Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    11. Siječanj 2016. 09:49

Jutreko! 😊 
    Zizika dobrodošla i čestitam na plusiću! 
    Sjuskica žao mi je što ti je stigla M, doći će i tvoj plusić samo glavu gore i u nove pobjede, tu smo uz tebe! 😘 

Ja sam još u krevetu pa neznam kak je vani, dal je sunce i dal je hladno. Inače sam dobro. Za sad M nema na vidiku! 😊 samo se nadam da me neće zeznut ciklus kao prošli.😒
     Kako ste mi vi?

Veja
    11. Siječanj 2016. 09:50

A baš mi je žao, a tako lijepo su počeli se plusići nizati

Meni je jutros tako čudan okus u ustima, jedva čekam marendu da ga maknem, fuuj !!

Btw. imam 2 zahtjeva za prijateljstvo na klokanici, ali evo nemam šanse za potvrditi ih jer mi javljaju grešku. Javila sam se administratorima i rekli su popraviti, pa eto ne znam tko je poslao zahtjev, nije da neću prihvatiti, nego mi viša sila neda

Chichita
    11. Siječanj 2016. 09:52

hahaha upravo i ja to htjela napisati. meni ne radi već dobrih mjesec dana.

Veja
    11. Siječanj 2016. 10:12

Chichita, ni meni, mislim čak i 2 mjeseca, negdje krajem 11. mjeseca mi je počelo javljati grešku, al evo obećali su popraviti do kraja mjeseca, tako da se nadam da i hoće

zabica25
    11. Siječanj 2016. 10:21

Mimica, jednu folnu od 400 jer s hranom unosiš još folne..tak je meni rekla ginek.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Tina0110
    11. Siječanj 2016. 10:32

ImanX, čestitam od srca <3 <3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago...

Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić... al bit će bolje

mimica24
    11. Siječanj 2016. 10:43

Tina0110

ImanX, čestitam od srca &lt;3 &lt;3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago…

Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić… al bit će bolje

Nemoj biti u bedari Znam kako se osjećaš, sve mi to osjećamo.. šta da ti piše kad mi je prijateljica rodila prošli tjedan,a njime se iz prve uhvatilo.Kroz ovih 9 mjeseci kad god sam je vidila bila sam tužna. Doći će i tebi tvoj anđeo,ne brini!!

LuKi5
    11. Siječanj 2016. 11:07

Tina0110

ImanX, čestitam od srca &lt;3 &lt;3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago…

Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić… al bit će bolje

Probaj razmisljati na nacin da M ne moze vjecno dolaziti, nemoj njen dolazak smatrati neuspjehom, vec smatraj uspjehom svaki mjesec koji si odlucila nastaviti borbu unatoc razocaranju kada M dode. Smatraj uspjehom I svojom duhovnom snagom svaki put kada si pobijedila taj ruzan osjecaj dolaska M I unatoc tuzi nastavila se dalje truditi I boriti za svoju bebu. Gledaj naprijed I razmisljaj o tome kako te u buducnosti ceka tvoja bebica kojoj ces moci jednog dana pricati koliko je bila zeljena

14.06.2014. L ♥

Tina0110

LuKi5
    11. Siječanj 2016. 10:59

ImanX, pa ceestitaaam!!! Lijepo se nizu ovi plusici I pune jesenske bebice hehe. Neka ti sve prode u najboljem redu. Okreni misli na pozitivu. Nadaj se najboljem I nemoj se nervirati I misliti o komplikacijama. Normalno da je strah prisutan, ali nervoza nikako nije dobra za bebicu. 

darliv, da da, tako je I nama ovaj psiholoski za vojsku trajao 2 sata, s tim da smo morali biti nataste dok ga radimo. Pada mi tisuce ideja zasto nataste haha Kako si inace? 

Schinin, kako si draga? 

Rozica, nadam se da ces rijesiti sto prije to sto te muci I ponovno nam biti aktivnija tu 

Sjuskica, zao mi je zbog M :( Jesi probala pricati s muzem u vezi toga sto mu se dogada, mozda ga je strah da bi opet mogla imati spontani? Ti se odlicno drzis I svaka ti cast na tome. Zelim ti od srca da uskoro predes medu trudnice 

Rozica2810
    11. Siječanj 2016. 15:02

LuKi5

ImanX, pa ceestitaaam!!! Lijepo se nizu ovi plusici I pune jesenske bebice hehe. Neka ti sve prode u najboljem redu. Okreni misli na pozitivu. Nadaj se najboljem I nemoj se nervirati I misliti o komplikacijama. Normalno da je strah prisutan, ali nervoza nikako nije dobra za bebicu. 

darliv, da da, tako je I nama ovaj psiholoski za vojsku trajao 2 sata, s tim da smo morali biti nataste dok ga radimo. Pada mi tisuce ideja zasto nataste haha Kako si inace? 

Schinin, kako si draga? 

Rozica, nadam se da ces rijesiti sto prije to sto te muci I ponovno nam biti aktivnija tu 

Sjuskica, zao mi je zbog M :( Jesi probala pricati s muzem u vezi toga sto mu se dogada, mozda ga je strah da bi opet mogla imati spontani? Ti se odlicno drzis I svaka ti cast na tome. Zelim ti od srca da uskoro predes medu trudnice 

Hvala ti draga moja .. ma budem ja to sredila  veliki kiss tebi i princu 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI