Imam pitanje,sad mi palo na pamet. Pila sam zadnjih nekoliko mjeseci Folnu od Natulal Weltha po jednu tableticu, znaci 400 mcg dnevno, trudnicama je preporučeno 800 mcg znači 2 tabletice, a pošto ja uzimam raznovrsnu hranu mislila sam ostati na 400 mcg. Jel to ok? Bolje išta nego ništa unijeti Mislila sam pitat gin na pregledu,ali do tad imam čekanja
Jutreko! 😊
Zizika dobrodošla i čestitam na plusiću!
Sjuskica žao mi je što ti je stigla M, doći će i tvoj plusić samo glavu gore i u nove pobjede, tu smo uz tebe! 😘
Ja sam još u krevetu pa neznam kak je vani, dal je sunce i dal je hladno. Inače sam dobro. Za sad M nema na vidiku! 😊 samo se nadam da me neće zeznut ciklus kao prošli.😒
Kako ste mi vi?
A baš mi je žao, a tako lijepo su počeli se plusići nizati
Meni je jutros tako čudan okus u ustima, jedva čekam marendu da ga maknem, fuuj !!
Btw. imam 2 zahtjeva za prijateljstvo na klokanici, ali evo nemam šanse za potvrditi ih jer mi javljaju grešku. Javila sam se administratorima i rekli su popraviti, pa eto ne znam tko je poslao zahtjev, nije da neću prihvatiti, nego mi viša sila neda
Chichita, ni meni, mislim čak i 2 mjeseca, negdje krajem 11. mjeseca mi je počelo javljati grešku, al evo obećali su popraviti do kraja mjeseca, tako da se nadam da i hoće
Mimica, jednu folnu od 400 jer s hranom unosiš još folne..tak je meni rekla ginek.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
ImanX, čestitam od srca <3 <3 Ja sam nekako uvjerena bila da je samo pitanje trenutka kad će natipkati da imaš plusić :) :) Baš mi je drago...
Što se mene tiče, ničeg novog, samo sam baš ovaj vikend bila nekako tužna sva,.. imam osjećaj da nikad neću dočekat plusić... al bit će bolje
Tina0110
Sortiraj odgovore
Najstariji