Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    11. Siječanj 2016. 14:01

Segy, Paula hvala vam i ja navijam, hahaha

Tanija, možda ipak malo prenesu pa rode na moj rođendan 20.09. Što se tiče trakica, onda ti se približava O ako su upala tamne, vjerojatno će ti onda biti kroz dan-dva.

Bebinjo, držim fige da bude plusić i da izneseš T školski i da rodiš živu i zdravu bebicu. Vjerujem da je teško nakon spontanog, ali nemoj sada o tome misliti samo ti stvara presing i bediraš se. Draga, vjeruj da će biti sve dobro i bit će !!! 

• tanijatravan
    11. Siječanj 2016. 14:11

Ma Vecka najbolje njih par za tvoj rođendan a par za moj  a poslije njih onda i mi osim ako ti ovaj nije dobitan ciklus pa sama sebi za rođendan pokloniš najljepši mogući poklon

Mallla
    11. Siječanj 2016. 14:25

Heeej cure! Ja dosla ne bi li me koji plusic obradovao ;)
    Al cini se da je svima neki dan veze bezveze!
    Mene glava boli od umnjaka a dan sam po sebi bezvezan.
    Chicita molim ljepo objavi plusic, bebinjo i vecka i na vas se to odnosi!

Tina razumim te potpuno, uhvatis sebe di si potonio i onda ti sve sivo, al prođu i ti dani!
    Sjuskice i tebe razumim. Nekako smo svi u manje vise slicnim situacijama. Al evo sjetimo se samo Paule koja se trudila diuugo i kad je mislila da ona nikad nece doc na red, dosla je, tako je bilo i sa miskom. Dakle zakljucak i mi cemo jednom doc do toga. Da sam ljubomorna na ove sto im uspije iz prve jesam...sta cu, priznajem!

Sto se moje M tice ona je kraju, al ovaj ciklus sam happy s njom jer nakon dugo vremena je normalna...bez smeđarenja, bez prekida...prva tri dana isla posteno, cetvrti dosta manje i sada jos manje. Mislim da je to  vrkuta sredila. 
    Izjava MM sinoc....ljubavi ocemo mi ovaj mjesec svaki dan....rekoh ove ti bit to presing...kaze da nece, e pa vidit cemo :)

url=https://lilypie.com]

Paula5
    11. Siječanj 2016. 14:50

A Bebinjo pa ne vjerujem! Koji peh s testom! Ja sam ih popiškila preko 100, što kineza, što slovenaca... i nikad nije bilo da nema kontrolne. Ajme koji užas...
    Ajd ti lijepo po drugi i držim fige!!

bebinjo
    11. Siječanj 2016. 14:56

Paula5

A Bebinjo pa ne vjerujem! Koji peh s testom! Ja sam ih popiškila preko 100, što kineza, što slovenaca… i nikad nije bilo da nema kontrolne. Ajme koji užas…
    Ajd ti lijepo po drugi i držim fige!!

danas mi je dan ocito tak krenuo!!! mozda zbog stajanja, ipak stoje preko godinu dana!! valjda ce novi pokazati bar jednu crtu!

koala123
    11. Siječanj 2016. 15:02

curke ja sam nova stara na forumu nije me dugo bilo. opravdanje- imam zivahnu 15-mjesecnu curicu:) htjela sam vam reci sretno svima i sto vise plusica. i ja si zelim jos jednog bebaca ali ipak cu pricekati jos neko vrijeme zbog financijskih i nekih jos razloga.. puse svima

Rozica2810
    11. Siječanj 2016. 15:12

Pozdrav drage moje 

Zanima me one cure koje piju cajeve tipa vrkuta/stolisnik .. jeste li govorile svom ginekologu za to ?? razgovarali o tome ??
    Pitam jer znam da neki doktori ne priznaju nikakve trave kao lijek ..

Anchy30
    11. Siječanj 2016. 15:24

Rozica2810

Pozdrav drage moje 

Zanima me one cure koje piju cajeve tipa vrkuta/stolisnik .. jeste li govorile svom ginekologu za to ?? razgovarali o tome ??

Da,da neki ne priznaju ''trave'' kao lijek...ja sam pila stolisnik i baš mi je dobro sjeo...stomak me malo bolio da nisam imala ni potrebu popiti tabletu/e!Ja nisam govorila...sad razmišljam da počnem piti stolisnik par dana prije (ne)očekivane M...pa i bi i ne bi....ni sama ne znam...
    Jesi ti svome govorila nešto o tome??

Anchy30

mimica24
    11. Siječanj 2016. 15:40

Rozica2810

Pozdrav drage moje 

Pila vrkutu godinu dana (uz potrebne pauze),sad ostala t pa prestala pa ću pitat novu gin jel smijem nastavit pit. Sara gin nije priznavala nikakve trave,mlađa je pa se drži kemije pa joj nisam ni spominjala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI