ImanX, pa ceestitaaam!!! Lijepo se nizu ovi plusici I pune jesenske bebice hehe. Neka ti sve prode u najboljem redu. Okreni misli na pozitivu. Nadaj se najboljem I nemoj se nervirati I misliti o komplikacijama. Normalno da je strah prisutan, ali nervoza nikako nije dobra za bebicu.
darliv, da da, tako je I nama ovaj psiholoski za vojsku trajao 2 sata, s tim da smo morali biti nataste dok ga radimo. Pada mi tisuce ideja zasto nataste haha Kako si inace?
Schinin, kako si draga?
Rozica, nadam se da ces rijesiti sto prije to sto te muci I ponovno nam biti aktivnija tu
Sjuskica, zao mi je zbog M :( Jesi probala pricati s muzem u vezi toga sto mu se dogada, mozda ga je strah da bi opet mogla imati spontani? Ti se odlicno drzis I svaka ti cast na tome. Zelim ti od srca da uskoro predes medu trudnice
14.06.2014. L ♥
Tina to je najnormalnije da se ponekad tako osjećaš. Luki ti je ovo baš predivno napisala.
Meni je teško pao i prvi neuspjeli ciklus, kao i 15. Ali opet bih sve ponovila za ovaj osjećaj, a tek kad primim svog anđela u ruke..
Sigurna sam da ćeš i ti dočekati svoj plusić, od srca ti želim već ovaj ciklus..
LuKi,sve smo probali....zadnjih tjedan i pol smo imali "normalne" odnose (nema predigre,samo bum-bum da on ne počne razmišljati o tome)...znači nema nikakve veze dali on zna dali je ovulacija ili ne....samo u toku akcije pomisli kako mu se to jednom desilo i ode sve k vragu!!! I sad, danas sam dobila,neće biti odnosa tjedan dana i kad opet počnemo bit će isti problem kao zadnja tri ciklusa.I opet ćemo faliti ovulaciju....
Najgore od svega,planiram se naručit privatno i on me isto forsira na to,ali ta će mi doktorica vjerojatno dati i nešto za ovulaciju i progesteron, a ako da,to će mu opet stvoriti pritisak kao i Clomifen prije tri mjeseca...i na čemu smo opet? Ničemu,a još ću bacit 400kn za pregled!!!
Probali izbjegavat odnose,kao stvorit će se želja...ništa.... doslovce mi je rekao da se boji da ga ja ne pitam za sex! A prije nekih tjedan dana kad smo si pripremili kupku,muškat,svijeće je rekao: "Bože,sav sam nervozan,osjećam se kao da prvi put idem sa curom!!!"
I sad ti budi pametan!!!!
Tina, odmah glavu gore i bez depresije....šta da ti kažem...moja vjenčana kuma je u braku 3g,, a skupa su 4 godine...prvo su napravili jedno,a sad i drugo iz prvog ciklusa....a mi 8 godina skupa i neće pa neće već dvije godine skoro.....i ja sam sretna radi nje i ljubomorna....to su normalni osjećaji....
Curke, hvala vam od srca, možda vas gnjavim glupostima, inače sam po prirodi jako jako optimistična i pozitivna :) ali ima i ovakvih dana.. Gnjavim vas jer MM mi kaže da me nemože gledat ovih dana koliko sam sva nikakva, pa je to razlog što sam vama govorila, tipkala,a ne njemu... iako on zna što me muči, ne želim ga dodatno opterećivati jer samim time i njemu se teško opustiti tokom opa cupa
Tina0110
Sortiraj odgovore
Najstariji