Segy, Paula hvala vam i ja navijam, hahaha
Tanija, možda ipak malo prenesu pa rode na moj rođendan 20.09. Što se tiče trakica, onda ti se približava O ako su upala tamne, vjerojatno će ti onda biti kroz dan-dva.
Bebinjo, držim fige da bude plusić i da izneseš T školski i da rodiš živu i zdravu bebicu. Vjerujem da je teško nakon spontanog, ali nemoj sada o tome misliti samo ti stvara presing i bediraš se. Draga, vjeruj da će biti sve dobro i bit će !!!

Ma Vecka najbolje njih par za tvoj rođendan a par za moj a poslije njih onda i mi
osim ako ti ovaj nije dobitan ciklus pa sama sebi za rođendan pokloniš najljepši mogući poklon
Heeej cure! Ja dosla ne bi li me koji plusic obradovao ;)
Al cini se da je svima neki dan veze bezveze!
Mene glava boli od umnjaka a dan sam po sebi bezvezan.
Chicita molim ljepo objavi plusic, bebinjo i vecka i na vas se to odnosi!
Tina razumim te potpuno, uhvatis sebe di si potonio i onda ti sve sivo, al prođu i ti dani!
Sjuskice i tebe razumim. Nekako smo svi u manje vise slicnim situacijama. Al evo sjetimo se samo Paule koja se trudila diuugo i kad je mislila da ona nikad nece doc na red, dosla je, tako je bilo i sa miskom. Dakle zakljucak i mi cemo jednom doc do toga. Da sam ljubomorna na ove sto im uspije iz prve jesam...sta cu, priznajem!
Sto se moje M tice ona je kraju, al ovaj ciklus sam happy s njom jer nakon dugo vremena je normalna...bez smeđarenja, bez prekida...prva tri dana isla posteno, cetvrti dosta manje i sada jos manje. Mislim da je to vrkuta sredila.
Izjava MM sinoc....ljubavi ocemo mi ovaj mjesec svaki dan....rekoh ove ti bit to presing...kaze da nece, e pa vidit cemo :)

url=https://lilypie.com]
A Bebinjo pa ne vjerujem! Koji peh s testom! Ja sam ih popiškila preko 100, što kineza, što slovenaca... i nikad nije bilo da nema kontrolne. Ajme koji užas...
Ajd ti lijepo po drugi i držim fige!!
A Bebinjo pa ne vjerujem! Koji peh s testom! Ja sam ih popiškila preko 100, što kineza, što slovenaca… i nikad nije bilo da nema kontrolne. Ajme koji užas…
Ajd ti lijepo po drugi i držim fige!!
danas mi je dan ocito tak krenuo!!! mozda zbog stajanja, ipak stoje preko godinu dana!! valjda ce novi pokazati bar jednu crtu!

curke ja sam nova stara na forumu nije me dugo bilo. opravdanje- imam zivahnu 15-mjesecnu curicu:) htjela sam vam reci sretno svima i sto vise plusica. i ja si zelim jos jednog bebaca ali ipak cu pricekati jos neko vrijeme zbog financijskih i nekih jos razloga.. puse svima
Pozdrav drage moje
Zanima me one cure koje piju cajeve tipa vrkuta/stolisnik .. jeste li govorile svom ginekologu za to ?? razgovarali o tome ??
Pitam jer znam da neki doktori ne priznaju nikakve trave kao lijek ..
Pozdrav drage moje
Zanima me one cure koje piju cajeve tipa vrkuta/stolisnik .. jeste li govorile svom ginekologu za to ?? razgovarali o tome ??
Da,da neki ne priznaju ''trave'' kao lijek...ja sam pila stolisnik i baš mi je dobro sjeo...stomak me malo bolio da nisam imala ni potrebu popiti tabletu/e!Ja nisam govorila...sad razmišljam da počnem piti stolisnik par dana prije (ne)očekivane M...pa i bi i ne bi....ni sama ne znam...
Jesi ti svome govorila nešto o tome??
Anchy30
Pozdrav drage moje
Pila vrkutu godinu dana (uz potrebne pauze),sad ostala t pa prestala pa ću pitat novu gin jel smijem nastavit pit. Sara gin nije priznavala nikakve trave,mlađa je pa se drži kemije pa joj nisam ni spominjala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji