Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    11. Siječanj 2016. 15:48

Novopečene t jel se slažete da nakon prvih pregleda otvorimo jesenski pdf? Mislim da nam je sad još rano,bolje da prođemo pregled. I da se odselimo odavde

Paula5
    11. Siječanj 2016. 16:15

Bebinjo svasta se kod tebe tu izdesavalo.. uh.. os srca se nadam da ces ugledati dvije crtice.. kad ces kupiti? Moglo bi biti lijepih vijesti...

Mimica slazem se. Kad bi onda tvoj pregled bio? Ja jos nisam odlucila koji dan, al iduci tjedan svakako. Kako si? Mene danas probada kao da cu

bebinjo
    11. Siječanj 2016. 16:19

kupila sam vec danas i skoro slupala autic!! hehe...krenulo me
    a sutra ujutro cu napraviti iako me sve vise i vise strah sada.....leda me sve jace i jace ubijaju, kao grcevi ali sve jaci.

mimica24
    11. Siječanj 2016. 16:39

Paula ok sam,jedino imam osjećaj kao da su mi cice upaljene bole na dodir,al ok je, svaki dan očekujem navale mučnina. Postoji šansa da ih ni nemam,ali ja računam na najgore,lakše mi je tako hehe

Paula5
    11. Siječanj 2016. 17:04

A koji glupi mob!
    Mimica mene sike ne bole al su dosta punije. U prvoj T su me prije testa opako rasturale. Ma svaka T prica za sebe. A mucnine su mi pocele  krajem 3.mj i trajale do 7! Mozda ovaj put bude bolje...  Zasad nam je tu bas super, a nakon gin cemo dalje.

Rozica ja sam ljetos gin rekla da se godinu dana trudimo, on mi kaze kud zurite. I rekla sam da pijem vrkutu+stolisnik, samo se podsmjehnuo i kao da je htio zakolutati ocima, nije rijec rekao. 

Cure koji cajevi su dobri u T? Inace dosta tekucine pijem, a kavu sam smanjila na jednu dnevno pa bi si ubacila par salica dnevno.

mimica24
    11. Siječanj 2016. 17:15

Paula ja bih nastavila s vrkutom,ali neću ništa dok ne čujem gin. šta kaže. Inače obožavam čajeve,ovih dana pijem litre voćnog s limunom,valjda se to smije,ti su iz filter vrečice pa valjda nisu toliko opasni kao ovi u rinfuzi

Minions
    11. Siječanj 2016. 17:31

Nisam izdržala, kupili test i napravila ga, naravno pokazao je samo jednu debelu crtu-tj. Da nisam trudna. 😞  znala sam da bu tako! bolje da nisam kupila ga i napravila ga!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.