Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ImanX
    11. Siječanj 2016. 08:05

jutro, cure! Iako ste već znale, potvrđujem da je i drugi test pozitivan :) čak je ovom trebalo malo duže da očita, ne znam zašto, a možda se i to samo meni činilo duže, nemam pojma

Ima li šta novo kod vas?

mimica24
    11. Siječanj 2016. 08:12

ImanX bolje ti je da se odmah prebaciš da ti t vodi od početka nova dr. I u Vinkovcima ti je sad ok za roditi. Moje kolegice s faksa masovno izbjegavaju osječko rodilište.

ImanX
    11. Siječanj 2016. 08:17

Hvala Mimica, probat ću se prebacit što prije...

a što se osječkog rodilišta tiče, čula sam i ja svašta, ali tamo ipak nekog znam za razliku od Vk i Vu, pa mi se zbog toga čini lakše, daleko je to još, tako da mi je sad samo važna promena ginekologa ;)

mimica24
    11. Siječanj 2016. 08:23

a što se prebacivanja tiče 10 dana više-manje, može se pričekati, a ne daj Bože nekih komplikacija ode se na hitnu na pregled

Chichita
    11. Siječanj 2016. 08:32

drage moje evo i mene...
    Čestitke od srca novim trudnicama, neka vam trudnoća uistinu bude blaženo stanje...veselite se i uživajte!!!
    Dobrodošlica novim trudilicama i što prije se preselile na jesenske bebe...
    Sjuskice, drago mi je što si se vratila, falila si nam...
    kod mene drage moje ništa novoga, vještice još nema li vratili su se simptomi PMS-a cice natekle i boole, probadanje u jajnicima i sl....cijelo vrijeme se suzdržavam napraviti test jer imam osjećaj da ću dobiti svaki tren ali vrijeme je da ga danas ponovim. Iako nemam nikakva očekivanja s obzirom da mi je nakon više od tjedan dana kašnjenja pokazao minus (DRUGI TEST) ali eto kupit ću ga da me teta u ljekarni ne zaboravi hahahaah...baš sam karakter ovaj mjesec i ne trčim svaki dan u ljekarnu

ImanX
    11. Siječanj 2016. 08:35

ma meni je zapravo svejedno, jer sam između Vu i Os, malo mi je bliže Vukovar... ne znam sad nešto gledam  i svatko nešto drugačije kaže za ovu moju doktoricu, meni se činila nezainteresirano totalno, neki to pootvrđuju a neki kažu da je super... Mirjana Semenić Rutko, ima suer opremljenu ordinaciju, ali je hladna, i počela se baviti nekim tretmanima lica i samo to objavljuje na svojoj stranici, pa imam dojam da joj je ginekologija pala u drugi plan, ali možda grešim... Nisam ni sto posto sigurna za prebacivanje, jer ne znam ni kod koga bih, a ne želim da mi bude neko još gori... Malo je olakšavajuće to što moja mama ide kod nje i vodila je mami zadnju trudnoću i šta ja znam, sve je ok prošlo, iako je to bilo davno :)

Možda odem kod nje ipak, pa ću proceniti da li mi je dobro da ostanem ili da menjam, totalno sam zbunjena :)

mimica24
    11. Siječanj 2016. 08:36

Chichita ima nade za tebe, dok ne dođe m šanse su velike

ImanX
    11. Siječanj 2016. 08:40

Chichita, javi čim napraviš, držim fige

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.