Jutro.evo kod mene onako sivkasto jutro uz maglu Ali nije onako strasno hladno.
Ja sam trebala dobiti 24. ili 25. Ali M jos nema. Mislim da ju je vrkuta nesto sprijecila. Test raden jucer popodne i debeli minus.
Cicke su Mi i dalje natecene ali sve je mislis od caja. Rastu polako. To jedino.
I imam vec Par dana lagane bolove u trbuhu. Bas onako kao Da ce stici.
Uglavnom, nesto me probudi nocu kao da me nesto muci.cekam ju da stigne Ali Nisam Se nadala da ce ovako kasniti Bas.
Tanija, imaju kod tebe Novosti?
Jutro :))
Vecka kako si ti?
Ovdje je onako prohladno, za razliku od prijasnjih dana puno puno hladnije, ali nije to jos ona prava zima.
14.06.2014. L ♥
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Mimica24 10.12.
Darliv 21.12.
Tanijatravan 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Leonaaa 26.12.
Schinin 27.12.
MajaSocka 06.01.
Jaca16 06.01.
Sjuskica 10.01.
Segy 13.01.
Anchy 15.01.
Vecka 18.01.
Jana 28.01.
Jana, blago tebi, meni jutros zaledilo auto, da nije bilo spreja za odmrzavanje, mogla bi sjesti kraj auta i plakati
Luki, ja super evo na poslu,ali ne mogu iščekati 31.12. da idem na godišnji odmoriti mozak malo Ja čekam snijeeeg, obožavam ga, ali kako je krenulo, nisam sigurna da će uskoro
Kako si ti? Kako napreduju tvoje terapije, iskreno svaki put kad pročitam tvoje postove s čime sve muku mučiš, divim ti se da sve to izdržiš i povrh svega toga toliko si pozitivna, skidam kapu!!
Obama, Chichita i ja držim fige !!
Cure moje ja sam pisala da je došla vještica ali znam da se nije stiglo sve popratiti, da da za badnjak došl, tako da nova za ne dobiti bi trebala biti 27.1.(ako stavimo moj prosječni siklus od 35dana), ali javim točan datum tek kad bude ovulacija. Jučer zadnji dan M pa sad opet maltretiranje muža hahaha 15.1.sam se naručila kod gin.da obavim sve briseve i papa test, tad će biti 23.dan ciklusa.
Sortiraj odgovore
Najstariji