Jutreko! 😊
Zizika dobrodošla i čestitam na plusiću!
Sjuskica žao mi je što ti je stigla M, doći će i tvoj plusić samo glavu gore i u nove pobjede, tu smo uz tebe! 😘
Ja sam još u krevetu pa neznam kak je vani, dal je sunce i dal je hladno. Inače sam dobro. Za sad M nema na vidiku! 😊 samo se nadam da me neće zeznut ciklus kao prošli.😒
Kako ste mi vi?

A baš mi je žao, a tako lijepo su počeli se plusići nizati
Meni je jutros tako čudan okus u ustima, jedva čekam marendu da ga maknem, fuuj !!
Btw. imam 2 zahtjeva za prijateljstvo na klokanici, ali evo nemam šanse za potvrditi ih jer mi javljaju grešku. Javila sam se administratorima i rekli su popraviti, pa eto ne znam tko je poslao zahtjev, nije da neću prihvatiti, nego mi viša sila neda
hahaha upravo i ja to htjela napisati. meni ne radi već dobrih mjesec dana.

Chichita, ni meni, mislim čak i 2 mjeseca, negdje krajem 11. mjeseca mi je počelo javljati grešku, al evo obećali su popraviti do kraja mjeseca, tako da se nadam da i hoće

Mimica, jednu folnu od 400 jer s hranom unosiš još folne..tak je meni rekla ginek.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
ImanX, čestitam od srca <3 <3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago...
Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić... al bit će bolje
ImanX, čestitam od srca <3 <3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago…
Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić… al bit će bolje
Nemoj biti u bedari Znam kako se osjećaš, sve mi to osjećamo.. šta da ti piše kad mi je prijateljica rodila prošli tjedan,a njime se iz prve uhvatilo.Kroz ovih 9 mjeseci kad god sam je vidila bila sam tužna. Doći će i tebi tvoj anđeo,ne brini!!

ImanX, čestitam od srca <3 <3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago…
Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić… al bit će bolje
Probaj razmisljati na nacin da M ne moze vjecno dolaziti, nemoj njen dolazak smatrati neuspjehom, vec smatraj uspjehom svaki mjesec koji si odlucila nastaviti borbu unatoc razocaranju kada M dode. Smatraj uspjehom I svojom duhovnom snagom svaki put kada si pobijedila taj ruzan osjecaj dolaska M I unatoc tuzi nastavila se dalje truditi I boriti za svoju bebu. Gledaj naprijed I razmisljaj o tome kako te u buducnosti ceka tvoja bebica kojoj ces moci jednog dana pricati koliko je bila zeljena

14.06.2014. L ♥
Tina0110
ImanX, pa ceestitaaam!!! Lijepo se nizu ovi plusici I pune jesenske bebice hehe. Neka ti sve prode u najboljem redu. Okreni misli na pozitivu. Nadaj se najboljem I nemoj se nervirati I misliti o komplikacijama. Normalno da je strah prisutan, ali nervoza nikako nije dobra za bebicu.
darliv, da da, tako je I nama ovaj psiholoski za vojsku trajao 2 sata, s tim da smo morali biti nataste dok ga radimo. Pada mi tisuce ideja zasto nataste haha Kako si inace?
Schinin, kako si draga?
Rozica, nadam se da ces rijesiti sto prije to sto te muci I ponovno nam biti aktivnija tu
Sjuskica, zao mi je zbog M :( Jesi probala pricati s muzem u vezi toga sto mu se dogada, mozda ga je strah da bi opet mogla imati spontani? Ti se odlicno drzis I svaka ti cast na tome. Zelim ti od srca da uskoro predes medu trudnice
ImanX, pa ceestitaaam!!! Lijepo se nizu ovi plusici I pune jesenske bebice hehe. Neka ti sve prode u najboljem redu. Okreni misli na pozitivu. Nadaj se najboljem I nemoj se nervirati I misliti o komplikacijama. Normalno da je strah prisutan, ali nervoza nikako nije dobra za bebicu.
darliv, da da, tako je I nama ovaj psiholoski za vojsku trajao 2 sata, s tim da smo morali biti nataste dok ga radimo. Pada mi tisuce ideja zasto nataste haha Kako si inace?
Schinin, kako si draga?
Rozica, nadam se da ces rijesiti sto prije to sto te muci I ponovno nam biti aktivnija tu
Sjuskica, zao mi je zbog M :( Jesi probala pricati s muzem u vezi toga sto mu se dogada, mozda ga je strah da bi opet mogla imati spontani? Ti se odlicno drzis I svaka ti cast na tome. Zelim ti od srca da uskoro predes medu trudnice
Hvala ti draga moja .. ma budem ja to sredila veliki kiss tebi i princu

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji