Sjuskica- znam da ti je tesko i virujem jer i sama znam kako je kad dobijes M.. Mozda ja nisam osoba koja bi te tribala utjesiti, jer ja imam vec dijete. Al isto tako zelim i svojoj curu podariti brata ili seku.. I znam tocno onaj osjecaj kad dobijes. I osjecaj da kad zavrsi M da moras sad spavati u tim nekim danima, ajmo ih tako nazvati. Jer i moj muz osjeti po meni da sam ja cila u tome. Priznale mi ili ne to je tako, ubiju nas te trakice, mjerenje temp, pa pusti simptomi, pa kalendar, ili ja priznam da sam ja opustena kad imam M skroz a cim prodje ko da je neko sklop u meni prominija, stalno gledam kalendar itd itd. I zato ponavljam necu vise to raditi. Ni sebi ni svojoj psihi.
Drugo, rekla si da dvi god idete na bebu, probaj to drugacije izracunati, stavi seb u glavu da neke mjesece nisi pogodila, neke se mozda niste ni seksali, ako ste ajmo reci bilo preladjeni i doci ces na manje od dvije godine. Netko me tu pitao koliko idemo na bebaca, ja uvik kazem oko pola godine, al i oduzmem jer u tih pola godine smo imali dva preseljenja, jedan cijeli mj smo ja i moj muz bili na klavocinu zbog angina, drugi mjesec je moj muz bio na poslovnom putovanji i vratio se pet dana prije nego sta ce meni M doci, znaci bas bas da smo pratili plodne dane su puna tri ciklusa, ovo ostalo ne racunam, kuzis?
Tina- i ovo vridi za tebe isto 😘😘😘
Evo sad za pola sata idem po uputnice za briseve i hormone jos cu to napraviti i bog te poljubij, da sve bude ok, necu vise nista pratiti. I rekla sam moj muz nece ni znati kad ovuliram..
Uf prsti mi otpadose 😂😂
Segy baš si lijepo ovo napisala..Slažem se u potpunosti s tobom. Ja mom uopće nisam govorila kad su plodni dani. Počela sam nešto govoriti o trakicama i ovulaciji prije pola godine i vidjela sam da bolje da prestanem, jer sam ja morala biti inicijator za seks, a i odbio me par puta. Inače sam ja ta koja odbija, a on bi svaki dan.. I nakon par tjedana sve po starom... Naravno bio je razočaran svaki put kad bih procurila, ali neku veću podršku nisam mogla očekivati. I zato mu nisam ni govorila kad su ti dani...
Segy baš si lijepo ovo napisala..Slažem se u potpunosti s tobom. Ja mom uopće nisam govorila kad su plodni dani. Počela sam nešto govoriti o trakicama i ovulaciji prije pola godine i vidjela sam da bolje da prestanem, jer sam ja morala biti inicijator za seks, a i odbio me par puta. Inače sam ja ta koja odbija, a on bi svaki dan.. I nakon par tjedana sve po starom… Naravno bio je razočaran svaki put kad bih procurila, ali neku veću podršku nisam mogla očekivati. I zato mu nisam ni govorila kad su ti dani…
Moj vidi po meni. Ne tribam mu reci dal sam napeta ili ne. I mislim da njima dodatno to stvar presing!!!
Anchy, kiseli krastavci ?!??! Držim figeeee
Segy, imaš pravo kad se zbroji, oduzme, nisu baš pokriveni svi ciklusi, bilo je preskakanja.Nadam se ipak da se nećeš sutra zacrvenit
Ja nekako ovaj mjesec baš imam osjećaj da bi moglo biti to to, samo se nadam da se neću razočarati!
Mjerim temp. i trenutno mi je na 36,8, jučer sam popodne mjerila iz zezancije bila je 37,3, šokirala sam se, inače mi popodne uvijek bude niža od bazalne, tako da nada postoji ovaj put i btw. ovo je prvi put da smo baš pokrili dan O.
Anchy, kiseli krastavci ?!??!Držim figeeee
Segy, imaš pravo kad se zbroji, oduzme, nisu baš pokriveni svi ciklusi, bilo je preskakanja.Nadam se ipak da se nećeš sutra zacrvenit
Ja nekako ovaj mjesec baš imam osjećaj da bi moglo biti to to, samo se nadam da se neću razočarati!
Mjerim temp. i trenutno mi je na 36,8, jučer sam popodne mjerila iz zezancije bila je 37,3, šokirala sam se, inače mi popodne uvijek bude niža od bazalne, tako da nada postoji ovaj put i btw. ovo je prvi put da smo baš pokrili dan O.
Drzim fige da je to to!!!!!!!!!
Ma ja crvenim to ti je kao Amen u crkvi.. 😂😂😂😂😂
Anchy, kiseli krastavci ?!??!Držim figeeee
Da,da još jučer mi palo na pamet...kruh,kobasice i kis.krastavaca....
Hvala ti draga...ali mislim da neće biti ništa od toga..jučer grčevi danas ništa!
Anchy30

Vecka navijam na najjače!!! Jooj jedva čekam da ugledaš plusić, dvije crtice...
Drage moje evo mene malo da napišem pokoju... čitam ja svaki dan ali nikako pisati..
Toliko mi je drago za sve ove nove plusiće da se svaki put kad pročitam novi plus sva naježim! Toliko sam sretna zbog vas da ako meni ovaj mjesec bude minus neće mi uopće biti nitoliko bitno niti tuge jer ste me vi jako razveselile sve sa svojima baš sam sretna zbog vas iz srca onako možda koja rodi na moj rođendan 18.9.
Što se mene tiče ja sam po prirodi organizirana i zato meni to mjerenje bazalne i lh trakice ne predstavljaju stres, nego neki način kao da uz to sam smirenija jer "imam sve pod kontrolom" ako razumijete šta želim reći... trenutno mi je 19dc a ovulacije još nema, lh trakica danas pokazuje upola svijetliju testnu crticu od kontrolne, pokrivamo svako malo, zadnje dane svaki dan a prije svaki drugi ili treći.
sjuskica drago mi je da si nam se vratila! Meni ovdje puno brže prođe ciklus a i lakše je kad imaš kome pisati i izjadati se, pogotovo tko se bori za isti cilj a pogotovo ti i ja koja želimo naravno što prije nakon spontanog ostati trudne da barem malo upotpunimo tu prazninu koja je iza nas...
Ne govorim mu kad su ovulacije....njemu su presing stvorili Clomifeni....sama činjenica da ja pijem te tablete njemu je u glavi stvorila misao: "To je to,ona sad pije tablete i mi sad to moramo napravit!"
I sve otišlo u kupus!!!
Segy,ja sam opuštena,ni bazalna mi ne stvara pritisak...ali kad je ja ujutro izmjerim samo čujem njega sa druge strane kreveta :"I šta kaže temperatura???" Tako da sam i to prestala radit prije dva tjedna,grafikone pobacala...
Što se tvoje matematike oko 2.g tiče imaš pravo...nakon spontanog krajem svibnja,nismo smjeli raditi na bebi do listopada....ali svejedno...
Počeli smo početkom 2014.g. Bez obzira na svaku matematiku,od tad se trudimo,od tad to želimo!!!!
Tanija draga,da nije lako nakon spontanog krenuti dalje...no ti barem imaš jednog anđelčića,a ja nikako da dobijem svog😕
No,vratimo se na pozitivu!!!!
Bit će i naši plusići u ovih par ciklusa!!!💟💟💟💟💟
Ne govorim mu kad su ovulacije….njemu su presing stvorili Clomifeni….sama činjenica da ja pijem te tablete njemu je u glavi stvorila misao: "To je to,ona sad pije tablete i mi sad to moramo napravit!"
I sve otišlo u kupus!!!
Segy,ja sam opuštena,ni bazalna mi ne stvara pritisak…ali kad je ja ujutro izmjerim samo čujem njega sa druge strane kreveta :"I šta kaže temperatura???" Tako da sam i to prestala radit prije dva tjedna,grafikone pobacala…
Što se tvoje matematike oko 2.g tiče imaš pravo…nakon spontanog krajem svibnja,nismo smjeli raditi na bebi do listopada….ali svejedno…
Počeli smo početkom 2014.g. Bez obzira na svaku matematiku,od tad se trudimo,od tad to želimo!!!!
Tanija draga,da nije lako nakon spontanog krenuti dalje…no ti barem imaš jednog anđelčića,a ja nikako da dobijem svog😕
Ma draga ja ti držim fige da što prije dobiješ svog malenog <3 ali iskreno neznam šta je gore, kad već imaš dijete pa je spontani jer ipak znaš već sve šta bi te čekalo i sve znaš kako ide, i kad drugi put si trudan ti je skroz drugačije, barem meni bilo, nekako si svjesniji od samog početka šta se to događa u tebi...
Ne govorim mu kad su ovulacije….njemu su presing stvorili Clomifeni….sama činjenica da ja pijem te tablete njemu je u glavi stvorila misao: "To je to,ona sad pije tablete i mi sad to moramo napravit!"
I sve otišlo u kupus!!!
Segy,ja sam opuštena,ni bazalna mi ne stvara pritisak…ali kad je ja ujutro izmjerim samo čujem njega sa druge strane kreveta :"I šta kaže temperatura???" Tako da sam i to prestala radit prije dva tjedna,grafikone pobacala…
Što se tvoje matematike oko 2.g tiče imaš pravo…nakon spontanog krajem svibnja,nismo smjeli raditi na bebi do listopada….ali svejedno…
Tanija draga,da nije lako nakon spontanog krenuti dalje…no ti barem imaš jednog anđelčića,a ja nikako da dobijem svog😕
Čitam draga što si napisala i oči mi zasuzile.ah,moji hormoni...ali i nače sam osjetljiva
Draga,baš mi je žao i ne mogu ti opisati...sve ste mi prirasle srcu i kad dobijete svoje vještice i suosjećam s vama!!
Bit će draga...nemoj gubiti nadu...sve će to doći na svoje!!da si tu pored mene,zagrlila bih te jer mislim da zagrljaj ima više učinka nego riječi...draga ja navijam za tvoj plusić i bit će!!Samo vjeruj u njega kao i do sada!!A muž će se smiriti,samo mu treba malo da se ''pomiri'' s tim svime!
Anchy30
evo za par dana ce biti godinu dana od spontanoga a mene sad sve vise strah nove trudnoce.....
ne znam sta se događa sa mojim tijelom zadnjih dana...salje mi neke cudne signale i onda ja to sve okrenem na " ma ne, nije to to" i odem ujutro napraviti test a kad tamo ni kontrolne crte, krenulo me od jutra!! iako me simptomi napadaju sa svih strana kao sto je glavobolja, mucnina koja dode na trenutke pa ode, sise mi buknule i bol u ledima...a to sve tako mi je bilo i prvi put. a svaki put kad me zabole leda strahujem jer kad sam imala spontani tako je i krenuo....sa bolovima u ledima!!
uglavnom se ja opet raspisala ali sam htjela reci da idem do ljekarne jer je ovo drugi test koji nema ni kontrolnu crtu!!
evo za par dana ce biti godinu dana od spontanoga a mene sad sve vise strah nove trudnoce…..
ne znam sta se događa sa mojim tijelom zadnjih dana…salje mi neke cudne signale i onda ja to sve okrenem na " ma ne, nije to to" i odem ujutro napraviti test a kad tamo ni kontrolne crte, krenulo me od jutra!! iako me simptomi napadaju sa svih strana kao sto je glavobolja, mucnina koja dode na trenutke pa ode, sise mi buknule i bol u ledima…a to sve tako mi je bilo i prvi put. a svaki put kad me zabole leda strahujem jer kad sam imala spontani tako je i krenuo….sa bolovima u ledima!!
uglavnom se ja opet raspisala ali sam htjela reci da idem do ljekarne jer je ovo drugi test koji nema ni kontrolnu crtu!!
Draga nemoj misliti odmah na ono najgore...kad NE očekuješ M??Jel ti kasni?Lijepo ti uzmi test i napravi opet s prvim jutarnjim,pa ćeš vidjeti...ako opet ne bude kontrolne crte,ponovi...ako nema kontrolne znači da nisi napravila dobro test(bar tako piše u uputama!!Polije ako dođe opet do toga,probaj nazvati ginića i pitati za savjet!!
Nemoj se briniti i misliti loše!!Javi rezultat!!
Navijam za ++++!!
Žao mi je zbog S!!
Anchy30

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji