Draga Vecka, novi datum je 8.2.
Ostajem još neko vrijeme sa vama...😉
Lista za NE dobit:
Chichita 25.12
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 17.01.
Darliv 18.01.
Tina220210 25.01.
Tanijatravan 27.01.
JanaH. 28.01.
Jaca16 31.01.
Obama2009 05.02.
MajaSocka 07.02.
Sjuskica3007 08.02.
Leonaaa 10.02.
Sjuskice, nije zar stigla???

Aaaa Sjuskica, u klinac...Nek ti što blaže prođe pa u akciju..
Iman ja sam u prvoj trudnoći pila Prenetal od Natural Weltha, počela sam ih ljetos piti kao pripremu za trudnoću, ali onda nisam baš redovno. Sad ih pijem redovno...
Jutro 😘
Sjuskica- zao mi je, al glavu gori..
I ako te ovo ista tjesi, pravim ti ja drustvo, vec sutra. Ako danas ne zacrvenim 🙄🙄
Kako ste inace, kako vrime kod vas? Kod mene 16 stupnjeva!!! Vise ne znam kad je lito kad zima 😁
Ma nisam ni očekivala da neće doći nakon onog kolapsa sa odnosima i muževim stresom....
A tako je to....ma Segy,ti bi mogla sljedeći mjesec....ja bas i nemam sanse za sljedeći ciklus😢😢😢😢...jer moj dragi ide na put 24.1.,a meni će tek oko 25./26.1. biti ovulacija....i to ako ne kasni kao i ovaj mjesec!!!
Ma nisam ni očekivala da neće doći nakon onog kolapsa sa odnosima i muževim stresom….
A tako je to….ma Segy,ti bi mogla sljedeći mjesec….ja bas i nemam sanse za sljedeći ciklus😢😢😢😢…jer moj dragi ide na put 24.1.,a meni će tek oko 25./26.1. biti ovulacija….i to ako ne kasni kao i ovaj mjesec!!!
Ma necemo se uopce sikirati..
Ja ti prosli misec nista nisam pratila osim sta sam trakice pipi i one su mi potvrdile ovulaciju, al niti smo pratili dane kad smo spavali ni temp ni nista. I nemam najmeru niti trakice kupovati.. Jer sam skuzila da sam preopterecena sa svim tim alatima :))
Imam pitanje,sad mi palo na pamet. Pila sam zadnjih nekoliko mjeseci Folnu od Natulal Weltha po jednu tableticu, znaci 400 mcg dnevno, trudnicama je preporučeno 800 mcg znači 2 tabletice, a pošto ja uzimam raznovrsnu hranu mislila sam ostati na 400 mcg. Jel to ok? Bolje išta nego ništa unijeti Mislila sam pitat gin na pregledu,ali do tad imam čekanja

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji