Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    11. Siječanj 2016. 09:48

Imam pitanje,sad mi palo na pamet. Pila sam zadnjih nekoliko mjeseci Folnu od Natulal Weltha po jednu tableticu, znaci 400 mcg dnevno, trudnicama je preporučeno 800 mcg znači 2 tabletice, a pošto ja uzimam raznovrsnu hranu mislila sam ostati na 400 mcg. Jel to ok? Bolje išta nego ništa unijeti Mislila sam pitat gin na pregledu,ali do tad imam čekanja

Minions
    11. Siječanj 2016. 09:49

Jutreko! 😊 
    Zizika dobrodošla i čestitam na plusiću! 
    Sjuskica žao mi je što ti je stigla M, doći će i tvoj plusić samo glavu gore i u nove pobjede, tu smo uz tebe! 😘 

Ja sam još u krevetu pa neznam kak je vani, dal je sunce i dal je hladno. Inače sam dobro. Za sad M nema na vidiku! 😊 samo se nadam da me neće zeznut ciklus kao prošli.😒
     Kako ste mi vi?

Veja
    11. Siječanj 2016. 09:50

A baš mi je žao, a tako lijepo su počeli se plusići nizati

Meni je jutros tako čudan okus u ustima, jedva čekam marendu da ga maknem, fuuj !!

Btw. imam 2 zahtjeva za prijateljstvo na klokanici, ali evo nemam šanse za potvrditi ih jer mi javljaju grešku. Javila sam se administratorima i rekli su popraviti, pa eto ne znam tko je poslao zahtjev, nije da neću prihvatiti, nego mi viša sila neda

Veja
    11. Siječanj 2016. 10:12

Chichita, ni meni, mislim čak i 2 mjeseca, negdje krajem 11. mjeseca mi je počelo javljati grešku, al evo obećali su popraviti do kraja mjeseca, tako da se nadam da i hoće

zabica25
    11. Siječanj 2016. 10:21

Mimica, jednu folnu od 400 jer s hranom unosiš još folne..tak je meni rekla ginek.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Tina0110
    11. Siječanj 2016. 10:32

ImanX, čestitam od srca <3 <3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago...

Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić... al bit će bolje

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.