Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    11. Siječanj 2016. 13:19

Vecka navijam na najjače!!! Jooj jedva čekam da ugledaš plusić, dvije crtice...

• tanijatravan
    11. Siječanj 2016. 13:31

Drage moje evo mene malo da napišem pokoju... čitam ja svaki dan ali nikako pisati..

Toliko mi je drago za sve ove nove plusiće da se svaki put kad pročitam novi plus sva naježim! Toliko sam sretna zbog vas da ako meni ovaj mjesec bude minus neće mi uopće biti nitoliko bitno niti tuge jer ste me vi jako razveselile sve sa svojima baš sam sretna zbog vas iz srca onako  možda koja rodi na moj rođendan 18.9.

Što se mene tiče ja sam po prirodi organizirana i zato meni to mjerenje bazalne i lh trakice ne predstavljaju stres, nego neki način kao da uz to sam smirenija jer "imam sve pod kontrolom" ako razumijete šta želim reći... trenutno mi je 19dc a ovulacije još nema, lh trakica danas pokazuje upola svijetliju testnu crticu od kontrolne, pokrivamo svako malo, zadnje dane svaki dan a prije svaki drugi ili treći.

sjuskica drago mi je da si nam se vratila! Meni ovdje puno brže prođe ciklus a i lakše je kad imaš kome pisati i izjadati se, pogotovo tko se bori za isti cilj  a pogotovo ti i ja koja želimo naravno što prije nakon spontanog ostati trudne da barem malo upotpunimo tu prazninu koja je iza nas...

sjuskica3007
    11. Siječanj 2016. 13:47

Ne govorim mu kad su ovulacije....njemu su presing stvorili Clomifeni....sama činjenica da ja pijem te tablete njemu je u glavi stvorila misao: "To je to,ona sad pije tablete i mi sad to moramo napravit!" 
    I sve otišlo u kupus!!!
    Segy,ja sam opuštena,ni bazalna mi ne stvara pritisak...ali kad je ja ujutro izmjerim samo čujem njega sa druge strane kreveta :"I šta kaže temperatura???" Tako da sam i to prestala radit prije dva tjedna,grafikone pobacala...
    Što se tvoje matematike oko 2.g tiče imaš pravo...nakon spontanog krajem svibnja,nismo smjeli raditi na bebi do listopada....ali svejedno...
    Počeli smo početkom 2014.g. Bez obzira na svaku matematiku,od tad se trudimo,od tad to želimo!!!!
    Tanija draga,da nije lako nakon spontanog krenuti dalje...no ti barem imaš jednog anđelčića,a ja nikako da dobijem svog😕
    No,vratimo se na pozitivu!!!!
    Bit će i naši plusići u ovih par ciklusa!!!💟💟💟💟💟

bebinjo
    11. Siječanj 2016. 13:48

evo za par dana ce biti godinu dana od spontanoga a mene sad sve vise strah nove trudnoce.....
    ne znam sta se događa sa mojim tijelom zadnjih dana...salje mi neke cudne signale i onda ja to sve okrenem na " ma ne, nije to to" i odem ujutro napraviti test a kad tamo ni kontrolne crte, krenulo me od jutra!! iako me simptomi napadaju sa svih strana kao sto je glavobolja, mucnina koja dode na trenutke pa ode, sise mi buknule i bol u ledima...a to sve tako mi je bilo i prvi put. a svaki put kad me zabole leda strahujem jer kad sam imala spontani tako je i krenuo....sa bolovima u ledima!!
    uglavnom se ja opet raspisala ali sam htjela reci da idem do ljekarne jer je ovo drugi test koji nema ni kontrolnu crtu!!

Veja
    11. Siječanj 2016. 14:01

Segy, Paula hvala vam i ja navijam, hahaha

Tanija, možda ipak malo prenesu pa rode na moj rođendan 20.09. Što se tiče trakica, onda ti se približava O ako su upala tamne, vjerojatno će ti onda biti kroz dan-dva.

Bebinjo, držim fige da bude plusić i da izneseš T školski i da rodiš živu i zdravu bebicu. Vjerujem da je teško nakon spontanog, ali nemoj sada o tome misliti samo ti stvara presing i bediraš se. Draga, vjeruj da će biti sve dobro i bit će !!! 

• tanijatravan
    11. Siječanj 2016. 14:11

Ma Vecka najbolje njih par za tvoj rođendan a par za moj  a poslije njih onda i mi osim ako ti ovaj nije dobitan ciklus pa sama sebi za rođendan pokloniš najljepši mogući poklon

Mallla
    11. Siječanj 2016. 14:25

Heeej cure! Ja dosla ne bi li me koji plusic obradovao ;)
    Al cini se da je svima neki dan veze bezveze!
    Mene glava boli od umnjaka a dan sam po sebi bezvezan.
    Chicita molim ljepo objavi plusic, bebinjo i vecka i na vas se to odnosi!

Tina razumim te potpuno, uhvatis sebe di si potonio i onda ti sve sivo, al prođu i ti dani!
    Sjuskice i tebe razumim. Nekako smo svi u manje vise slicnim situacijama. Al evo sjetimo se samo Paule koja se trudila diuugo i kad je mislila da ona nikad nece doc na red, dosla je, tako je bilo i sa miskom. Dakle zakljucak i mi cemo jednom doc do toga. Da sam ljubomorna na ove sto im uspije iz prve jesam...sta cu, priznajem!

Sto se moje M tice ona je kraju, al ovaj ciklus sam happy s njom jer nakon dugo vremena je normalna...bez smeđarenja, bez prekida...prva tri dana isla posteno, cetvrti dosta manje i sada jos manje. Mislim da je to  vrkuta sredila. 
    Izjava MM sinoc....ljubavi ocemo mi ovaj mjesec svaki dan....rekoh ove ti bit to presing...kaze da nece, e pa vidit cemo :)

url=https://lilypie.com]

Paula5
    11. Siječanj 2016. 14:50

A Bebinjo pa ne vjerujem! Koji peh s testom! Ja sam ih popiškila preko 100, što kineza, što slovenaca... i nikad nije bilo da nema kontrolne. Ajme koji užas...
    Ajd ti lijepo po drugi i držim fige!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.