Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    10. Siječanj 2016. 21:58

Vecer cure moje drage 

Citam Vas svaki dan i evo svratila sam da CESTITAAM Imanx NA TRUDNOCI I NEKA BUDE UREDNA I SKOLSKA !!  

Sjuskica poslala sam 2 maila, na koja mi nitko nije odgovorio i na kraju sam ih kontaktirala putem fejsa, rekli su da ce problem rijesit kroz ovaj mjesec 

Ostale cure koje su mi odgovarale na postove, nemojte se ljutit sto nisam uzvratila, odlucila sam se malo povuc da sredim neke stvari ... i dalje ste mi sve super i zelim Vam svakoj od Vas da ugledate toliko zeljene plusicee !! I novopecenim trudnicama blazenu trudnocu !! 

Veliki poljubac Vam saljem !! 

Mallla
    10. Siječanj 2016. 21:58

Ima onda tu jos dosta potencijalnih...Minions, vecka, Anchy.....di su nam Tanija i Chicita....valjalo bi oborit rekord s plusicima :)

url=https://lilypie.com]

• zizika
    10. Siječanj 2016. 22:42

kod mene isto + :) negdje sam oko 3 tjedna :)

zizika

ImanX
    11. Siječanj 2016. 00:47

Curke, sorry što vas gnjavim, puna sam pitanja :)

ranije sam već spominjala da bih menjala moju ginekologinju, prebacila bih se rado kod neke u os, jer je ova moja skroz nezainteresirana, pa je logično da i nisam baš oduševljena time da mi ona vodi T... pošto ne znam koliko traje postupak prebacivanja i sve to, naručila bih se na prvi pregled kod nje, pa bih se kasnije prebacila...

još jedan razlog za prebacivanje je to što bih, ako bude sve u redu, htela roditi u os, to sam davno odlučila, jer sam čula različita iskustva i os je bolja opcija od vukovara...
    ali to sad nije bitno, kasnije ću o tome razmišljati, ima puuuno vremena :)

btw imate predlog nekog ginića u OS koji ne radi privatno, odnosno da idem preko HZZO?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.