Molim za pomoć...
Planiram trudnoću, pa sam po preporuci kupila Solgarove prenatal tablete preko iHerb-a.
Cijena je drastično niža, no i boja tableta je drukčija od boje tableta koje sam kupila kod nas u ljekarni.
Kupljene kod nas su klasične svijetlo smeđe, a ove preko iHerba su ljubičaste!?
Zanima me koliko ste imali iskustva sa tom stranicom.
Hvala :-)
Opaaaa drage moje bile ste vrijedne, neka neka Imanx čestitam od srca neka bude sve po školski, samo neka nastavi ova kiša plusića treba napuniti novu grupicu jesenskih bebica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Imanx uzivaj u svakoj sekundi svog stanja!
Evo Paula dobila plus bez simptoma, ti sa simptomima PMS-a.....znaci nista nije gotovo do trenutka kad stigne M ili kad test pokaze pozitivu :)
Obama naravno, zustrim korakom naprijed :) Doci ce i nas dan... a ako Bog da pridruzimo se curama u jesenskim bebama ili otvorimo zimske bebe...kako god bilo vazno da ugrabimo taj plus kad tad!
Shoska, sjecam se da si vec pisala, ja ti stvarno nista neznam o tim tabletama!

url=https://lilypie.com]
Segy obilan iscjedak zna ukazivat na T....ajde ti nama fino nastavi niz :)
Segy obilan iscjedak zna ukazivat na T….ajde ti nama fino nastavi niz :)
Da citala sam, al nekako me prati taj icjedak, i onda M.. Ovaj misec je obilniji. Al nekako ne virujem. Zacrvenit cu ili sutra ili prekosutra :)

url=https://lilypie.com]
ImanX: cestitke od zelim ti da sve bude u redu
jeeeeee, super smo krenule, sad samo da nam se i ostale pridruze
vecka: temperatura je bilo prvo zbog cega sam ja posumljala - bila je 36.9, pala na 36.3 i digla se opet na 36.8 i bila tu negdje onda.... tako da drzim fige najjace sto mogu da nam se pridruzis na drugom pdf
ImanX: cestitke od zelim ti da sve bude u redu
jeeeeee, super smo krenule, sad samo da nam se i ostale pridruzevecka: temperatura je bilo prvo zbog cega sam ja posumljala - bila je 36.9, pala na 36.3 i digla se opet na 36.8 i bila tu negdje onda…. tako da drzim fige najjace sto mogu da nam se pridruzis na drugom pdf
Schinin draga, meni je sa 36,7 pala na 36,4 i onda skocila na 36,8. Samo eto ne znam da li igra ulogu to sto je temp. Pala 4 dpo, premda mi je Luki rekla da je implantacija od 5-8dpo. Nemam pojma vise ni sama , ako nista vidit cemo za vikend sta ce bit.

Imanx čestitam na plusiću! jeeeej..
Razveselila si me. 😊☺😄
Ja sam u iščekivanju M il plusića, nemam nikakvih simptoma.. a sad šta Bog da bit će! Danas mi je 31 dc, već sam bila u ova dva dana par puta u iskušenju da kupim test,al sam zahvaljujući mm odustala i čekamo dalje, najvjerojatnije do vikenda,teško duže! 😉
Nisam baš sve pohvala što ste pisale u ova dva dana,al na brzinu sam prošla, sutra ću pažljivije proćitat. nisam imala vremena jučer i danas da vam se javim,stalno neke obaveze i druženja. 😊 nadam se da ste i vi uživale u vikendu, i da ste spremne za sutrašnji dan!
Neka ovaj tjedan donese nove plusiće i jesenske bebice! 😊💜
Imanx čestitam na plusiću! jeeeej..
Razveselila si me. 😊☺😄
Ja sam u iščekivanju M il plusića, nemam nikakvih simptoma.. a sad šta Bog da bit će! Danas mi je 31 dc, već sam bila u ova dva dana par puta u iskušenju da kupim test,al sam zahvaljujući mm odustala i čekamo dalje, najvjerojatnije do vikenda,teško duže! 😉
Nisam baš sve pohvala što ste pisale u ova dva dana,al na brzinu sam prošla, sutra ću pažljivije proćitat. nisam imala vremena jučer i danas da vam se javim,stalno neke obaveze i druženja. 😊 nadam se da ste i vi uživale u vikendu, i da ste spremne za sutrašnji dan!
Neka ovaj tjedan donese nove plusiće i jesenske bebice! 😊💜
ajme, divim ti se na strpljivosti ja sam na 25 dc pocela praviti testice
kao sto Paula vec rece, potrosila sam citavo bogatsvo na njih

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji