a što se prebacivanja tiče 10 dana više-manje, može se pričekati, a ne daj Bože nekih komplikacija ode se na hitnu na pregled

drage moje evo i mene...
Čestitke od srca novim trudnicama, neka vam trudnoća uistinu bude blaženo stanje...veselite se i uživajte!!!
Dobrodošlica novim trudilicama i što prije se preselile na jesenske bebe...
Sjuskice, drago mi je što si se vratila, falila si nam...
kod mene drage moje ništa novoga, vještice još nema li vratili su se simptomi PMS-a cice natekle i boole, probadanje u jajnicima i sl....cijelo vrijeme se suzdržavam napraviti test jer imam osjećaj da ću dobiti svaki tren ali vrijeme je da ga danas ponovim. Iako nemam nikakva očekivanja s obzirom da mi je nakon više od tjedan dana kašnjenja pokazao minus (DRUGI TEST) ali eto kupit ću ga da me teta u ljekarni ne zaboravi hahahaah...baš sam karakter ovaj mjesec i ne trčim svaki dan u ljekarnu
ma meni je zapravo svejedno, jer sam između Vu i Os, malo mi je bliže Vukovar... ne znam sad nešto gledam i svatko nešto drugačije kaže za ovu moju doktoricu, meni se činila nezainteresirano totalno, neki to pootvrđuju a neki kažu da je super... Mirjana Semenić Rutko, ima suer opremljenu ordinaciju, ali je hladna, i počela se baviti nekim tretmanima lica i samo to objavljuje na svojoj stranici, pa imam dojam da joj je ginekologija pala u drugi plan, ali možda grešim... Nisam ni sto posto sigurna za prebacivanje, jer ne znam ni kod koga bih, a ne želim da mi bude neko još gori... Malo je olakšavajuće to što moja mama ide kod nje i vodila je mami zadnju trudnoću i šta ja znam, sve je ok prošlo, iako je to bilo davno :)
Možda odem kod nje ipak, pa ću proceniti da li mi je dobro da ostanem ili da menjam, totalno sam zbunjena :)

Dobro vam jutro drage moje!!
Evo mene na poslu i napokon ne moram čekati vječnost da pročitam sve..
Iman, slažem se s Mimicom, prebaci se odmah, a onda ćeš vidjeti za pregled..
Kod nas se dođe i čeka, trudnice se ne naručuju. I ja bih rado promijenila, al od njih trojice što su mi na raspolaganju ovaj mi najmanje zlo.. Bar mislim.. Ima 70 i koju.. godinu naravno.
Ja ću idući tjedan otići.
a koja glupost, ne naručuju prije 8. tjedna. Uh!!
Cure kako se osjećate? Mene muči nesanica, a inače sam velika spavalica... Ostalo ok.
Dobro vam jutro drage moje!!
Evo mene na poslu i napokon ne moram čekati vječnost da pročitam sve..
Iman, slažem se s Mimicom, prebaci se odmah, a onda ćeš vidjeti za pregled..
Kod nas se dođe i čeka, trudnice se ne naručuju. I ja bih rado promijenila, al od njih trojice što su mi na raspolaganju ovaj mi najmanje zlo.. Bar mislim.. Ima 70 i koju.. godinu naravno.
Ja ću idući tjedan otići.
a koja glupost, ne naručuju prije 8. tjedna. Uh!!
Cure kako se osjećate? Mene muči nesanica, a inače sam velika spavalica… Ostalo ok.
gužve su pa kao ne vrijedi ići prije 8. tj jer bi se tad sve trebalo vidjeti,ali čujem da dosta ginića tako radi
I ja se vrtim cijelu noć,i opet me počele cike bolit. Jutros ponovila test (tjedan dana kako kasni) i crtica je još jasnija

Zizika čestitke!!
Chichita još nije gotovo, ajd ti lijepo još jednom piški... Držim fige!!
Paula, još se dvoumim da li da se prebacim ili ne :/ sad sam već počela lagano da se bojim nekih komplikacija, vanmaterične i sl. danas idem kupiti folnu i neke vitamine, ne znam ni ja šta, vidiću u apoteci, do sad nisam ništa osim povremeno vrkuta u zadnjih mesec dana... možda neka preporuka ako uzimaš nešto?
Mene cicke bole non stop, onako kao peckaju i probadaju, a jajnici me baš baš probadaju sad, nadam se da je to normalno...
a ja s nesanicom inače imam malo problema, tako da što se toga tiče, kod mene po starom :D
Paula, još se dvoumim da li da se prebacim ili ne :/ sad sam već počela lagano da se bojim nekih komplikacija, vanmaterične i sl. danas idem kupiti folnu i neke vitamine, ne znam ni ja šta, vidiću u apoteci, do sad nisam ništa osim povremeno vrkuta u zadnjih mesec dana… možda neka preporuka ako uzimaš nešto?
Mene cicke bole non stop, onako kao peckaju i probadaju, a jajnici me baš baš probadaju sad, nadam se da je to normalno…
a ja s nesanicom inače imam malo problema, tako da što se toga tiče, kod mene po starom :D
E komplikacije su se meni odmah vrtile po glavi i pitanja što ako?! opusti se,kažem uvijek možeš na hitnu otići,tu te moraju pregledat za ne daj Bože. I mene je prvo bilo strah vanmaternične,ali ni nju ti ne mogu tak rano vidjet uglavnom,ovako rano ti se ništa ne vidi osim eventualno gestacijske vrečice tako da laganini draga. Meni je drago što ću kasnije otići da se riješim dodatnih briga. Jedina briga trenutno mi je samo da čujem srce kako kuca!

Cure, dobro jutroo
Zizika, čestitaam
Chichita, ima nade još, možda je O kasnila držim fige
Trudnice naše, kako ste nam danas? Trudilice?
pa ne znam baš da je kasnila s obzirom da su mi trakice pokazale O...ma vjerojatno je stres učinio svoje. kod mene ti je ludnica na poslu pa je sve nekako negativno. netko je spomenio nesanicu...ajme ja samo luda, sinoć nisam ni minute spavala. Jutros par slojeva maskare samo da mi oči ostanu otvorene...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji