Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Siječanj 2016. 18:25

Posto je danas dan pun izrazavanja zelja...ja zelim da nam sto prije pristigne objava koja ce sadrzavat plusic...tako da nam krene sezona plusica i otvaranje teme jesenskih beba....bas se veselim :)

url=https://lilypie.com]

Pepita2109
    01. Siječanj 2016. 19:53

Drage moje trudilice neke me znaju, neke možda i ne, nekada sam i ja bila član ovog pdfa pa vas redovno čitam, i tako vam želim od srca poželjeti Sretnu 2016. godinu i neka vam svima donese ono što si same želite a to je za početak jedan veeeeeliki plus na testiću 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

zabica25
    02. Siječanj 2016. 10:07

Pepita, kako te se ne bih sjećali... :)

Drage moje trudilice, želim vam sretnu, zdravu, uspješnu i bezbrižnu novu godinu obilježenu plusevima :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

LuKi5
    02. Siječanj 2016. 11:56

Vecka, dobar uvod u Novu, dan vise odmora. :)) Nekad je bolje tako pustit sve, pokusat se sto manje opterecivati I sto je vise moguce opustiti. Nadam se da si se lijepo provela na doceku, ovdje se pucalo na veliko. ZD u oblaku dima haha

miska, da da, ti su hematomi cesta pojava, eto, zelim da ti sto prije prode. 

Rozica, superza nalaze, samo neka tako I ostanu :) 

zabice, fora ti je termin hihi Ljetni paketic ;) Samo neka te mucnine stanu pa je sve lakse :)) 

14.06.2014. L ♥

ImanX
    02. Siječanj 2016. 13:25

Pozdrav cure, sretna nova i svakoj po jedan plusić :)

Ja se osećam totalno čudno, mada mislim da nije povezano s T... juče me tako boleo stomak da sam se grčila sva i bilo mi je baš muka, počelo je lagano na sredini, slično kao neka žgaravica (ne želudac, a ni dole)... onda je bilo sve jače i tek je za par sati popustilo, evo i sad me malo nešto steže... jajnici me bole svaki dan, od jutros još jače... nemam pojma šta je, al nadam se da neće dugo trajati :/

Paula5
    02. Siječanj 2016. 13:41

Pozdrav drage moje!
    Evo mene nakon cca 2 mj. Najveci razlog je sto me mob stalno izbacuje, a laptop je krepucnio. Na poslu sam tu i tamo skicnula, al rijetko. Prekjucer sam napisala roman i naravno ugasio se prije posalji..grrr...
    Pepita draga cestitke od srca!! Nadam se da ste dobro! Ogroman poljubac!!
    Cure zelim vam u ovoj godini puno zdravlja pa ce i plusici doci!!
    Cestitke svim trudilicama koje su preselile na drugi pdf!!
    Majo jesam ti rekla da cu ih sve otpratiti..
    Luki draga vidim da si i ti stalno ovdje, kako si ti? Kad bi mogla u trudilice? 
    Sorry cure ako nesto lupim jer nisam bas u toku..
    Sad cu poslati pa napisati jos ostatak jer se bojim da ne izbaci....

Paula5
    02. Siječanj 2016. 13:48

Vecka draga brisi me s onog zacelja i upisi za nedobit 09.01.
    Kod mene nista novo. Danas 22.dc ili 7dpo. Pik uhvatila 15.dc ujutro i mislim da je taj dan bila O. Pokrili 11,13,14 i 15 dc i sad sam u iscekivanju.  Ni ne znam koji mi je ciklus pokusavanj, od 09.mj prosle godine... al eto ne odustajem..
    Velika pusa mojim starim trudilicama, ni ne znam tko je ostao.. Maja, Vecka, Mimica.. tko jos?
    Naravno velika pusa svim curama i veselim se druzenju..
    Falile ste mi...

zabica25
    02. Siječanj 2016. 16:30

Paula, baš mi je drago da si se vratila. 
    LUKI, evo s mučninama sam pri kraju, sad se zdjelica širi pa me te kosti malo bole, ali ništa strašno :)
    Moja baka je uvjerena da nosim curicu, a vidjet ćemo

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pepita2109
    02. Siječanj 2016. 16:34

Paula5 hvala ti puno, super smo, sve je dobro ispalo na kraju iako sam je se načekala skoro 2 tjedna od termina i to na kraju ipak bio izazvani porod koji je završio carskim ali super je :)  pusa i tebi :) nadam se da i ti napuštaš ovaj pdf kao trudilica već je vrijeme, dosta si ih ispratila sad je vrijeme da tebe ispratimo, a sigurna sam da se i ostale slažu ;)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.