Novopečene t jel se slažete da nakon prvih pregleda otvorimo jesenski pdf? Mislim da nam je sad još rano,bolje da prođemo pregled. I da se odselimo odavde

Bebinjo svasta se kod tebe tu izdesavalo.. uh.. os srca se nadam da ces ugledati dvije crtice.. kad ces kupiti? Moglo bi biti lijepih vijesti...
Mimica slazem se. Kad bi onda tvoj pregled bio? Ja jos nisam odlucila koji dan, al iduci tjedan svakako. Kako si? Mene danas probada kao da cu
Bebinjo svasta se kod tebe tu izdesavalo.. uh.. os srca se nadam da ces ugledati dvije crtice.. kad ces kupiti? Moglo bi biti lijepih vijesti…
Mimica slazem se. Kad bi onda tvoj pregled bio? Ja jos nisam odlucila koji dan, al iduci tjedan svakako. Kako si? Mene danas probada kao da cu
ja se u pon tek idem naručiti,prebacivala karton pa moram čekat da srede oni s hzzo-m sve. Mislim da ću doći na red na kraju mjeseca tek

kupila sam vec danas i skoro slupala autic!! hehe...krenulo me
a sutra ujutro cu napraviti iako me sve vise i vise strah sada.....leda me sve jace i jace ubijaju, kao grcevi ali sve jaci.
kupila sam vec danas i skoro slupala autic!! hehe…krenulo me
a sutra ujutro cu napraviti iako me sve vise i vise strah sada…..leda me sve jace i jace ubijaju, kao grcevi ali sve jaci.
Draga,ujutro kad napraviš obavezno javi!!
Anchy30

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji