Evo i mene cure, danas sam malo pustila mozak na pašu i maknula se od kompa, pa se sad javljam s izveštajem današnjeg dana...
Naručila sam se ipak kod stare doktorice za 26.1., jer sam čitala još neke komentare i moja kuma je išla kod nje i bilo joj je dobro, a bojim se da ne naiđem na nekog goreg... Uglavnom, hvala vam svima na savetima i hvala na info o osječkim ginekolozima, nadam se da će mi ova biti ok pa da neću morat menjati, ali naravno, ako mi bude previše stresno, probaću se prebaciti...
Kupila sam Natural Wealth Prenatal, uzela danas prvu tabletu i piću jednu dnevno. Čajeve ne pijem više, vidiću šta kaže dr.
Što se tiče simptoma, grudi preosetljive, bole me čim ih dotaknem, a nekad i kad ne diram, bolovi u leđima i oko jajnika stalno neki bolovi i probadanje.. Sad se lagano već plašim tih bolova u jajnicima i leđima, zbog tog spontanog koji je bebinjo spominjala, ako se ne varam :/ je li normalno da me još bole jajnici, i to onako probadaju ponekad i bole leđa? kako je vama?
Slažem se da posle pregleda otvorimo novi pdf, dobra ideja, ne moramo žurit ;)
Nadam se da će i kod vas i kod mene biti sve u redu, i svim trudilicama želim + ko kuća, a nakon toga zdravu školsku trudnoću

Vecka , sjuskica3007 hvalaa curke pomogle ste mii... :D ako mi se ovaj mjesec ne posreci, onda od pocetka novog ciklusa krecem mjerit :D
Kakvo je kod vas stanje ?
Luki, stvarno si divna, hvala ti na ovome, puno mi je lakše skoro se rasplakah na tvoj tekst
za grudi se nisam bojala, nisam ni za ovo dok nisam pročitala neke stvari, bolje da ni ne čitam i da se opustim što više mogu, jer kako bude, bit će, ne mogu trenutno puno uticati na to, jedino što mogu je čuvati se i ne nervirati bez razloga ;) za sad me jajnici najviše bole, nadam se da neće još dugo, ostalo mi i ne smeta toliko... nad svim tim emocijama prevladava sreća, a to je najvažnije
Luki, stvarno si divna, hvala ti na ovome, puno mi je lakše skoro se rasplakah na tvoj tekst![]()
za grudi se nisam bojala, nisam ni za ovo dok nisam pročitala neke stvari, bolje da ni ne čitam i da se opustim što više mogu, jer kako bude, bit će, ne mogu trenutno puno uticati na to, jedino što mogu je čuvati se i ne nervirati bez razloga ;) za sad me jajnici najviše bole, nadam se da neće još dugo, ostalo mi i ne smeta toliko… nad svim tim emocijama prevladava sreća, a to je najvažnije
Tocno znam kako se osjecas, ja sam bila ko na iglama od kad sam saznala za trudnocu, imala sam srece da je maleni bio budan noc-dan I lupao na sve strane pa bi me on umirio s tim, nisam mislila da se mogu tako necega bojati, a onda se on rodio I ja sam se us*ala jos vise kako cu ga primiti da ga slucajno ne povrijedim, onako milijun scenarija, pa procitala ovaj tekst onaj tekst, provjeravala ako dise milijun puta, bas ko neka ludakinja, I na kraju se uspila mrvicu opustiti, kad ono poceli pohodi u osvajanje svijeta, on ima noge I zna kako se sluziti s njima, nekad I pretjera pa su tu padovi, pokusavas svaki sprijeciti ali nekad jednostavno ne ide...Hocu reci, pocinju raditi majcinski instinkti, I biti ce strah uvijek prisutan, koliko god malene tockice oni bili ili veliki narasli. Drago mi je ako mogu kako pomoci. Tu smo jedni za druge

14.06.2014. L ♥

Pa Luki draga, tako dugo bronhitis, ajme dusu si negdje ispustila od kasljanja.. a onda si malo na wc-u dusu ispustala.. Ajme i tako ti bude lose od dijabetesa?? S tom se bolescu nasrecu nisam susretala. Ali zvuci stvarno ruzno.. Ma to ti popila casicu viska pa kao od tog... Joj malo se sprdam, ali naklon do poda i veliko postovanje jer siuz to sve....to sto jesi!! Bravo draga, ne daj se!
Uh L sizi zbog zubica, srecica mala. Jel mu mazes s gelom? Vec sam zaboravila kako se zovu... Moj sa 6 mj imao 7 zuba, ne mogu reci da je bilo jako strasno.. Al zato su mu vec sad koma. 7 puta bio kod zubara u mjesec dana, jednom otvorio usta na pola minute... i to je to.
E sta ti mislis za vrkutu u trudnoci? Vec imam kutiju pomijesane vrkute i stolisnika, a ne znam jel smijem..
Pa Luki draga, tako dugo bronhitis, ajme dusu si negdje ispustila od kasljanja.. a onda si malo na wc-u dusu ispustala.. Ajme i tako ti bude lose od dijabetesa?? S tom se bolescu nasrecu nisam susretala. Ali zvuci stvarno ruzno.. Ma to ti popila casicu viska pa kao od tog… Joj malo se sprdam, ali naklon do poda i veliko postovanje jer siuz to sve….to sto jesi!! Bravo draga, ne daj se!
Uh L sizi zbog zubica, srecica mala. Jel mu mazes s gelom? Vec sam zaboravila kako se zovu… Moj sa 6 mj imao 7 zuba, ne mogu reci da je bilo jako strasno.. Al zato su mu vec sad koma. 7 puta bio kod zubara u mjesec dana, jednom otvorio usta na pola minute… i to je to.
E sta ti mislis za vrkutu u trudnoci? Vec imam kutiju pomijesane vrkute i stolisnika, a ne znam jel smijem..
Rekla mi je doktorica da je to vjerojatno kronicni bronhitis I da je dovoljna mala viroza da se pojavi, a vucem ga cijeli zivot, jos prije nisam koristila antibiotike pa bi se udavila od kaslja, povracala, morala sam ispite pisat u kabinetu da ne ometam ostale hahaha
Hahaha viski, joj draga, ja bi sad s gustom drmnula jednu pivu Pivce za zivce
Bio mi je sad na zadnjem mjerenju tromjesecnog secera, prosjek naginjao prema donjoj granici, I blago snizena glukoza nataste, tad nisam bila sigurna od cega me boli od cega mi je muka, jer se u to vrijeme javio tlak I pocelearitmije, a I stitnjaca je zezala, sad si otprilike znam kad me sto pocne drmat, pa izvodim sve I svasta da popravim...L me drzi na nogama. Inace bi se ukiselila haha
Nisam mu mazala s nicim, strah me, posto mu samo odjednom pocne krvariti zubno meso kako izbijaju. Jos on to I super podnosi. Njemu je sa 10, 5 mjeseci izbio prvi zubic I onda u roku mjesec dana njih se 6 naslagalo :) Tad je imo osip oko usta I temperaturu, a sad mu ovi kutni izbijaju I stvarno ga muce.
Vrkuta se smije piti u trudnoci, ali stolisnik ne. Stolisnik ima neki sastojak u sebi koji moze izazvati spontani.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji