Pa Luki draga, tako dugo bronhitis, ajme dusu si negdje ispustila od kasljanja.. a onda si malo na wc-u dusu ispustala.. Ajme i tako ti bude lose od dijabetesa?? S tom se bolescu nasrecu nisam susretala. Ali zvuci stvarno ruzno.. Ma to ti popila casicu viska pa kao od tog... Joj malo se sprdam, ali naklon do poda i veliko postovanje jer siuz to sve....to sto jesi!! Bravo draga, ne daj se!
Uh L sizi zbog zubica, srecica mala. Jel mu mazes s gelom? Vec sam zaboravila kako se zovu... Moj sa 6 mj imao 7 zuba, ne mogu reci da je bilo jako strasno.. Al zato su mu vec sad koma. 7 puta bio kod zubara u mjesec dana, jednom otvorio usta na pola minute... i to je to.
E sta ti mislis za vrkutu u trudnoci? Vec imam kutiju pomijesane vrkute i stolisnika, a ne znam jel smijem..
Minions nemoj biti žalosna. Za sve postoji razlog. Nadajmo se da si prerano napravila i da postoji nada.
Mimica i Paula, nikako dalje piti vrkutu ni bilo kakve cajece osim kamilice i sipka. Ni vocni se ne preporucaju zbog previše kemije. Bolje se ne igrati u ranoj T s tim.
Ne uzimajte nikakve tablete. Sve je to skodljivo za bebu. Bazga i brusnica izazivaju pobačaj pa izbjegavajte sve s tim okusom.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Curke, meni isto piše na kutiji od vrkute da se ne preporuča trudnicama
Tina0110
Haha Luki zamisljam kako sama pises ispite... pa uzas!
Krv mu curi kad izbijaju? O ljubav mala...
E vidis, kad si spomenula aritmiju, moram to obavezno provjeriti. I dalje su mi uglavnom otkucaji preko 100, budu i 115, 90 minimum i to rijetko.
Pivce kazes? Ja sam vise za bambi...Mozda jednom i maznemo skupa..
A zasad cu onda vrkutu, bas mi fina.
Iman draga ne brini, i mene probada, a dok je bol u granicama normale ne brinem. Tijelo se priprema.
Sortiraj odgovore
Najstariji