Ne varas se...
Hahaha holter ju snimio... a kojih kokosi ima!! Ajme 145!! Ja nemam bas bolove, jako rijetko, ali me gusi i kao da minetko sjedi na prsima... da, naglasit cu to.
Znaci kamilica? A dobro, nije mi losa. Bez secera. To cu umjesto vode pijuckati. I kave. I kole. I bambija. I bazge... omg!!
Minions draga barem si rjesila dvojbu...i sama sam opet ugledala minus, al evo M zavrsila akcija krece. Svima preporucam LH trakice, dosta sam upoznala svoj ciklus kroz njih, posebno cinjenicu da mi ovulacija seta!
Stolisnik se preporuca pit do Ovulacije i onda ne do M u slucaju trudnoce da ne nasteti. Vrkutu se preporuca izbjegavati prva 3 mj trudnoce a onda nastaviti pit, tako sam citala po internetu!
Pogubila sam se dalje tko je sta pisao, puno ste se raspisale...ali neka neka, fino da nam je zivahno tu :)
Bebinjo drzim fige za ujutro!

url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!Vidim pisalo se o svemu i svačemu. Upravo pijem neku brlju od voćnog čaja i čitam zabicin post da ne uzimam, jao pa kako ću bez čaja?! Ajde prebacujem se na vodu i točka
Budna sam od pola 5,cijelu noć me boli oko desnog jajnika,nije jako,ali dovoljno da umislim svašta i da uranim. Takvu bol sam već imala pa se tješim da je opet nešto od prije,možda kičma,mišić-ma vrtim pozitivno da ne pomislim na vanmaterničnu. Nadam se da će kroz dan sve biti ok,kad sjedim boli,kad ustanem ok je. Muž se već uspaničio i vozio bi me na hitnu,a kad se sjetim nadrnanih doktora kod nas ne ide mi se.
Kako ste mi vi?

Dobro jutrooo
Obama, daa i ja sam 20.09., znači i ti sii , coool
Ivanat, nadam se da ćeš uspit ovaj ciklus i da se nećeš morat zamarat mjerenjima
Mimice, nemoj mislit na loše, imaj na umu da se maternica širi i da je vjerojatno radi toga i bol Kakvo je stanje ti sada, jel prošla bol?
Bebinjo, jesi radila test, ajde javi se znatiželjni smo ??!!
Btw. meni jutros pala temp za 0,1(9dpo i sad je 36,7), tako da vjerojatno ništa od mene ovaj ciklus al ništa idemo dalje, ciklus gore-dole

Ja sam vam dobro, drage moje, mučnine su prošle. Uživam u svakom danu.
Jučer sam bila na pregledu, sve je ok, čula sam srčeko, veliki smo 3,35 cm...
Sve u redu. Prstići formirani, prava mamina mezimica.
Mene grudi još bole, ali to će proći. Ja isto obožavam bazgu, ali kad sam na stranici zdravlje.hr pročitala da izaziva pobačaj kao i brusnica, ne ne...nema više soka od bazge. Jučer sam kupila od šipka i kamilice i samo ću to piti. Jedem više puta na dan ali male obroke jer ne mogu drugačije, brzo se zasitim, a večera tanjur voća koje mi jako paše u trudnoći.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Vecka boli me i dalje.Mogu raditi sve,ali cijelo vrijeme osjetim bol i trudim se biti optimistična
Zabice aaa predivno,mali anđeo

Jutro svima,
Evo ja prijavljujem svoj potvrđeni minus, jutros pravila test i naravno ništa. Još uvijek nisam dobila ali vratili su se stari simptomi pms-a cice bole ko lude i sl. sad samo trebam čekati vješticu. Ovaj mjesec me pošteno zeza.
Vidim da ste se raspisale o vrkuti i ostalim čajevima. Ja sam ju malo prestala piti jer imam osjećaj da mi je ona malo poremetila cikluse ali možda griješim. Sad sam ostala na folnoj + cink.
krajem mjeseca idem na pregled. Ne sjećam se kad sam zadnji put ovako željno iščekivala da dobijem hahahah
Mimice, jooj ajde nadam se da će bol nestati i da ćeš nastaviti uživati u trudnoći
Chichita, baš mi je žao za minus, kad si ga već potvrdila, nadam se da će što prije vještica stić i da krenete dalje
Mene ozbiljno peru hormoni, kolegica mi maloprije rekla da je trudna i da se udaje, a ja se naravno rasplakala, hahahhaa
A što je tu je, da mi je krivo je, ali idemo dalje.
Rekla sam sama sebi da neću stvarno više ništa pratiti niti proučavati simptome sama sebi stvaram stres.
Jedno vrijeme sam došla do te faze da nakon sexa odmah imam sve moguće simptome hahahaha... luda, luda....izluđujem sebe a bogme i druge.

Jutro cure!
Mimica nemoj panicariti, 99% je sve u najboljem redu, bebica samo pravi sebi mjesta. Netko to osjeti vise, netko manje! Nemoj se puno umarat da ne boli jace! Think pink!
Chicita bas mi je zao....onda te ovaj put M bas posteno zafrkava, nije uopce fer...Toliko kasnjenje je bas cudno!
Vecka 36.7 je sasvim dobra temp. To je jos visoko, stigne ona ostat tolika, a bome se stigne i povecati...nista nije izgubljeno! Drzim fige da bude +! Za kolegicu ti mogu reci samo blago njoj! Pocinje mi se cinit da je najbolja ta opcija zatrudnis pa se i udas i eto sve obavila heheh! Nemoj draga bit tuzna, doc ce nase vrime a onda cemo uzivati punim plucima....mozda vise i svjesnije nego da nas je potrefilo iz prve!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji