Curke, sorry što vas gnjavim, puna sam pitanja :)
ranije sam već spominjala da bih menjala moju ginekologinju, prebacila bih se rado kod neke u os, jer je ova moja skroz nezainteresirana, pa je logično da i nisam baš oduševljena time da mi ona vodi T... pošto ne znam koliko traje postupak prebacivanja i sve to, naručila bih se na prvi pregled kod nje, pa bih se kasnije prebacila...
još jedan razlog za prebacivanje je to što bih, ako bude sve u redu, htela roditi u os, to sam davno odlučila, jer sam čula različita iskustva i os je bolja opcija od vukovara...
ali to sad nije bitno, kasnije ću o tome razmišljati, ima puuuno vremena :)
btw imate predlog nekog ginića u OS koji ne radi privatno, odnosno da idem preko HZZO?
ranije sam već spominjala da bih menjala moju ginekologinju, prebacila bih se rado kod neke u os, jer je ova moja skroz nezainteresirana, pa je logično da i nisam baš oduševljena time da mi ona vodi T… pošto ne znam koliko traje postupak prebacivanja i sve to, naručila bih se na prvi pregled kod nje, pa bih se kasnije prebacila…
još jedan razlog za prebacivanje je to što bih, ako bude sve u redu, htela roditi u os, to sam davno odlučila, jer sam čula različita iskustva i os je bolja opcija od vukovara…
btw imate predlog nekog ginića u OS koji ne radi privatno, odnosno da idem preko HZZO?
ja ti znam samo za vinkovce. ovako je kod mene bilo, u četvrtak ujutro sam popiškila plus, otišla prebaciti karton kod druge gin. misleći da ću se moći odmah naručiti. Bila je gužva i sestra je onako drsko i u hodu rekla pa ne mogu vas sad naručiti,treba nam 10-ak dana da mi to sredimo s hzzo-m. Tak da ću u pon otići provjeriti dokle je sve došlo i naručiti se, taman će bit nepunih 6 tjedana,a naše ni ne pregeldavaju prije 8. tj.

ranije sam već spominjala da bih menjala moju ginekologinju, prebacila bih se rado kod neke u os, jer je ova moja skroz nezainteresirana, pa je logično da i nisam baš oduševljena time da mi ona vodi T… pošto ne znam koliko traje postupak prebacivanja i sve to, naručila bih se na prvi pregled kod nje, pa bih se kasnije prebacila…
još jedan razlog za prebacivanje je to što bih, ako bude sve u redu, htela roditi u os, to sam davno odlučila, jer sam čula različita iskustva i os je bolja opcija od vukovara…
Ja sam kod Bećarević(radi privatno)ali još niti jednom nisam išla kod nje...zato sam se htjela prebaciti kod Stanića(od njega svega imam 5 minuta pješke)...ali on uzima samo ako nikad nisi bila kod ni jednog gin.!E to mi je baš bez veze!!!!Ovu zovem pa ne možeš je dobiti...
Da te pitam nešto,ako se odjavim kod ove Bećarevičke i odem kod Stanića,da li oni mogu vidjeti da sam bila kod ove??Ili ne mogu?
Dr.Sabina Galić ordinira u Domu zdravlja Drava i dr.Mirjana Glavaš....
Privatna ginekološka ordinacija Mirjana Glavaš
Nema recenzija · Ginekolog
Ul. Vijenac Paje Kolarića 6
031 209 362
SABINA GALIĆ, dr.med., spec. ginekologije i opstetricije
Osijek, Prolaz Josipa Leovića 4, tel: 031/373-916
Probaj nazvati i pitati da li primaju,jer otkada su primali one koje su ostale bez svojih gin.,popunili su mjesta!I ja muku mučim s tim!
Probaj prvo nazvati,pa pitaj i vidi što će ti reći!
Anchy30
Nazalost preporuku nemam,jer sam u Dj. Ali ti preporucam da se odmah prebacis,da ne odes ni na prvi pregled kod starog gin.
Ja sam se prije par mj.prebacila, cim sam se dosla upisati, sestra me odam pitala dali se zelim naruciti.. Tako da.. Jos pogotovo ako si trudnica,naruciti ce te odmah.. Ja nisam,pa nije bio problem..

jutro, cure! Iako ste već znale, potvrđujem da je i drugi test pozitivan :) čak je ovom trebalo malo duže da očita, ne znam zašto, a možda se i to samo meni činilo duže, nemam pojma
Ima li šta novo kod vas?
jutro, cure! Iako ste već znale, potvrđujem da je i drugi test pozitivan :) čak je ovom trebalo malo duže da očita, ne znam zašto, a možda se i to samo meni činilo duže, nemam pojma
Ima li šta novo kod vas?
Draga,znači sad je službeno!!!!!ČESTIIIITAAAAAAAM JOŠ JEDNOM DRAGA!!!!
Aaaaaaaah,plusići!Ja sretna kao da su moji!
Anchy30

ImanX bolje ti je da se odmah prebaciš da ti t vodi od početka nova dr. I u Vinkovcima ti je sad ok za roditi. Moje kolegice s faksa masovno izbjegavaju osječko rodilište.

Hvala Mimica, probat ću se prebacit što prije...
a što se osječkog rodilišta tiče, čula sam i ja svašta, ali tamo ipak nekog znam za razliku od Vk i Vu, pa mi se zbog toga čini lakše, daleko je to još, tako da mi je sad samo važna promena ginekologa ;)
Hvala Mimica, probat ću se prebacit što prije…
a što se osječkog rodilišta tiče, čula sam i ja svašta, ali tamo ipak nekog znam za razliku od Vk i Vu, pa mi se zbog toga čini lakše, daleko je to još, tako da mi je sad samo važna promena ginekologa ;)
ma kako hoćeš, ali meni se ne bi dalo svaki mjesec putovat negdje na pregled,ovako sam za čas na pregledu. Nadam se da će mi moja nova gin biti bolja od stare,mislim stara je bila ok,ali sve nešto brzo i bez objašnjenja, a za novu sam čula sve pohvale,a i starija je pa valjda zna šta radi. Odakle si ti ono?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji