Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    11. Siječanj 2016. 17:41

Da prvi ovaj ciklus, danas mi je 32 dc. Pa i nisam mirnija,već suprotno... znam da ima nade dok ne dođe M,al suze teku... 😢

Paula5
    11. Siječanj 2016. 18:19

Minions draga, uh znam kako se osjecas. Meni je pomoglo kad bi se dobro isplakala. Pao bi mi dio tereta. A sto se testa tice, stvarno je mozda rano, kad ti je bila O? Ako je zaista -, isplaci se, par dana tuge i novi ciklus nova nada. I meni su to cure govorile, ponekad sam mislila samo rijeci da me smire. Al eto docekala sam. Nekima nazalost ne uspije brzo. Draga jos ima sanse i drzim fige. Velika pusa!!

Da Mimica, vocni i kamilica vald ne skode.

iivanaat27
    11. Siječanj 2016. 18:27

Ej cure,evo i mene,nije me bilo malo duze tu,bio godisnji tu,sad se jucer vratili u austriju.. Dozu komiflena sam popila..sad budem vidjela kako cemo pogodit ovaj mjesec i kakve budemo srece,uff nadam se da bude to to sad jer sam unazad 2i nesto godine vec izludila :( 
    Nego, htijela sam vas pitati one koje su vec iskusne, kako sa mjerenjem bazalne temperature? Mislim kako otprilike temperatura kroz mjesec? Rast i pad temp.? Tko ima volje to objasnit, nisam do sad nikada tako mjerila i pratila pa neznam... 

Sto ima kod vas? Ima li novih +? 

Paula5
    11. Siječanj 2016. 18:35

Minions mislim na tebe, tocno znam sta prozivljavas i bas mi je tesko sto se itko mora tako osjecati. Imas nas, koje cemo ti bar malo pruziti utjehu jer sve to prolazimo. Al ima jos nade... ugledat ce i ti svoj plusic, sigurna sam. ♥

• Maja08
    11. Siječanj 2016. 18:50

Paula5,ako smijem pitati koliko si ti pokusavala dugo? I dali si sad uspjela onako "samo od sebe" ili si nesto posebno,neku terapiju prosla,nesto uzimala il sta? Mislim da sam procitala,da je puno ciklusa pokusavanja iza tebe,zato pitam..
    Ako sam krivo procitala,sorry :( 
    Puno je ovdje podataka, datuma,zena.... :)

Minions
    11. Siječanj 2016. 18:54

Hvala vam drage moje. sve vas ljubim..😘😘 
    Malo sam već bolje, glavu gore sutra je novi dan. 
    Paula5 Hvala ti draga! 😘😊
    Neznam kad mi je bila o i dal je uopće bila, ciklusi mi lunjaju od 26 do 6o dana  nekad al rijetko kad tak dugo. ne koristim trakice,a ovaj mj nisam mjerila bazalnu. 
    Bit će, znam to i vjerujem u to. Al svaki put kad ugledam minus il kad dođe m boli sve jače. Al nema više suza danas... sad ću navalit na čokoladu, kikiriki i neki film a onda spavanje možda bude i akcije! 😉 čujemo se ujutro,ljubim vas! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.