Minions, glavu gore, obvezno.. :) Idemo u nove pobjede...:)
Ja se nadam da M stiže uskoro, čisto zbog ciklusa.. valjda, danas sam piškila do sada već sigurno 10 puta, minimalno.. inače, ništa drugo ne boli, samo križa..al malo...
Tina0110
Majo naravno da smijes pitatista ti padne na pamet. O kako bih voljela nekome pomoci..
Pokusavamo od rujna 2014. Bilo je 4-5 nepokrivenih ciklusa. Od lipnja sam pocela piskiti lh trakice i one su mi super, svaki mjesec su mi detektirale O. Pila sam vrkutu i stolicnik par mjeseci. Ljetos sam imala biokemijsku i nakon toga mi je otkrivena bakterija ureaplasma za koju vjerujem da je barem dijelom krivac za to. Zadnja 2 mj nisam nista koristila osim trakica i pila vitamine kad se sjetim.
Dakle nista posebno (pokriveno 5 dana prije i dan o). Jednako sam zeljela i ocekivala kao i sve mjesece dosad, i eto uspjela sam. Simptoma nikakvih. Bas bih voljela da imam neku formulu.
Mislim da svakako treba provjeriti da nema neka bakterija i pokrivati dane, i kad tad stize plusic.. I naravno puno optimizma. Dodu i teski dani, treba se isplakati nekad. A onda obrisati suze, nabaciti smjesak i u nove pobjede... ♥♥
Minions drago mi je da ti je mrvicu bolje.. Navali na sta god pozelis, najbolje na dragog... Al savjetovala bih tebi, kao i svim curama sa nepravilnim ciklusima lh trakice. Zaista nije problem i nisu skupe, a pomognu skuziti O. A to je bitno. Mozda ti jos nije ni bila O?? Sjecam se Vecke ljetos kad smo 30 i neki dan ocekivali plusic, a njoj nije ni bila O. Drzi se i mozda su tek ovi dani D...
Ivanat27, bazalnu mjeris ujutro kad se probudis, ja je mjerim oralno ispod jezika digitalnim toplomjerom, pocni je mjeriti od 1 dc(nadajmo se da ce biti plusic prije toga, pa neces morat) da vidis kako se ponasa. Na dan O tem bi trebala pasti, te nakon O se dizati, moze se dozat po 0,2, a moze i vise, ovisi od osobe do osobe i mjeseca do mjeseca, bar kod mene.
Probat cu stavit svoj graf kako to izgleda nisam sigurna ocu uspit this HTML class. Value is
Majo antibiotici svakako utjecu na cikluse. Super sto sve pokrivate... Kazu stres puno utjece, moj se nije smanjio od pocetka pokusavanja po tom pitanju. Svakako treba nakon toliko vremena napraviti kompletnu obradu i eventualne probleme rikesavati. Nadam se da neces dobiti... A ako sluuucajno dobijes da je sve u redu i da plusic stize..
Temp nisam nikad mjerila.
Maja,ako si slabokrvna to ti uvelike odmaže u radu na bebici....
odi u DM ili neku apoteku (najbolje bio apoteku) i kupi si sok ili čaj od aronije!!! Čaj ti je puno jeftiniji. A imaš i u Kauflandu za kupit džem od aronije.
Ja sam nakon spontanog jako puno i dugo krvarila,došlo je do anemije. U tjedan dana samo sa sokom od aronije sam skroz popravila željezo.
Inače to mi je preporučila kuma kojoj je željezo na početku trudnoće bilo straaaaaašno nisko i ginekolog (imamo istog) joj kao trudnici nije propisao ništa već joj rekao da ga ide kupit (sok). U 10 dana perfektna krvna slika!!!
Btw. sok je jako skup;boca od 0,5l dođe barem 70kn. Ali piješ ga samo 0,05l dnevno! Tako da bocu imaš 10 dana. I jako je bljak!!!!! A čaj je finiji i možeš si ga zasladiti.
Ja u zadnje vrijeme pijem ELEVIT PRONATAL i dnevno 2xšalice stolisnik-vrkuta i 1x šalicu čaja od aronije.
Sortiraj odgovore
Najstariji