Hvala Leona! Ne mislim ja nista previse lose o zajednici, ima to lijepih trenutaka i olaksavajucih okolnosti, al ja sam onaj tip zene koji hoce svima ugodit a to je nemoguce! U svakom slucaju bi voljela nase malo carstvo, nasa pravila, nase tradicije i nasu samostalnost...da nam bake i didovi dolaze u goste i slicno! Sada nas je 6 odraslih u kuci a ponekad i 7....izmedjuostalog nema bas ni sexa svagdje i u svaka doba heheh :)
Zabice...kad bi tebi bio termin otprilike?
url=https://lilypie.com]
dobro jutro svima,
evo kod mene ni danas nema V. ali još uvijek bolovi u trbuhu tako da samo čekem....imam osjećaj da tek sad počinjem osjećati simptome PMS-a, sad su mi se cice počele povećavati ali me bole, i bijeli iscjedak me prati već par dana.
Obama kakvo je stanje kod tebe jutros? jesi ponovila test?
Iskreno, nisam razočarana jer sam to i osjetila tako da će biti.
Nista, idemo dalje
Heeheheh
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Darliv 21.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
Mimica24 04.01.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
ImanX 09.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
Tanijatravan 27.01.
JanaH. 28.01.
Leonaa, moguće je da ti je O 28. dc, meni je bila prije 2 ciklusa 52. dan, a inače mi se kreće O od 17-24 dc, tako da ti je sve moguće.
Vecka, evo jos jedan dan I mozak na pasu. Imate vec u planu kako cete proslaviti Novu? Treba tako malo odmora, nadam se I da ce se ove temperature pretvoriti u prave zimske pa da na kraju I bude snijega. Ja sam evo dobro, L je napokon malo zaspao pa sam stala. Kakvo je kod tebe stanje, je li sad moras praviti pauzu od klomifena?
Rozica, istina, ma kako ono kazu, nakon kise dolazi sunce, sve nas negdje I nekad ceka to sunce samo ga treba pronaci :)) Kako je tebi s M, je li ti sto drugacija od cajeva, primjetis neku promjenu?
Tanija, Sretno na pregledu , drzim fige da svi nalazi budu u redu I zao mi je sto ti je M dosla na badnjak, ja sam se bas nadala kda ce mi za rodendan biti plusica na ovoj temi.
miska, jos malo pa ce I te mucnine zavrsiti, a sto se tice poziva, kad budes pred termin koliko ce ih tek biti, a nedaj boze preniti, to te svaki sat zove: " je li krenulo?" Hahaha Meni je to bilo slatko, ali mm-a je strasno zivciralo Samo nek se taj hematom povuce I produ mucnine I onda slijedi ono najljepse razdoblje u trudnoci, si dobila kakve tablete za tahj hematom? Znam da daju duphaston jer se s njim brze povuce.
zabice, kako je kod tebe stanje s mucninama?
Leona, cestitam na kucici. Veliko je olaksanje tako imati svoj prostor I mir. :))
Trudilice, sve vas redom pozdravljam, I drzim fige da nam Obama I Chichita otvore niz plusica, nista nije gotovo dok M ne dode
14.06.2014. L ♥
Drage,trebala bih vaše mišljenje...Nakon puno razmišljanja odlučila sam promijeniti ginekologa i dođem danas kod željene gin. da pitam jel se mogu prebaciti i dobijem jezikovu juhu od sestre.Pošto moja sadašnja gin i ta nova željena dijele ordinaciju sestra me "izribala" da ova moja nije loša,da nema propusta i bla,bla... a oko mene hrpa žena koje odlaze od nje i prebacuje se kod ove gdje bih i ja htjela jer je profesionalna. Na kraju mi je rečeno da moram imati čvrsti razlog za promjenu! Pa koga briga,zar nemam pravo sama birati??!! Inače, od djevojačkih dana sam kod ove (5 godina već) i njoj je sve normalno,sve u redu uvijek,a zapravo stanje nije baš uvijek takvo
Sortiraj odgovore
Najstariji