Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    11. Siječanj 2016. 12:09

Lista za NE dobit:

Chichita 25.12
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 17.01.
    Darliv 18.01.
    Tina220210 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Sjuskica3007 08.02.
    Leonaaa 10.02.

Segy, Anchy vi ste na redu, kakvo je stanje?

Segy
    11. Siječanj 2016. 12:27

Sjuskica- znam da ti je tesko i virujem jer i sama znam kako je kad dobijes M.. Mozda ja nisam osoba koja bi te tribala utjesiti, jer ja imam vec dijete. Al isto tako zelim i svojoj curu podariti brata ili seku.. I znam tocno onaj osjecaj kad dobijes. I osjecaj da kad zavrsi M da moras sad spavati u tim nekim danima, ajmo ih tako nazvati. Jer i moj muz osjeti po meni da sam ja cila u tome. Priznale mi ili ne to je tako, ubiju nas te trakice, mjerenje temp, pa pusti simptomi, pa kalendar, ili ja priznam da sam ja opustena kad imam M skroz a cim prodje ko da je neko sklop u meni prominija, stalno gledam kalendar itd itd. I zato ponavljam necu vise to raditi. Ni sebi ni svojoj psihi.
    Drugo, rekla si da dvi god idete na bebu, probaj to drugacije izracunati, stavi seb u glavu da neke mjesece nisi pogodila, neke se mozda niste ni seksali, ako ste ajmo reci bilo preladjeni i doci ces na manje od dvije godine. Netko me tu pitao koliko idemo na bebaca, ja uvik kazem oko pola godine, al i oduzmem jer u tih pola godine smo imali dva preseljenja, jedan cijeli mj smo ja i moj muz bili na klavocinu zbog angina, drugi mjesec je moj muz bio na poslovnom putovanji i vratio se pet dana prije nego sta ce meni M doci, znaci bas bas da smo pratili plodne dane su puna tri ciklusa, ovo ostalo ne racunam, kuzis?

Tina- i ovo vridi za tebe isto 😘😘😘

Evo sad za pola sata idem po uputnice za briseve i hormone jos cu to napraviti i bog te poljubij, da sve bude ok, necu vise nista pratiti. I rekla sam moj muz nece ni znati kad ovuliram..

Uf prsti mi otpadose 😂😂

Paula5
    11. Siječanj 2016. 12:55

Segy baš si lijepo ovo napisala..Slažem se u potpunosti s tobom. Ja mom uopće nisam govorila kad su plodni dani. Počela sam nešto govoriti o trakicama i ovulaciji prije pola godine i vidjela sam da bolje da prestanem, jer sam ja morala biti inicijator za seks, a i odbio me par puta. Inače sam ja ta koja odbija, a on bi svaki dan.. I nakon par tjedana sve po starom... Naravno bio je razočaran svaki put kad bih procurila, ali neku veću podršku nisam mogla očekivati. I zato mu nisam ni govorila kad su ti dani...

Veja
    11. Siječanj 2016. 12:57

Anchy, kiseli krastavci ?!??!   Držim figeeee

Segy, imaš pravo kad se zbroji, oduzme, nisu baš pokriveni svi ciklusi, bilo je preskakanja.Nadam se ipak da se nećeš sutra zacrvenit

Ja nekako ovaj mjesec baš imam osjećaj da bi moglo biti to to, samo se nadam da se neću razočarati!
    Mjerim temp. i trenutno mi je na 36,8, jučer sam popodne mjerila iz zezancije bila je 37,3, šokirala sam se, inače mi popodne uvijek bude niža od bazalne, tako da nada postoji ovaj put i btw. ovo je prvi put da smo baš pokrili dan O.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.