Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    11. Siječanj 2016. 21:51

Pa Luki draga, tako dugo bronhitis, ajme dusu si negdje ispustila od kasljanja.. a onda si malo na wc-u dusu ispustala.. Ajme i tako ti bude lose od dijabetesa?? S tom se bolescu nasrecu nisam susretala. Ali zvuci stvarno ruzno.. Ma to ti popila casicu viska pa kao od tog... Joj malo se sprdam, ali naklon do poda i veliko postovanje jer siuz to sve....to sto jesi!! Bravo draga, ne daj se!
    Uh L sizi zbog zubica, srecica mala. Jel mu mazes s gelom? Vec sam zaboravila kako se zovu... Moj sa 6 mj imao 7 zuba, ne mogu reci da je bilo jako strasno.. Al zato su mu vec sad koma. 7 puta bio kod zubara u mjesec dana, jednom otvorio usta na pola minute... i to je to.
    E sta ti mislis za vrkutu u trudnoci? Vec imam kutiju pomijesane vrkute i stolisnika, a ne znam jel smijem..

zabica25
    11. Siječanj 2016. 22:17

Minions nemoj biti žalosna. Za sve postoji razlog. Nadajmo se da si prerano napravila i da postoji nada.

Mimica i Paula, nikako dalje piti vrkutu ni bilo kakve cajece osim kamilice i sipka. Ni vocni se ne preporucaju zbog previše kemije. Bolje se ne igrati u ranoj T s tim. 
    Ne uzimajte nikakve tablete. Sve je to skodljivo za bebu. Bazga i brusnica izazivaju pobačaj pa izbjegavajte sve s tim okusom. 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Tina0110
    11. Siječanj 2016. 22:24

Curke, meni isto piše na kutiji od vrkute da se ne preporuča trudnicama

Tina0110

Paula5
    11. Siječanj 2016. 22:24

Haha Luki zamisljam kako sama pises ispite... pa uzas! 
    Krv mu curi kad izbijaju? O ljubav mala...
    E vidis, kad si spomenula aritmiju, moram to obavezno provjeriti. I dalje su mi uglavnom otkucaji preko 100, budu i 115, 90 minimum i to rijetko. 
    Pivce kazes? Ja sam vise za bambi...Mozda jednom i maznemo skupa..
    A zasad cu onda vrkutu, bas mi fina.

Iman draga ne brini, i mene probada, a dok je bol u granicama normale ne brinem. Tijelo se priprema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.