Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    11. Siječanj 2016. 08:41

Dobro vam jutro drage moje!!
    Evo mene na poslu i napokon ne moram čekati vječnost da pročitam sve..

Iman, slažem se s Mimicom, prebaci se odmah, a onda ćeš vidjeti za pregled..

Kod nas se dođe i čeka, trudnice se ne naručuju. I ja bih rado promijenila, al od njih trojice što su mi na raspolaganju ovaj mi najmanje zlo.. Bar mislim.. Ima 70 i koju.. godinu naravno.
    Ja ću idući tjedan otići.
    a koja glupost, ne naručuju prije 8. tjedna. Uh!!

Cure kako se osjećate? Mene muči nesanica, a inače sam velika spavalica... Ostalo ok.

Paula5
    11. Siječanj 2016. 08:45

Zizika čestitke!!

Chichita još nije gotovo, ajd ti lijepo još jednom piški... Držim fige!!

ImanX
    11. Siječanj 2016. 08:51

Paula, još se dvoumim da li da se prebacim ili ne :/ sad sam već počela lagano da se bojim nekih komplikacija, vanmaterične i sl. danas idem kupiti folnu i neke vitamine, ne znam ni ja šta, vidiću u apoteci, do sad nisam ništa osim povremeno vrkuta u zadnjih mesec dana... možda neka preporuka ako uzimaš nešto?

Mene cicke bole non stop, onako kao peckaju i probadaju, a jajnici me baš baš probadaju sad, nadam se da je to normalno...

a ja s nesanicom inače imam malo problema, tako da što se toga tiče, kod mene po starom :D

Veja
    11. Siječanj 2016. 09:09

Cure, dobro jutroo

Zizika, čestitaam

Chichita, ima nade još, možda je O kasnila držim fige

Trudnice naše, kako ste nam danas? Trudilice?

sjuskica3007
    11. Siječanj 2016. 09:10

Draga Vecka, novi datum je 8.2.
    Ostajem još neko vrijeme sa vama...😉

Veja
    11. Siječanj 2016. 09:18

Lista za NE dobit:

Chichita 25.12
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 17.01.
    Darliv 18.01.
    Tina220210 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Sjuskica3007 08.02.
    Leonaaa 10.02.

Sjuskice, nije zar stigla???

Paula5
    11. Siječanj 2016. 09:20

Aaaa Sjuskica, u klinac...Nek ti što blaže prođe pa u akciju..

Iman ja sam u prvoj trudnoći pila Prenetal od Natural Weltha, počela sam ih ljetos piti kao pripremu za trudnoću, ali onda nisam baš redovno. Sad ih pijem redovno...

Segy
    11. Siječanj 2016. 09:29

Jutro 😘

Sjuskica- zao mi je, al glavu gori.. 
    I ako te ovo ista tjesi, pravim ti ja drustvo, vec sutra. Ako danas ne zacrvenim 🙄🙄

Kako ste inace, kako vrime kod vas? Kod mene 16 stupnjeva!!! Vise ne znam kad je lito kad zima 😁

sjuskica3007
    11. Siječanj 2016. 09:37

Ma nisam ni očekivala da neće doći nakon onog kolapsa sa odnosima i muževim stresom....
    A tako je to....ma Segy,ti bi mogla sljedeći mjesec....ja bas i nemam sanse za sljedeći ciklus😢😢😢😢...jer moj dragi ide na put 24.1.,a meni će tek oko 25./26.1. biti ovulacija....i to ako ne kasni kao i ovaj mjesec!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.