Imanx čestitam na plusiću! jeeeej..
Razveselila si me. 😊☺😄
Ja sam u iščekivanju M il plusića, nemam nikakvih simptoma.. a sad šta Bog da bit će! Danas mi je 31 dc, već sam bila u ova dva dana par puta u iskušenju da kupim test,al sam zahvaljujući mm odustala i čekamo dalje, najvjerojatnije do vikenda,teško duže! 😉
Nisam baš sve pohvala što ste pisale u ova dva dana,al na brzinu sam prošla, sutra ću pažljivije proćitat. nisam imala vremena jučer i danas da vam se javim,stalno neke obaveze i druženja. 😊 nadam se da ste i vi uživale u vikendu, i da ste spremne za sutrašnji dan!
Neka ovaj tjedan donese nove plusiće i jesenske bebice! 😊💜
Hvala, i ja se sama sebi divim sad,jer prošli ciklus sam već oko 25 dc napravila prvi test,a do 6o dc neznam niti sama kolko još, istn puno bogatstvo. Sad sam doma pa mi nisu dućani na dohvat ruke kao kad sam radila i tad nisam mogla zaobići da ne kupim test! 😉 pa mi je sad lakše da izdržim. A i uz vas naravno, vi ste mi velika podrška! Hvala vam na tome! 😘😘😍
Ajmeee koliko plusica u par dana... Prekrasno, brzo sam citala pa pola nisam uspjela zapamtiti, ali svim nasim sretnicama najljepše cestitke i prekrasnu trudnocu jedva cekam da se i mi ostale pridruzimo...
Luki hvala na opisu testova, bili su takvi kako si opisala samo puno duzi, pisali sveukupno dva sata..
Mi smo na zatvaranju obrta pa nikako ne stignem obaviti sto trebam, zabice vec me malo sram sto jos nisam odradila sto sam obecala ali evo zbrka u glavi i nikako...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Vecka sljedeci termin za M je 18.1...
Ja '88., mm '78.