rasplakala, hahahhaa
Jutro cure!
Mimica nemoj panicariti, 99% je sve u najboljem redu, bebica samo pravi sebi mjesta. Netko to osjeti vise, netko manje! Nemoj se puno umarat da ne boli jace! Think pink!
Chicita bas mi je zao....onda te ovaj put M bas posteno zafrkava, nije uopce fer...Toliko kasnjenje je bas cudno!
Vecka 36.7 je sasvim dobra temp. To je jos visoko, stigne ona ostat tolika, a bome se stigne i povecati...nista nije izgubljeno! Drzim fige da bude +! Za kolegicu ti mogu reci samo blago njoj! Pocinje mi se cinit da je najbolja ta opcija zatrudnis pa se i udas i eto sve obavila heheh! Nemoj draga bit tuzna, doc ce nase vrime a onda cemo uzivati punim plucima....mozda vise i svjesnije nego da nas je potrefilo iz prve!
url=https://lilypie.com]
Jutreko!
evo i ja budna, bol me je probudila,mislila sam da trebam na wc,a kad sam došla imala sam šta za vidjet, stigla M! 😔 neka je bar znam da test nije krivo pokazao i da me ovaj mj ne zeza da dođe. Nisam tužna jako jer možda malo jer sam svu tugu i bol izlječila jučer suzama,pa mi je danas lakše.
Žabica drago mi je da si čula srčeko, uživaj u svakom trenutku trudnoće, želim ti svako dobro! 😘
Chicita znam kako ti je upravo sam prolazila isto što i ti, drž se uz tebe smo! 😘😘
Chichita i Minions stignete još kod nas u jesenske Ne možemo sve odmah na početku godine,svaki mjesec netko
Što se bolova tiče pada mi na pamet i urinarna infekcija, na misi u nedjelju sam se sledila!! Zna tko jel opasan čaj od bijelog luka u trudnoći? Da si napravim,možda je do mjehura
Jutro zenske 😉
Mimica24- ta bol ti je normalna, rasteze ti se maternica. Mene je u prvoj trudnoci do 7 tj pratila bol kao da cu svaki tren procuriti.. Sve je to normalno.. Nista ne brini..
Chichita- zao mi je zbog minusa, al bit ce mi jako drago kad sljedeci mj objavis plusic :)
Vecka- samo mirno i opusteno.. Kad ono trebas dobiti?
Minions- sad kad M prodje, bacas se u akciju.. Koja ce uroditi plodom :)
Ostale curke 😘
Moje stanje-cekam da zacrvenim, da Vecka rijesi tablicu :)
Ledja me rasturaju.. Bas mi se nista neda.. Pms!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji